עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

החלוקה היום תתקיים בערים
אשדוד חיפה וחריש
בין השעות 20:30 ל 21:30

מוקדי החלוקה כדלהלן:
אשדוד: מבצע חורב 2 בחניה
חיפה: הנגב 12 בחניה
חריש: ההגשמה 14​

החלוקה היום תתקיים בערים
אשדוד חיפה וחריש
בין השעות 20:30 ל 21:30

מוקדי החלוקה כדלהלן:
אשדוד: מבצע חורב 2 בחניה
חיפה: הנגב 12 בחניה
חריש: ההגשמה 14​

כבר התקדמות - הודיעו יותר מוקדם

הם קצת קפצו מהר מדי להפוך למכירה כלל ציבורית, במקום לנסות קודם אם זה עובד פיקס עם האברכים בלבד (לאברכים יש ברוב המקומות ווצאפון של הכולל שייתן עדכונים)

אני מאמין שככל שיתקדמו במכירות אז המלאי יאזל, ובודאי לאור זה שיש אנשים שקבלו כפול ממה שהזמינו
עושה רושם שהמדיניות קודם כל לתת לפריפריה, ורק אח"כ למרכז, אני מתחיל לדאוג

עושה רושם שאין מדיניות בכלל...

ואגב לכל המצקצקים שלא חייבים לנו כלום, זה נכון על עצם המכירה, על האריזה שילמנו, ואם זה נעשה בצורה שעוד נתגעגע לליקוט של משנת יוסף, אז אין סיבה שעוד יגבו לנו על זה 35 שקל.

לחיפאים שביננו -
מה זה הנגב 12 ? יש שם מוסד כלשהוא?
אשמח להדרכה איך להגיע... אנחנו לא מחיפה.
תודה

(אגב אני מקווה שמי שיקבל את אותם דגים לא... הסלומון לפני שלקחו חזרה למשאית היה מופשר כמעט לגמרי
עד עכשיו,החרשתי......
אבל זה חוצפה ממדרגה ראשונה......זה כבר לא בעיה בניהול......
אני מהמרכז,אני מקווה שלא יגיע מוצר שהופשר והופשר,ממכירה למכירה........

מזכיר לכל הכועסים שבמקרה חירום שהם לא מקבלים את מה שהזמינו הם יכולים לעשות ביטול עיסקה, אם שירות הלקוחות לא יטפל בזה כראוי.
ואז שהם ירדפו אחריכם לשלם את השאר,
הכרת הטוב שלנו כלפיהם חשובה, אבל לא כדי שיהפכו את המזמינים לאנשים חסרי זכויות.
לי עד היום לא החזירו את הפרשי המשקל מהבשר (כ 100 שח) למרות פניות ברורות חוזרות ונשנות.

מזכיר לכל הכועסים שבמקרה חירום שהם לא מקבלים את מה שהזמינו הם יכולים לעשות ביטול עיסקה, אם שירות הלקוחות לא יטפל בזה כראוי.
ואז שהם ירדפו אחריכם לשלם את השאר,
הכרת הטוב שלנו כלפיהם חשובה, אבל לא כדי שיהפכו את המזמינים לאנשים חסרי זכויות.
לא מומלץ מול חברות האשראי לעשות ביטול עסקה על עסקה שבאמת עשיתם.

לא מומלץ מול חברות האשראי לעשות ביטול עסקה על עסקה שבאמת עשיתם.
אחת הסיבות לביטול עיסקה זה מוצר שלא סופק
1757936424351.png

נערך לאחרונה ב:

ואגב לכל המצקצקים שלא חייבים לנו כלום, זה נכון על עצם המכירה, על האריזה שילמנו, ואם זה נעשה בצורה שעוד נתגעגע לליקוט של משנת יוסף, אז אין סיבה שעוד יגבו לנו על זה 35 שקל.
בנוסף, לא היה כתוב בשום מקום שהאריזה לא כוללת את הבשרים.
מה עוזר לי אריזה לפריטים הבודדים שהזמנתי אם את עיקר ההזמנה לא בטוח שאקבל?

בנוסף, לא היה כתוב בשום מקום שהאריזה לא כוללת את הבשרים.
מה עוזר לי אריזה לפריטים הבודדים שהזמנתי אם את עיקר ההזמנה לא בטוח שאקבל?
מה חשבת שהחולצות והחד''פ יהיו בקירור עם הקפואים.?

ואגב לכל המצקצקים שלא חייבים לנו כלום, זה נכון על עצם המכירה,
זה לא נכון גם לגבי המכירה, אנשים שילמו ממיטב כספם... לא כולם אברכים שקיבלו הנחה... וגם אם זה היה מעט זול יותר זה לא סיבה שלא מגיע להם כלום אולי גם משנת יוסף לא חייבים כלום??? וגם "יש" כי זה יותר זול מהמכולת???

ודאי שלא
אבל אולי כדאי להפיק לקחים ולשים לכל אחד את הקפואים שלו בשקית עם שם
כדי למנוע בוקה ומבולקה
זה לא בא בשקית זה בא בקרטון, שקית יהיה הרבה יותר בלאגן
רק צריך לוודא שיהיה מספיק

@שופטים אם אתה לא האחראי, אתה לא צריך להגן על האחראי, עשית מספיק למען כולם בשביל שיעריכו אותך, חבל שתהרוס על ידי תירוצים למה זה טוב או לא נורא.
אבל אם אתה האחראי, תקרא מה קורה פה, תעשה פעם אחת קניה במשנת יוסף בשביל להבין איך הדברים נראים מצד הלקוחות, ותנסה לפתור את הבעיות לא לתרץ אותם.

זה לא בא בשקית זה בא בקרטון, שקית יהיה הרבה יותר בלאגן
רק צריך לוודא שיהיה מספיק
אז קרטון עם שם
הדבר הראשון שצריך למנוע זה שאנשים מסתערים כדי להשיג לעצמם ארגז
ולכן צריך לשים לכל אחד שקית עם קפואיו, וארגז בשר עם השם שלו

@שופטים אם אתה לא האחראי, אתה לא צריך להגן על האחראי, עשית מספיק למען כולם בשביל שיעריכו אותך, חבל שתהרוס על ידי תירוצים למה זה טוב או לא נורא.
אבל אם אתה האחראי, תקרא מה קורה פה, תעשה פעם אחת קניה במשנת יוסף בשביל להבין איך הדברים נראים מצד הלקוחות, ותנסה לפתור את הבעיות לא לתרץ אותם.
ואי ואי ואי איזה עצבים
א- אני מצטרף לכל מה שאמרו פה ואם אני אגיד מה אני חושב על ההתנהלות מלמעלה של המכירה אני יעקוף את כולם!
ב-אין אחראי אחד שעושה הכל יש הרבה וכל אחד בתפקידו ,על רוב הדברים שנאמרו פה אני מסכים, וזה לא סותר את זה שגם אני בין האחראים!!!
ג-מי אמר לך איזה קניות עשיתי ואיפה אני מרגיש יותר ממך את מה שכתבו פה (שמעתי את כל סוגי הבעיות שהיו במכירה יותר ממך וניסיתי לעזור כמה שיותר , אז אל תגיד לי מה אני יודע מצד הלקוחות
לא האמנתי שאצטרך לכתוב את זה פה!

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת