עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

אם יש לי קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שאין לו מה לעשות עם 8 ק"ג בשר אבל רוצה להזמין מ2 סוגים האם יכול לקנות ע"מ לתת לי מה שאין לו מקום?

אם יש לי קרוב משפחה ממדרגה ראשונה שאין לו מה לעשות עם 8 ק"ג בשר אבל רוצה להזמין מ2 סוגים האם יכול לקנות ע"מ לתת לי מה שאין לו מקום?
פעם שעברה אמרו שלא
והעיקרון מובן
דיני הערמה בבשר נמצאים בהלכות יום טוב במשנה ברורה
אבל אינם קשורים למכירות של עטרת שלמה

מישהו יודע האם הסטים של המצעים למיטה יהודית ב288 שח האם כל סט הוא ל2 מיטות או לאחת???
כלומר האם עלי להזמין 2 סטים או אחד...

הקפואים גם יהיו ארוזים באריזות האישיות?
וכן איך יהיה אפשר לבחור דוגמאות גרביים חגורות וכו'?

יש למישהו קישור לאתר?

דפדפתי קצת אחורה ולא ראיתי...

איך אפשר לדעת מתי תהיה החלוקה לתושבי מודיעין עילית?
והאם זה הולך להיות מסודר?

איך אפשר לדעת מתי תהיה החלוקה לתושבי מודיעין עילית?
והאם זה הולך להיות מסודר?
לא חושב שמישהו יודע מתי בדיוק תהיה החלוקה..
ממה שהבנתי יהיו הרבה מאוד נקודות חלוקה, מן הסתם יהיה יחסית מסודר כי הכל ארוז לפי הזמנות

מישהו יודע:
1. האם אפשר לקנות להורים?
2. אם לא.. האם אני יכול לקנות לעצמי ומה שנותר להביא להורים?
תודה מראש!

מה זאת אומרת ?
גם החד פעמי יהי ארוז לכל אחד לפי הזמנה ??
מה המקור ??

בפסח היה עם זה ברדק הזוי....
כן כך נאמר במפורש
כל אחד יבוא רק לקחת את הקרטונים בלי להתחיל לחפש ולהפוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה