בריאות תולעים... מה הפיתרון?

זה לא עובד על אף אחד.
אנשים מודדים באם התולעים יצאו הלילה לטיילת או לא.. אם הילד בכה או לא..
יש ילדים שיש להם תולעים והם לא מרגישים.
יש לילות שהתולעים לא יוצאות להטיל ביצים (כל תולעת מטילה ביצים בגיל שבועיים)

שום אינו ממגר את התולעים.
זה מובא אפילו בגמרא

זה מובא אפילו בגמרא
בגמרא מובא גם שכינים אינן פרות ורבות
הסברים על התנגשויות בין הידע המדעי למופיע בגמרא - הן לא לדיון.

מניסיון וגם מבירור רפואי - שום אינו הורג תולעים ולא ממגר את התופעה.

בגמרא מובא גם שכינים אינן פרות ורבות
הסברים על התנגשויות בין הידע המדעי למופיע בגמרא - הן לא לדיון.

מניסיון וגם מבירור רפואי - שום אינו הורג תולעים ולא ממגר את התופעה.
גם בימינו ישנם חוקרים שטוענים שהרביה של כינים אינה כשאר בעלי החיים
ומנסיוני שום בהחלט הורג תולעים וממגר את התופעה
וניסיתי אותו על ילד שוורמוקס לא עזר לו

אז כמו שכתבתי- זה איך ילד
וזה וודאי שווה נסיון לפני הוורמוקס שללא ספק הוא לא פרס לגוף ויש שקושרים בינו לבין מחלות מעיים בעתיד

גם בימינו ישנם חוקרים שטוענים שהרביה של כינים אינה כשאר בעלי החיים
ומנסיוני שום בהחלט הורג תולעים וממגר את התופעה
וניסיתי אותו על ילד שוורמוקס לא עזר לו

אז כמו שכתבתי- זה איך ילד
וזה וודאי שווה נסיון לפני הוורמוקס שללא ספק הוא לא פרס לגוף ויש שקושרים בינו לבין מחלות מעיים בעתיד
לא יודעת מה החוקרים הללו טוענים. יש גם חוקרים שטוענים שכדור הארץ שטוח.
הכינים מטילות ביצים ופרות ורבות. כולנו יודעים. לא צריך חוקר בשביל זה.
ו"פריה ורביה שלא כדרך שאר בעלי החיים" - זה נסיונות תירוץ ללמה כתוב כך בגמרא - ואין לי ענין להכנס לזה כאן.
אולי גם השום לא עוזר רק כי זה לא כדרך כל בעלי החיים.

ניסית על ילד ואידך זיל גמור...
מענין שעל ילדים זה "עובד" ועל מבוגרים לא...
מבוגרים שנדבקו מדווחים ששום לא עושה כלום. בדיוק כמו שהרופאים והמדע טוענים.

הם פשוט פחות מדווחים או יודעים לדווח מהסיבות לעיל - לא תמיד זה מספיק מציק כדי לבכות ... בדיוק עכשיו אין תולעת בת שבועיים זה הרווח בין גל לגל או שהם מפחדים לקבל עוד שום ומעדיפים שלא לספר (נתקלתי בילדים אמיצים מהסוג.)
ואם הם כבר לא בכו אמא בטוחה שהכל טוב.

לא יודעת מה החוקרים הללו טוענים. יש גם חוקרים שטוענים שכדור הארץ שטוח.
הכינים מטילות ביצים ופרות ורבות. כולנו יודעים. לא צריך חוקר בשביל זה.
ו"פריה ורביה שלא כדרך שאר בעלי החיים" - זה נסיונות תירוץ ללמה כתוב כך בגמרא - ואין לי ענין להכנס לזה כאן.
אולי גם השום לא עוזר רק כי זה לא כדרך כל בעלי החיים.

ניסית על ילד ואידך זיל גמור...
מענין שעל ילדים זה "עובד" ועל מבוגרים לא...
מבוגרים שנדבקו מדווחים ששום לא עושה כלום. בדיוק כמו שהרופאים והמדע טוענים.

הם פשוט פחות מדווחים או יודעים לדווח מהסיבות לעיל - לא תמיד זה מספיק מציק כדי לבכות ... בדיוק עכשיו אין תולעת בת שבועיים זה הרווח בין גל לגל או שהם מפחדים לקבל עוד שום ומעדיפים שלא לספר (נתקלתי בילדים אמיצים מהסוג.)
ואם הם כבר לא בכו אמא בטוחה שהכל טוב.
שמחתי להיחשף לראשונה לאשה תלמידה חכמה בסדר גודל כזה שמאפשר לה נחרצות וחד משמעיות
כנ"ל ולהבדיל לגבי הידע ברפואה

אם אני שמה לילד (יחסית גדול, מבטא נהדר מה מציק לו ומה לא) שהתלונן (ואכן היו לו תולעים) בצורה מאוד ברורה קפסולות במשך כמה ימים ואחר כך קיבלתי לפחות כמה חודשים שקטים
אין לי מסקנה אחרת להסיק חוץ מהמסקנה הפשוטה שזה עובד, אצלו בכל אופן (ומדובר בילד שוורמוקס, עם הקפדה על כל הכללים לא עבד אצלו)

לפעמים אני שואלת את עצמי מה מרוויחים אנשים בזה שהם שוללים בכזו עוצמה משהו שאנשים אחרים טוענים שעזר להם
לא ברור

שמחתי להיחשף לראשונה לאשה תלמידה חכמה בסדר גודל כזה שמאפשר לה נחרצות וחד משמעיות
כנ"ל ולהבדיל לגבי הידע ברפואה

אם אני שמה לילד (יחסית גדול, מבטא נהדר מה מציק לו ומה לא) שהתלונן (ואכן היו לו תולעים) בצורה מאוד ברורה קפסולות במשך כמה ימים ואחר כך קיבלתי לפחות כמה חודשים שקטים
אין לי מסקנה אחרת להסיק חוץ מהמסקנה הפשוטה שזה עובד, אצלו בכל אופן (ומדובר בילד שוורמוקס, עם הקפדה על כל הכללים לא עבד אצלו)

לפעמים אני שואלת את עצמי מה מרוויחים אנשים בזה שהם שוללים בכזו עוצמה משהו שאנשים אחרים טוענים שעזר להם
לא ברור
אני לא צריכה להיות תלמידה חכמה בשביל לדעת שכינים פרות ורבות זו מציאות לא ניתנת לערעור.
אבל את צריכה להיות תלמידה חכמה בשביל לקבוע איך זה מסתדר עם הגמרא שאומרת שלא - מה שאני לא התיימרתי לעשות - אז שמחתי להיחשף לתלמידה החכמה ופרשנים הגמרא וההשקפה.
בכל מקרה העובדה הזו מספיקה לי בשביל שאם כתוב בגמרא ששום מחסל תולעים והרפואה טוענת מנסיונה שלא - לא להיות נחרצת וחד משמעית כמוך בנוגע לזה ש"חייב ששום עוזר - כתוב בגמרא".

לענין השום והילד הגדול שמבטא את עצמו
יש הרבה ילדים גדולים שמבטאים את עצמם היטב - התלוננו כשהיה להם תולעים ובכל זאת בהמשך פחות מתלוננים - לפעמים כי זה פחות מציק . אני לעצמי "שלפתי" תולעים שהציקו הרבה פחות .... כולל ילדים חכמים מאד שהיות וקפסולות השום צרבו להם ולא נעמו להם - לא מגלים לאמא.

כל עוד יש משהו שנבדק מדעית והוכח כלא עושה כלום לתולעים.
ושהן ממשיכות לשגשג גם עם שום.
וכל עוד לאנשים מבוגרים ששמים לב גם לפחות מציק ומורגש - מדווחים על אפס יעילות.
קל יותר להניח שאמהות שמתנגדות נחרצות לוורמוקס (שיעיל מדעית ב-100 אחוז. כל תולעת שהיתה במעי בזמן נטילת ורמוקס - מתה. זה נבחן ולא דומיין או שוער. רק ביצים לא. ולכן נצפית חזרה כתוצאה מביצים חדשות ויש המלצה לאופן הנטילה וזמניה)
קל להם לדמות שאם הילד החכם והמבין הפסיק להתלונן/להתעורר בלילות - כל התולעים מתו.

אגב, אפרופו "השלכות הורמוקס" שציינת בנחרצות וחד משמעיות מהידע הרפואי הרב שלך - מומחה גדול אמר לי במפורש שוורמוקס היא אחת התרופות הנחקרות והבטוחות במיוחד גם לטווח רחוק - יותר מלקחת אקמול.

נערך לאחרונה ב:
תכל'ס, זה נשמע שאין באמת דרך למגר אותן, וצריך בערך לחטא את כל הבית.
כי אם הבנות שלי נגועות בתולעים כבר תקופה
עברו סבב של ורמוקס, כולל הרתחה של כללללללל המצעים והפיג'מות והמגבות והשטיחים אמבטיה - והתולעים חזרו
עברו טיפול חלקי בכמוסות שום, שוב עם כביסות של כל הסביבה - והתולעים עדיין כאן.
אז כנראה שהמשחקים גם נגועים (ומי יודע מה עוד), ואין באמת דרך לעשות סוף לסיפור הזה.
לא?
או שנזמין חיטוי של משרד הבריאות לכל הבית, כמו שעשו בקורונה.

אני לא צריכה להיות תלמידה חכמה בשביל לדעת שכינים פרות ורבות זו מציאות לא ניתנת לערעור.
אבל את צריכה להיות תלמידה חכמה בשביל לקבוע איך זה מסתדר עם הגמרא שאומרת שלא - מה שאני לא התיימרתי לעשות - אז שמחתי להיחשף לתלמידה החכמה ופרשנים הגמרא וההשקפה.
בכל מקרה העובדה הזו מספיקה לי בשביל שאם כתוב בגמרא ששום מחסל תולעים והרפואה טוענת מנסיונה שלא - לא להיות נחרצת וחד משמעית כמוך בנוגע לזה ש"חייב ששום עוזר - כתוב בגמרא".

לענין השום והילד הגדול שמבטא את עצמו
יש הרבה ילדים גדולים שמבטאים את עצמם היטב - התלוננו כשהיה להם תולעים ובכל זאת בהמשך פחות מתלוננים - לפעמים כי זה פחות מציק . אני לעצמי "שלפתי" תולעים שהציקו הרבה פחות .... כולל ילדים חכמים מאד שהיות וקפסולות השום צרבו להם ולא נעמו להם - לא מגלים לאמא.

כל עוד יש משהו שנבדק מדעית והוכח כלא עושה כלום לתולעים.
ושהן ממשיכות לשגשג גם עם שום.
וכל עוד לאנשים מבוגרים ששמים לב גם לפחות מציק ומורגש - מדווחים על אפס יעילות.
קל יותר להניח שאמהות שמתנגדות נחרצות לוורמוקס (שיעיל מדעית ב-100 אחוז. כל תולעת שהיתה במעי בזמן נטילת ורמוקס - מתה. זה נבחן ולא דומיין או שוער. רק ביצים לא. ולכן נצפית חזרה כתוצאה מביצים חדשות ויש המלצה לאופן הנטילה וזמניה)
קל להם לדמות שאם הילד החכם והמבין הפסיק להתלונן/להתעורר בלילות - כל התולעים מתו.

אגב, אפרופו "השלכות הורמוקס" שציינת בנחרצות וחד משמעיות מהידע הרפואי הרב שלך - מומחה גדול אמר לי במפורש שוורמוקס היא אחת התרופות הנחקרות והבטוחות במיוחד גם לטווח רחוק - יותר מלקחת אקמול.
ולכן מותר לקחת אותה גם לתינוקות, נכון?
ככל שיש יותר הסתייגויות נחרצות על תרופה זה מראה כמה היא עוצמתית וכמה החומרים בה חזקים
ומה תעני לאנשים שעשו הכל לפי הכללים והסבבים ועדיין לא הצליחו למגר את הביצים ותולדותיהם?

וכן, אם אני רואה שמשהו עוזר, ושומעת אחר כך שזה מובא כבר מגמרא
אני מאמינה, למה לא?

ולגבי הסיכון של הוורמוקס
הנה מאמר מרופא סופר קובנציונאלי

אז כנראה שלכל אחד יש את המומחה הגדול שלו

אני לא מוכרת קפסולות שמן שום ואני מניחה שאין לך מניות בחברה שמייצרת את הוורמוקס
אז בואי נניח לאנשים לקרוא את הדעות השונות, להתרשם בעצמם, ולקחת החלטה בלי ניסוחים קיצוניים

ולכן מותר לקחת אותה גם לתינוקות, נכון?
ככל שיש יותר הסתייגויות נחרצות על תרופה זה מראה כמה היא עוצמתית וכמה החומרים בה חזקים
ומה תעני לאנשים שעשו הכל לפי הכללים והסבבים ועדיין לא הצליחו למגר את הביצים ותולדותיהם?

וכן, אם אני רואה שמשהו עוזר, ושומעת אחר כך שזה מובא כבר מגמרא
אני מאמינה, למה לא?

ולגבי הסיכון של הוורמוקס
הנה מאמר מרופא סופר קובנציונאלי

אז כנראה שלכל אחד יש את המומחה הגדול שלו

אני לא מוכרת קפסולות שמן שום ואני מניחה שאין לך מניות בחברה שמייצרת את הוורמוקס
אז בואי נניח לאנשים לקרוא את הדעות השונות, להתרשם בעצמם, ולקחת החלטה בלי ניסוחים קיצוניים
כן.
מותר לקחת אותה גם לתינוקות. אם יש ידיעה מפורשת שיש להם תולעים.
מניסיון - מותר לקחת אותה גם בהריון.

מי שעשה הכל לפי הכללים והסבבים והורמוקס במפתיע לא מיגר
אני אענה לו שיוודא טוב ממי הוא נדבק שוב ושוב.
ויתן וורמוקס לכל בני הבית....
שום לא יהרוג אותם. אין לו יכולות כאלו. בדקו מדעית.

מאמרים מד"ר אפי קוראים את כל המאמר לא חלקים נבחרים מתוכו - הוא בעיקר מדגיש במאמר שיש תיאוריה נסיבתית שייתכן שקשור להתפתחות מחלות מעי.
ומדגיש - התרופה עדיין בטוחה מאד. אם יש לילד שלכם תולעים רחמו עליו ותנו לו ורמוקס בלי להסס.
את יודעת על הקשר בין נטילת אקמול למחלות כבד קשות וחמורות?
על הקשר בין נטילת נורופן להתפתחות מחלות כליה?
בכל זאת אני מקווה שכשלילד שלך יש חום והוא מרגיש רע את נותנת לו אקמול
וגם גם אם הוא היה חולה בחודש קודם.

והעובדה שיש הרבה התנגדות אצל אנשים לוורמוקס דווקא היא תוצאה של כל מיני תאוריות שתופסות אנשים במשהו שהילדים סובלים מהם ולא הם. והם פחות מבינים את עוצמת הסבל.
גם לאפידורל יש כל כך הרבה התנגדות למרות שהיא נחשבת לפרוצדורה בטוחה.
היו הרבה מתנגדי רפואה וטבעוניים שהיה קל להם להתפס לאי אילו פרוצדורות ולהשמיצן --

אין לי שום דבר נגד קפסולות שום מלבד זה שהן יוצרות צריבה ולא עזרו כלום. (מלבד הפחתת הגרד עקב תחושת הצריבה במקום)
יש לי רק נגד זה שהורים לא קולטים את עוצמת הסבל ונשמע להם נורא מפחיד הוורמוקס שלא בצדק.
ובמקום לעזור לילדם הסובל הם מנסים "תרופות אליל וסבתא" שמנסיוני ולטענת החוקרים - חסרי השפעה על המיגור.
גם אם הקלו על תופעות לוואי.

ויש לי אגב תאוריה מעניינת על המחקרבנוגע לקשר אפשרי בין ורמוקס לשכיחות מוגברת יותר של מחלות מעי. בהנחה שלכל הילדים שניתן ורמוקס היו תקופות של תולעים במעי - האם ניתן לשלול קשר בין המצאות תולעים במעי בגיל זה ושכיחות מוגברת של מחלות מעי? כל עוד המחקר היה נסיבתי מן הסתם לא.
כך שבאותה מידה שיתכן שוורמוקס מגביר סיכון למחלות מעי יתכן בהחלט שתולעי המעי מגבירות סיכון להווצרות מחלות מעי - והורים שלא הורגים אותם אלא מנסים רק לטפל בכך שיהיה מהם פחות גרד והילד לא יתלונן - מגבירים את הסיכון יותר?!!?

כן.
מותר לקחת אותה גם לתינוקות. אם יש ידיעה מפורשת שיש להם תולעים.
מניסיון - מותר לקחת אותה גם בהריון.

מי שעשה הכל לפי הכללים והסבבים והורמוקס במפתיע לא מיגר
אני אענה לו שיוודא טוב ממי הוא נדבק שוב ושוב.
ויתן וורמוקס לכל בני הבית....
שום לא יהרוג אותם. אין לו יכולות כאלו. בדקו מדעית.

מאמרים מד"ר אפי קוראים את כל המאמר לא חלקים נבחרים מתוכו - הוא בעיקר מדגיש במאמר שיש תיאוריה נסיבתית שייתכן שקשור להתפתחות מחלות מעי.
ומדגיש - התרופה עדיין בטוחה מאד. אם יש לילד שלכם תולעים רחמו עליו ותנו לו ורמוקס בלי להסס.
את יודעת על הקשר בין נטילת אקמול למחלות כבד קשות וחמורות?
על הקשר בין נטילת נורופן להתפתחות מחלות כליה?
בכל זאת אני מקווה שכשלילד שלך יש חום והוא מרגיש רע את נותנת לו אקמול
וגם גם אם הוא היה חולה בחודש קודם.

והעובדה שיש הרבה התנגדות אצל אנשים לוורמוקס דווקא היא תוצאה של כל מיני תאוריות שתופסות אנשים במשהו שהילדים סובלים מהם ולא הם. והם פחות מבינים את עוצמת הסבל.
גם לאפידורל יש כל כך הרבה התנגדות למרות שהיא נחשבת לפרוצדורה בטוחה.
היו הרבה מתנגדי רפואה וטבעוניים שהיה קל להם להתפס לאי אילו פרוצדורות ולהשמיצן --

אין לי שום דבר נגד קפסולות שום מלבד זה שהן יוצרות צריבה ולא עזרו כלום. (מלבד הפחתת הגרד עקב תחושת הצריבה במקום)
יש לי רק נגד זה שהורים לא קולטים את עוצמת הסבל ונשמע להם נורא מפחיד הוורמוקס שלא בצדק.
ובמקום לעזור לילדם הסובל הם מנסים "תרופות אליל וסבתא" שמנסיוני ולטענת החוקרים - חסרי השפעה על המיגור.
גם אם הקלו על תופעות לוואי.

ויש לי אגב תאוריה מעניינת על המחקרבנוגע לקשר אפשרי בין ורמוקס לשכיחות מוגברת יותר של מחלות מעי. בהנחה שלכל הילדים שניתן ורמוקס היו תקופות של תולעים במעי - האם ניתן לשלול קשר בין המצאות תולעים במעי בגיל זה ושכיחות מוגברת של מחלות מעי? כל עוד המחקר היה נסיבתי מן הסתם לא.
כך שבאותה מידה שיתכן שוורמוקס מגביר סיכון למחלות מעי יתכן בהחלט שתולעי המעי מגבירות סיכון להווצרות מחלות מעי - והורים שלא הורגים אותם אלא מנסים רק לטפל בכך שיהיה מהם פחות גרד והילד לא יתלונן - מגבירים את הסיכון יותר?!!?
אפשר לתקצר אותך למתקשים בקש"ר?
"יש לי את התאוריה שלי, אל תבלבלו אותי עם עובדות"

תחושת צריבה היא לא משהו שילד בן שנתיים יימנע מלהחצין אותו
וודאי לא בפעם הראשונה
וכמו שכתבתי, אני מכירה מבוגרים שבדקו את המוצר על עצמם (בדיוק כדי לוודא שהוא לא צורב)
אף אחד לא דיווח על צריבה או אפילו משהו שהמתקרב לזה

ייתכן שאם ילד גרד ופצע את עצמו באיזור, תהיה לו צריבה בפצע במגע עם החומר, אולי זה מה שגורם לך לחשוב את זה

אני בכל אופן סיימתי כאן,
אין לי ענין להתווכח לשם ויכוח
חלקתי מנסיוני ומנסיונם של אנשים שאני מכירה אישית
ואני גם לא מתיימרת להבטיח שזה יעזור
אבל למה, בגלל שאת חושבת (לא יודעת, למרות שאת חושבת שאת יודעת) שמוצר כזה או אחר לא עובד, לכתוב את זה בנחרצות כל כך גדולה, שתמנע מאנשים לנסות?
תמיד קחי פרומיל אחד שאולי את טועה, לא מזיק לא לך ולא לסביבה.

אפשר לתקצר אותך למתקשים בקש"ר?
"יש לי את התאוריה שלי, אל תבלבלו אותי עם עובדות"

תחושת צריבה היא לא משהו שילד בן שנתיים יימנע מלהחצין אותו
וודאי לא בפעם הראשונה
וכמו שכתבתי, אני מכירה מבוגרים שבדקו את המוצר על עצמם (בדיוק כדי לוודא שהוא לא צורב)
אף אחד לא דיווח על צריבה או אפילו משהו שהמתקרב לזה

ייתכן שאם ילד גרד ופצע את עצמו באיזור, תהיה לו צריבה בפצע במגע עם החומר, אולי זה מה שגורם לך לחשוב את זה

אני בכל אופן סיימתי כאן,
אין לי ענין להתווכח לשם ויכוח
חלקתי מנסיוני ומנסיונם של אנשים שאני מכירה אישית
ואני גם לא מתיימרת להבטיח שזה יעזור
אבל למה, בגלל שאת חושבת (לא יודעת, למרות שאת חושבת שאת יודעת) שמוצר כזה או אחר לא עובד, לכתוב את זה בנחרצות כל כך גדולה, שתמנע מאנשים לנסות?
תמיד קחי פרומיל אחד שאולי את טועה, לא מזיק לא לך ולא לסביבה.

בדקתי את המוצר על עצמי. בהחלט.
באיזשהו גל של שטות שפחדתי לקחת וורמוקס בחודשים הראשונים של הריון. כי בגוגל היה כזה אזכור שטותי. עד שפגשתי לשמחתי ברופא נשים גדול , שהורה לי בזריזות לקחת וורמוקס בלי בעיה.

ואם את מתמצתת אותי אני אתמצץ אותך למתקשים בקש"ר - " אני מפחדת נורא מוורמוקס ללא סיבה מובהקת ויהי מה. ואל תבלבלו אותי עם עובדות ומחקרים".

אני בגלל שאני יודעת ששום לא עוזר וכן כל מיני שיטות טבעיות שהוזכרו. מנסיון אישי על גופי ולא על גוף של ילדים.
ומשאלת רופאים מומחים בתחום.
אני כותבת בנחרצות.
אכפת לי שאנשים ינסו? כן. בגלל שהילד בינתיים סובל . ומנסיון זה סבל לא קל.
אז אני מרחמת על ילדים שבגלל שכתבו להורים שלהם שוורמוקס זה "נורא" מפחיד וכמוסות שום "מאד" עוזרות - הם סובלים עוד ...
ולכן חשוב לי לפרט שמנסיוני כאישה שנוטה לסבול מתולעים - זה סבל לא פחות מחום וכאבים - וחשוב לטפל בזה באמת ולא להתנסות על חשבון הילד בכוסות רוח וקרח במקום אקמול.

חושבת שהבעתי את דעתי עד כה. והיא נשמעה
וכבר לפני 2 הודעות איבדת עשתונות והגעת לשיח לא נעים ולא מכבד. וזה רק מידרדר.
לכן אעצור כאן.

זה תלוי בהגיינה , הרבה מהביצים גודלים בצפרניים , לכן להקפיד לקצוץ ,
יש טיפות שום , בדקי בחנות טבע ,
הוורמקס מוריד ברזל , וניו תרופה בריאה .

תכלס' אני מביאה לילדים שלי ורמוקס שוב ושוב, ההשפעה מתמעטת, מה עושים???

בלת"ק
אנחנו ראינו עם השום ניסים ונפלאות
,כל פעם שילד נדבק- הכנסנו לו שום והבעיה נפתרה כלא הייתה!!
ממליצה ממש.

נערך לאחרונה ב:
לבת שלי לא עזר לא וורמוקס(השפיע לשבוע- שבועים וחזר 3 פעמים סבב, כולל חיטוי והרתחה של הכל בכל פעם...)
גם שום- עזר לאותו לילה אחר כך חזרו (למרות שאמא שלי הייתה שמה לאחים שלי שום וזה באמת עזר לגמרי בלי שצריך שוב לקחת . גם על ילדים בני שבע- ושמונה ולא התלננו על שום צריבה או כאב אחר כך...)

סתם - לגבי ד"ר אפי וכו' הרפואה לא מאמינה בשום דבר אלטרנטיבי אם אין הוכחה מדעית, אבל תכלס יש דברים שידועים
כמו שהרופא צחק לי בפנים שאמרתי לו שאני שמה בצל ליד ילד מנוזל וזה פשוט פותח לו הכל.
צחק צחק- תכלס עובד פלאים יותר מכל דבר אחר...
או כמו שאמרתי לו שהילדה מנוזלת בגלל שיניים ואמר שאין שום קשר, קשר ישיר אולי אין, אבל תכלס כל פעם שהילדים שלי מוצאים שיניים הם מנוזלים ומקוררים (מסתבר בגלל שמערכת החיסון חלשה...)

תכלס לי -
מה שבסוף סייים את הסאגה זה קניתי בסופר פארם -no worms (לא תולעים ) , בשילוב של ווזלין במקום כל יום שלא שמים את הג'ל .
וזהו ,
סאגה של חודשיים הסתיימה.

מה שהבנתי שיש גם סוג של חוקן מיוחד לילדים, שמבשלים שום, שמים את המים של השום בחוקן ועשים לילד- אמרו לי שממש ממש עוזר.

נערך לאחרונה ב:
לפי כל המידע שקראתי בנושא זה נשמע ששום דבר לא באמת יעזור כי גם אם הרתחתי את כל המצעים והמגבות וגזרתי צפורניים לכולם ונתתי וורמוקס וכל הפתרונות למינהם
בסוף מה ימנע מהילדים להדבק שוב ושוב מהגן או מאיזה ביצה קטנטנה שאיכשהו שרדה על איזה משחק/ ידית של השרותים?
או שאולי התפקיד שלי כאמא זה לעבוד 24/7 לנקות ולחטא כל דבר בבית ולקרצף את הילדים בוקר וערב?
או שיש פתרון הגיוני ונורמלי שיכול למנוע הידבקות באופן קבוע בלי להשתגע עם כל מיני דברים הזויים שדורשים להתפטר מהעבודה ולהקדיש את החיים למיגור התולעים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה