- הוסף לסימניות
- #1,121
הם אמרו שהם בהמשך יעשו בכל הארץ ועכשיו זה פיילוט שהם מנסים על עיר אחת לראות אם זה יעבודהוא אשר שאלתי מדוע דווקא למו"ע ולב"ב אין אפשרות להירשם
הם אמרו שהם בהמשך יעשו בכל הארץ ועכשיו זה פיילוט שהם מנסים על עיר אחת לראות אם זה יעבודהוא אשר שאלתי מדוע דווקא למו"ע ולב"ב אין אפשרות להירשם
מנסיון? זה של מופתברור 2
מנסיון אך לאו דווקא מופת.מנסיון? זה של מופת
מדדתי לו בשמעיה והיה מדיוק (אני לא יודע איזה חברה זה)
הוא יחסית נמוך ורזה
פעם שעברה אמרו שלאאם יש לי קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שאין לו מה לעשות עם 8 ק"ג בשר אבל רוצה להזמין מ2 סוגים האם יכול לקנות ע"מ לתת לי מה שאין לו מקום?
מישהו יודע האם הסטים של המצעים למיטה יהודית ב288 שח האם כל סט הוא ל2 מיטות או לאחת???
כלומר האם עלי להזמין 2 סטים או אחד...
עיר של אברכים, או שזה קשור לענייני סבסוד למינהיםהוא אשר שאלתי מדוע דווקא למו"ע ולב"ב אין אפשרות להירשם
עוד לא נפתחיש למישהו קישור לאתר?
דפדפתי קצת אחורה ולא ראיתי...
הבנתי שעוד לא נפתחעוד לא נפתח
לא נתנו קישור, הפעם זה אתר חדש ומושקע הוציאו עליו יותר ממאה אלף ש"חהבנתי שעוד לא נפתח
אבל קישור יש?
זה כמו פעם קודמת?
נקווה שאכן כך יהיהלא נתנו קישור, הפעם זה אתר חדש ומושקע הוציאו עליו יותר ממאה אלף ש"ח
לא חושב שמישהו יודע מתי בדיוק תהיה החלוקה..איך אפשר לדעת מתי תהיה החלוקה לתושבי מודיעין עילית?
והאם זה הולך להיות מסודר?
מה זאת אומרת ?הכל ארוז לפי הזמנות
כן כך נאמר במפורשמה זאת אומרת ?
גם החד פעמי יהי ארוז לכל אחד לפי הזמנה ??
מה המקור ??
בפסח היה עם זה ברדק הזוי....
איפה זה נאמר ???כן כך נאמר במפורש
כל אחד יבוא רק לקחת את הקרטונים בלי להתחיל לחפש ולהפוך
רשום בקטלוג תחילת עמוד 3איפה זה נאמר ???
אני לא מתכננת להזמין ח"פ ועוד ועוד, כי בעלי לא מסכים לאסוף..... בגלל מה שהיה בפסח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //