- הוסף לסימניות
- #1,561
נעוץ בראש האשכולמישהו יכול לענות בבקשה?
נעוץ בראש האשכולמישהו יכול לענות בבקשה?
כן היו הרבה שגיאותאתם ששילמתם היה לכם בהתחלה את השגיאה של האימות נכשל?( -אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי*)
כן היו הרבה שגיאות
אין יאוש בעולם כלל
אתם ששילמתם היה לכם בהתחלה את השגיאה של האימות נכשל?( -אני רוצה לדעת אם יש ל
אני הצלחתי אחרי שעתיים בערך , פתאום עבר לדף תשלוםכן היו הרבה שגיאות
אין יאוש בעולם כלל
זה לא המקום לביקורת חס וחלילה, צריך להגיד תודה על המכירה המוזלת .תהיו עניניים,
להרגע עם הביקורת,
אין פיתוח בלי באגים בהרצה,
קל וחומר בטירוף הלחץ וההזמנות פה!
להזכירכם שהרבה פעמים האתר של משנת יוסף משחק בהתחלה ויש לו ותק...
ואין לי מושג מי פיתח את האתר פה,
לפי המופיע כעת באתר לאנשאר בשר טחון?
גם לי אותה בעיה! הצלחת להסתדר?הצלחתי בכל השלבים וזה נתקע אחרי הסיסמה, הוא כותב לי שהאימייל לא נמצא.
מה עושים ?
תעשו אימות טלפונימה עושים שבאימות הקוד לא מגיע למייל?
חחחזק...תיכנס עם ת"ז (הסיסמה ששונתה לא נקלטה...)
עד מידה 15 32/33מישהו יודע מה זה מידה רגילה בחולצה בשרוול?
32-33 או 33-34?
מה המידה הקלאסית בחולצה רגילה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //