דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?היא לא תעלה לכאן.איפה הולכת להתפרסם הכתבה תעלי אותה גם לכאן ?
כבר ממש מסוקרנים![]()
מסיבה מובנת...למה א"א לכתוב פה את שם העיתון?
סורי.מסיבה מובנת...
עיתונים מסוגו לא אוהבים שהכותבים שלהם מעלים את השם ברשת.
על מה מסופר?המורה שלי כתבה ספר מרגש על אחותה "אינני שונה" של יהודית בוגץ'
ספר ממש מרגש וחובה, ממליצה בחום.
על ילדה חולת דיאליזה. הדגש בסיפור הוא ההתמודדות שלה עם זה שהיא גמדה,על מה מסופר?
היא הייתה גננת?על ילדה חולת דיאליזה. הדגש בסיפור הוא ההתמודדות שלה עם זה שהיא גמדה,
ואיך היא והמשפחה שלה נלחמו לגרום לעולם לראות אנשים שסובלים ממגבלות כאנשים רגילים ולא שונים
כןהיא הייתה גננת?
כן, ב"ה, ותודה על ההתענינות@עיתונאית וסופרת הצלחת לאתר את מ. בראל?
מי באש ועריסת הבמבוק יש לימקפיצה למי שיכולה...
לקראת סיום הכתבה,
אני שמה לפני כל ראיון כמה משפטים מתוך הספר שעליו נסוב הראיון.
חסרים לי שלושה ספרים שלא הצלחתי להשיג,
אולי יש מישהו מפה שיש לו את אחד מהם בבית ולא אכפת לו לפתוח בעמוד אקראי ולהעתיק לכאן קטע קצר- כשלושה משפטים- מהספר?
הספרים שחסרים לי הם:
לידינגה אי ההצלה- חנה מנטל
מי באש- אסתר צלקובסקי
קביים במתנה- יהודית גולן
עריסת הבמבוק- אברהם שוורצבאום
אינני שונה- יהודית בוגץ'
אין מילים!!!
וואו, תודה!!!!מי באש ועריסת הבמבוק יש לי
עוד מעט אלך לחפש אותם ולצטט לך כמה
עריסת הבמבוק:וואו, תודה!!!!
איך יתכן?לא קראתי את כל התגובות. יתומה ל2 אמהות ידוע י מהמשפחה המורחבת של גיבורת הסיפור
שבסיפור המקורי גבורת הספור לא שרדה ונפטרה ממש לפני השחרור.
הסופרת שנתה את הספור רק בפרט הטראגי הזה.
בכיף ובשמחה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: