דרוש מידע תולעות ספרים וחובבות היסטוריה- לכאן... מכירה ספר חזק שהגיבורה שלו אמיתית, כמו עריסת הבמבוק?

ובכן,
אז לחשוף סודות מקצוע- לא ממש באתי,
אבל כן אענה לכל המסתקרנים-
הכתבה הזו היא כתבת חג מרכזית, מה שנקרא בלע"ז 'פרויקט חג', ולכן התשלום עליה גבוה מכתבה רגילה,
בנוסף, מדובר בעיתון שמשלם הכי יפה- לעומת שאר העיתונים שבהם אני עובדת, וכאחת שיודעת מהו גובה השכר בענף-
התשלום בעיתון הנ"ל הוא מהגבוהים ביותר אם לא הגבוה ביותר.
ובכל זאת, צר לי לאכזב את כל האורגים חלומות:
מי שחולם על

הריני לעדכנו שעל כתבה כזו לא יכנס לחשבון הבנק שלו, כי אם אולי אלף אחד. וגם זה במקרה הנדיב ביותר...
אני ממש ממש בשוקקק
אפילו לא 1,000
אז מקווה שזה יוצא יותר משכר מינימום לשעה
הזיה ממש

הכותבים אכן משקיעים מאמץ רב מאד שלא שווה את התגמול המועט.
אבל האם כתבה בעיתון אכן שוה את זה לקורא? האם הקוראים מסכימים שקריאת כתבה (מקסימום חמש דקות הנאה. לבילוי זמן בלבד. בדרך כלל בלי ידע או תובנות יוצאות דופן) שווה יותר?

הכותבים אכן משקיעים מאמץ רב מאד שלא שווה את התגמול המועט.
אבל האם כתבה בעיתון אכן שוה את זה לקורא? האם הקוראים מסכימים שקריאת כתבה (מקסימום חמש דקות הנאה. לבילוי זמן בלבד. בדרך כלל בלי ידע או תובנות יוצאות דופן) שווה יותר?
בעיניי קריאת כתבות זה לא עניין של הנאה, אלא של בניה מהותית של תפיסה, גישה, הכרה, וכן הלאה. נכון, יש בזה אספקט מהנה, אבל קריאת כתבות היא הרבה מעבר לסתם הנאה. לכן, בעיניי, יש אחריות גדולה וכבדה מאוד על כתפי האחראים על כך.

@עיתונאית וסופרת,
קראתי את הכתבה. היא מיוחדת ומעשירה.
בנוגע ל-
סביר שכן. שמה חנה מנטל ושם הספר הוא 'לידינגה אי ההצלה' בהוצאת פלדהיים.
אפשר למצוא בגוגל.
איך אפשר ליצור איתה קשר?
כתבת שישנה כוונה להוציא ספר על הבוגרות, ויש לי מה להוסיף.

איך המגזין פנינה?
דווקא ממש הופתעתי לטובה
התעלו על עצמם במלא חומר מגוון ומעניין
לדעתי הפעם ממש עקפו את בתוך המשפחה שהתאכזבתי ממנו מאד ( הרבה הרבה פרסומות, כתבות נחמדות , ושאר הטורים הקבועים וסיפורים בהמשכים שמי שלא קורא כל שבוע זה פחות מעניין...)

דווקא ממש הופתעתי לטובה
התעלו על עצמם במלא חומר מגוון ומעניין
לדעתי הפעם ממש עקפו את בתוך המשפחה שהתאכזבתי ממנו מאד ( הרבה הרבה פרסומות, כתבות נחמדות , ושאר הטורים הקבועים וסיפורים בהמשכים שמי שלא קורא כל שבוע זה פחות מעניין...)
מה הכתבות המרכזיות בבתוך?
איך היית משווה אותו לפנינה וקראט?

מה הכתבות המרכזיות בבתוך?
איך היית משווה אותו לפנינה וקראט?
רשמתי שלדעתי פנינה עולה עליו הפעם ( זה לא קורה בד"כ ) קראט לא קראתי
אבל אולי זה גם טעם וריח
היה איזה 2 כתבות 2 מרכזיות בבתוך על סיפור של סוכות וכו' בזמן התנ"ך אני אישית פחות מתחברת לסגנון הזה, אז דילגתי על שתיהן

רשמתי שלדעתי פנינה עולה עליו הפעם ( זה לא קורה בד"כ ) קראט לא קראתי
אבל אולי זה גם טעם וריח
היה איזה 2 כתבות 2 מרכזיות בבתוך על סיפור של סוכות וכו' בזמן התנ"ך אני אישית פחות מתחברת לסגנון הזה, אז דילגתי על שתיהן
יכולה לפרט קצת על הכתבות בבתוך?
בדר"כ כתבה אחת היא של גיטי מאירוביץ. מעניין שהיתה עוד אחת באותו סגנון.
ל @dvory דבורי רנד- היתה כתבה?
מה במיוחד היה בפנינה?
הראיון
עם רותי בריכטא וביתה חני
מיהן?

ובכן,
אז לחשוף סודות מקצוע- לא ממש באתי,
אבל כן אענה לכל המסתקרנים-
הכתבה הזו היא כתבת חג מרכזית, מה שנקרא בלע"ז 'פרויקט חג', ולכן התשלום עליה גבוה מכתבה רגילה,
בנוסף, מדובר בעיתון שמשלם הכי יפה- לעומת שאר העיתונים שבהם אני עובדת, וכאחת שיודעת מהו גובה השכר בענף-
התשלום בעיתון הנ"ל הוא מהגבוהים ביותר אם לא הגבוה ביותר.
ובכל זאת, צר לי לאכזב את כל האורגים חלומות:
מי שחולם על

הריני לעדכנו שעל כתבה כזו לא יכנס לחשבון הבנק שלו, כי אם אולי אלף אחד. וגם זה במקרה הנדיב ביותר.
הכתבה היתה מלאה בתוכן מרתק, מעניינת ומחכימה. נהנינו מאד!
קצת קשה לי להאמין שזו התמורה המשולמת לכתבה בת 16 עמודים צפופים וגדושים בהמון ידע ותוכן שכתובים בצורה מרתקת כל כך, עם המוןןןן שעות של עבודה - חיפוש אחר חומר, ראיונות, שכתוב, עריכה ולא יודעת מה עוד...

חברה שלי.
התחילה לכתוב בפנינה לא מזמן.
הייתה לה גם כתבה על ילדים עם תסמונת דאון.
אני אוהבת את הכתיבה שלה מאד
אבל אני נגועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה