לי
לא, אפשר להוריד מוצר אחד ולהחזיר.הפתרון לאפס את העגלה ולהוסיף את המוצרים לעגלה מחדש סוריי על העבודה הקשה...
מחכיםזה לא נותן לי ל הכנס לאתר ובשירות לקוחות לא עונים מה עושים?
זה לא נותן לי ל הכנס לאתר ובשירות לקוחות לא עונים מה עושים?
למי שיש בעיות בכניסה לאתר שינסה דרך דפדפן צפה בקובץ המצורף 2058561
אני עכשיו הלך לי בקלות שם
מצורף קישור להתקנת הדפדפן https://download.mozilla.org/?produ...3f82e0fbd996bce477363cf14e4e229489ee75510ba08
גם לי
לי זה לא עזר רק לאפס לגמרילא, אפשר להוריד מוצר אחד ולהחזיר.
תשלם במערכת הטלפוניתמה עושים כשבתשלום הוא כותב לי שגיאת סכום?
ראה כאן או כאן או כאןזה לא נותן לי ל הכנס לאתר ובשירות לקוחות לא עונים מה עושים?
תעשה הזמנה נוספת עם מוצרים אחרים, וכשתשלם על השניה הראשונה תסתדר, ככה היה אצלי.עשיתי הזמנה ואני רוצה לעשות עוד הזמנה
ועדיין ההזמנה הקודמת מופיעה
איך עושים הזמנה חדשה ולא לשלם כפול כי זה בעצם אותו הזמנה
תכנס לקטגוריה של הזמנות ותראה אם יש לך הזמנה סגורה.@בואו חשבון. יוסי לוי
דבר ראשון שאפו על ההנגשה
דבר שני אם יש לך איך לבדוק לי שאלה נוספת
שאני בסל כל המוצרים קיימים שאני בא לשלם זה כותב לי הסל ריק
ולא נותן לי לעשות הזמנה חדשה כי המוצרים בכמות מוגבלת
בהתחלה המערכת לא זיהתה אותי, עדכנתי פרטים בנדרים פלוס והיום זוהיתי, החלפתי סיסמא ובשעה ההיא לא היה ניתן להזמין באתר. עכשיו הוא שוב פעם לא מזהה אותי. מה ניתן לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: לארג', פרפר משי ו-קלימנטינה3 //