עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

אתם ששילמתם היה לכם בהתחלה את השגיאה של האימות נכשל?( -אני רוצה לדעת אם יש לי סיכוי*)

מי שרוצה שיזמין ב2 בלילה 3-4 מתי שתרצו ככה ירוץ לכם...מקווה...

תהיו עניניים,
להרגע עם הביקורת,
אין פיתוח בלי באגים בהרצה,
קל וחומר בטירוף הלחץ וההזמנות פה!
להזכירכם שהרבה פעמים האתר של משנת יוסף משחק בהתחלה ויש לו ותק...
ואין לי מושג מי פיתח את האתר פה,

תהיו עניניים,
להרגע עם הביקורת,
אין פיתוח בלי באגים בהרצה,
קל וחומר בטירוף הלחץ וההזמנות פה!
להזכירכם שהרבה פעמים האתר של משנת יוסף משחק בהתחלה ויש לו ותק...
ואין לי מושג מי פיתח את האתר פה,
זה לא המקום לביקורת חס וחלילה, צריך להגיד תודה על המכירה המוזלת .
עוסקים בצרכי ציבור באמונה..

מישהו יודע מה זה מידה רגילה בחולצה בשרוול?
32-33 או 33-34?
מה המידה הקלאסית בחולצה רגילה

לפני שעה נכנסתי והזמנתי ועכשיו הוא כותב מייל לא קיים, מה עושים?

תיכנס עם ת"ז (הסיסמה ששונתה לא נקלטה...)

רציתי לבדוק האם התשלום עובד, התקדמתי בתשלום שלב א שלב ב... ואז פתאום קפץ לי מסך התשלום התקבל בהצלחה בלי ששילמתי כלום........

בדקתי בקטגוריית הזמנות זה נמצא שם, וכתוב לי באנגלית Pending - תלוי ועומד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה