דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?

בלת"ק,
יש ספר של מנוחה טוקר אם אינני טועה, שבו כל פרק זה סיפור חיים של אישה אחרת מכל מיני רקעים (אחת מהן הייתה סבתא של חברה שלי שנפטרה לפני שנה, סביר שיש שם עוד שעדיין איתו...)
צר לי, אני לא זוכרת את השם של הספר....

תודה לכולם.
יש רק שם אחד שאני פשוט חייבת להשיג עוד מידע עליו,
אולי מכאן תבוא הישועה:
מ. בראל- מירה בראל.
הסופרת שכתבה את 'יש סיכוי', 'הקטע שלי' ועוד. מישהו יודע פרטים עליה??
אחת מגיבורות סיפוריה האמיתיים זו אחת בשם קרן סיני, גם מידע עליה יעזור מאדדדד.
תודה....
שלחתי לך הודעה

עלים שעלו מן האפר

הסופרת, הגב' שורי ביינהורן, כתבה אותו על עצמה,
שורי נפטרה לפני שנים בודדות ממש :(
היתה אישה מדהימה
הספר לא נכתב ע"י יהודית גולן?
הן כתבו אותו יחד.
שורי על התוכן ויהודית על העריכה.

וספר מסוג קצת שונה - על במת החיים של טובי ברון.

לך לך בני
ספר מדהים!
על תלמיד ישיבה שברח מהשואה לרוסיה לא יודעת האם הוא היום עוד בחיים...

ספר באנגלית "לבנותי באהבה". סיפור שכתבה הסופרת על עצמה. יש לי בבית כמה ספרים (חדשים) שאני יכולה למכור במחיר מוזל מאד.

קראתי לאחרונה ספר מפעים על השואה
בשם ''לא לבד''
אחד הספרים שמשאירים אותך עם חווית קריאה נדירה.
מסופר שם על נערה יהודיה ששרדה את השואה בזהות בדויה בצד ה'ארי', יש לה אומץ ותושיה בלתי רגילים.

תודה לכולם.
אולי מכאן תבוא הישועה:
מ. בראל- מירה בראל.
תודה....
זוכרת שהיא אשת חינוך מהדרום,
נסה לברר

אשמח לכל שביב מידע.
עדיפות לספרים מהעבר יותר.
ושוב- צריכה ספר שכתבה אותו סופרת- לא על עצמה, על גיבורה אחרת שקיימת במציאות וסיפורה אמיתי.
עיינו ערך: 'עריסת הבמבוק', כמה מספריה של מ. בראל ועוד- שיבוא ממכן...
תודה!
יש את יתומה ל2 אמהות ספר מיוחדדד ועל סיפור אמיתי, וגם ניחוח פרחי השלג ספר עוצמתי מאדד!!

אשמח לכל שביב מידע.
עדיפות לספרים מהעבר יותר.
ושוב- צריכה ספר שכתבה אותו סופרת- לא על עצמה, על גיבורה אחרת שקיימת במציאות וסיפורה אמיתי.
עיינו ערך: 'עריסת הבמבוק', כמה מספריה של מ. בראל ועוד- שיבוא ממכן...
תודה!
יש סיפור על אישה שגדלה כיתומה מגיל שלושה ימים!
זה סיפור בהמשכים בעיתון "בתוך המשפחה",
לא נראה לי שיצא עדיין כספר.

תודה לכולם.
אולי מכאן תבוא הישועה:
מ. בראל- מירה בראל.
תודה....
מדובר על XXX אשת חינוך ידועה. וסופרת בחסד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה