דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?אף פעם לאמאוחר מדי?
מתי תגלי באיזה עיתון?אף פעם לא
עכשיו ניתן לעזור לי מאד מאד,
בצורה הזו-
לקראת סיום הכתבה,
אני שמה לפני כל ראיון כמה משפטים מתוך הספר שעליו נסוב הראיון.
חסרים לי שני ספרים בלבד שלא הצלחתי להשיג,
אולי יש מישהו מפה שיש לו את אחד מהם בבית ולא אכפת לו לפתוח בעמוד אקראי ולהעתיק לכאן קטע קצר- כשלושה משפטים- מהספר?
הספרים שחסרים לי הם:
לידינגה אי ההצלה- חנה מנטל
קביים במתנה- יהודית גולן
אין מילים!!!
היא גילתה במייל.מתי תגלי באיזה עיתון?
אך אני אדע עכשיו?היא גילתה במייל.
היא בקשה שלא לכתוב בפומביאך אני אדע עכשיו?
אין לי אפשרות לשלוח הודעה אישית.
משהו יכול אולי לתווך?היא בקשה שלא לכתוב בפומבי
אך אני אדע עכשיו?
אין לי אפשרות לשלוח הודעה אישית.
משהו יכול אולי לתווך?
או לכתוב לי במייל?
תלייקו לי שאחד ממכם פה, ואני אכתוב ואמחק
יעזור לי מאד שתתני לי פרטי התקשרות אליה כדי שאשאל אותה אם מסכימה לפרסום.
תוכלי לכתוב לי בהודעה אישית או למייל BS0504111? (לי פשוט אין אפשרות לשלוח הודעות אישיות)
תודה רבה!
לידינגה - כמה כתבו כאן שהם צאצאים של הרב יעקבזון , אולי יש להם,אף פעם לא
עכשיו ניתן לעזור לי מאד מאד,
בצורה הזו-
לקראת סיום הכתבה,
אני שמה לפני כל ראיון כמה משפטים מתוך הספר שעליו נסוב הראיון.
חסרים לי שני ספרים בלבד שלא הצלחתי להשיג,
אולי יש מישהו מפה שיש לו את אחד מהם בבית ולא אכפת לו לפתוח בעמוד אקראי ולהעתיק לכאן קטע קצר- כשלושה משפטים- מהספר?
הספרים שחסרים לי הם:
לידינגה אי ההצלה- חנה מנטל
קביים במתנה- יהודית גולן
אין מילים!!!
כרגע כבר לא.את צריכה עדיין שמות של ספרים?
אני אשמח לשמוע,את צריכה עדיין שמות של ספרים?
חשבתי על זה גם, אולי מחר אוכל לסרוק משהו, מאילו ספרים את עוד צריכה?@עיתונאית וסופרת
אם לא הסתדרת עד עכשיו
לדעתי תנסי להתקשר לבעלות ספריה/ למורות בבתי ספר או סמינרים עם ספריה גדולה
שיקראו לך כמה שורות
לא נראה לי שמישהי תתנגד לעשות זאת
וואו, זה פשוט יהיה ח-ס-ד....חשבתי על זה גם, אולי מחר אוכל לסרוק משהו, מאילו ספרים את עוד צריכה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: