עזרה תומכי תורה עטרת שלמה

אם זה רלוונטי למשהו, בבית שמש בקריה הגיעו הבשרים לפני כרבע שעה.
(לא היתה שום הודעה במייל או צינתוק כמו שהבטיחו)

@שופטים
הזמנתי טחון ועצמות ושילמתי על זה וזה לא מופיע ברשימה במכירה
אני יכול לקחת?

איזה אשכול כואב.

אני מאוד מקווה שהמפעל העצום הזה יצליח להפיק לקחים כמו שכבר נעשה בעצם הרעיון של הליקוט.

יש פה בשורה שתוכל לשבור את השוק אם היא תתפקד.
בפועל יש פה משהו שלא היה עד היום.
חלוקה שהיא מכירה.
גם בחלוקות הכי גדולות יש סל מוצרים אחיד שמקל מאוד על הארגון,
וגם במכירות הכי גדולות אין מסה כזאת של מזמינים.
כנראה שהפתרון כולו הוא תקציבי וארגוני.
צריך לטפל באתר, בשירות לקוחות ובסמכות שלו לשינויים.
להפעיל אתר מוקדם לדעתי לא אפשרי עקב סגירת הזמנות מול ספקים ויצרנים וניהול מלאי, גם במשנת המכירה נפתחת כמה ימים לפני, גג שבועיים במכירות גדולות. לא סותר את זה שצריך לבנות אתר מותאם.
כנ"ל באופרציה של המרלו"ג המלקט, מערך המשאיות וניהול תחנות החלוקה.
סיפור של המון כסף, ורוב הכסף מושקע כרגע בסבסוד המוצרים כנראה.
גם התרבות הארגונית צריכה להשתנות וזה גם ענין של תקציב ורצון.
ברור שיש פה רצון טוב שלא הצליח להיות מתורגם למעשה.
אני רק מזכיר שבוגרי הישיבה עובדיה והאברכים קיבלו בעבר מארזים מטורפים לגמרי בחינם.
הוחלט להפנות את המשאבים לכיוון אחר שיעזור ליותר, לגייס עוד משאבים, ועם ריקון בריכת הנגידים בגולה לטובת "קרן עולם התורה" כנראה יותר קשה לגייס כסף.
נקווה לטוב בס"ד

עובר לראשונה על התגובות והאמת שאני די בהלם מקטנות המוחין, הלכו אנשים שלא חסר להם תעסוקה ולא מחפשים עסקנות וודאי שלא לעשות כסף והשקיעו סכומי עתק וזמן רב כדי לבנות מערכת שתעזור לכל אחד ואחד מהציבור פה אישית בסכומים גדולים גם עכשיו ובעיקר בעתיד, ברור שבמערכת מתחילה יש כשלים וטוב שאנשים מציפים את זה, אבל קטנות מוחין כזאת "עכשיו אני צריך לקנות בשר" או "הבטיחו לי ליקוט" אני באמת לא מצליח להבין אתם רוצים להוציא את החשק לכל האנשים שמתעסקים עם זה ולהפסיד בשנים הקרובות אלפי שקלים בגלל שמשהו לא ממש נחמד עכשיו? אני כבר לא מדבר על הכרת הטוב לרב סורוצקין שאין לו שום אינטרס אישי בדבר הזה ורוב מקורביו שוברים את הראש למה בכלל הוא צריך את הכאב ראש הזה כשיש לו אלפי תלמידים ועשרות מוסדות על הראש,
ולגבי הטענות שאפשר לנהל את זה נכון כל מי שמתעסק יודע שזה שטויות, גם למשנת יוסף היו תקלות נוראיות בשנים הראשונות, ונכון שאם היו שוכרים חברות הפקה יקרות וכדו' הכל היה דופק אבל אז אתם הייתם משלמים כל פעם סכומים גדולים בהרבה מאשר שבונים מערכת חדשה מראש גם אם היא מתלמדת

עובר לראשונה על התגובות והאמת שאני די בהלם מקטנות המוחין, הלכו אנשים שלא חסר להם תעסוקה ולא מחפשים עסקנות וודאי שלא לעשות כסף והשקיעו סכומי עתק וזמן רב כדי לבנות מערכת שתעזור לכל אחד ואחד מהציבור פה אישית בסכומים גדולים גם עכשיו ובעיקר בעתיד, ברור שבמערכת מתחילה יש כשלים וטוב שאנשים מציפים את זה, אבל קטנות מוחין כזאת "עכשיו אני צריך לקנות בשר" או "הבטיחו לי ליקוט" אני באמת לא מצליח להבין אתם רוצים להוציא את החשק לכל האנשים שמתעסקים עם זה ולהפסיד בשנים הקרובות אלפי שקלים בגלל שמשהו לא ממש נחמד עכשיו? אני כבר לא מדבר על הכרת הטוב לרב סורוצקין שאין לו שום אינטרס אישי בדבר הזה ורוב מקורביו שוברים את הראש למה בכלל הוא צריך את הכאב ראש הזה כשיש לו אלפי תלמידים ועשרות מוסדות על הראש,
ולגבי הטענות שאפשר לנהל את זה נכון כל מי שמתעסק יודע שזה שטויות, גם למשנת יוסף היו תקלות נוראיות בשנים הראשונות, ונכון שאם היו שוכרים חברות הפקה יקרות וכדו' הכל היה דופק אבל אז אתם הייתם משלמים כל פעם סכומים גדולים בהרבה מאשר שבונים מערכת חדשה מראש גם אם היא מתלמדת
מסכים מאוד, אסור לאף אחד לכפור בטובה.
ועדיין אסור גם לזלזל בכאב של אדם שנתקע בלי הזמנה לחג.

אתה צודק בכל מילה שנכתבה אבל גם אם חלק מהמערכת דפוקה והיו נקודות חלוקה כמו ברכס נווה יעקב וביתר שהצליחה בשטח וחוץ ממה שלא קשור לאחראים הכל דפק מותר להגיד מילה טובה
וזה מראה שאם שמים אנשים נכונים במקומות הנכונים זה יצליח

בלי ידיעה
הסיבה לזה שברכס ובנווה יעקב הצליחו זה כי הכל הגיע בזמן והאחראים יכלו לסדר לפני שכולם הגיעו בשאר התחנות לאחראים לא היה מה לעשות כולם חיכו ידעו שיהיה חסר דברים ולכן התנפלו על המוצרים

מישהוא יודע בכמה כסף הבשר סובסד?
לטענת גורמים במערכת השחיטה הרב סורוצקין הניח רק על הבשר סכום שנושק למליון ש"ח סבסוד.
(כ 20 ש"ח לקילו)

למשל במוצרי החד פעמי המחירים היו זולים לפחות ב 50% מהמכירות הזולות ואפילו ב 100% מהרשתות הזולות
אנשים שלא חסר להם תעסוקה???
אפשר לחשוב שמדובר פה באיזה מישהו מבוגר שעבר הרבה בחיים וכו וכו'
מדובר על כמה אברכים עם ילד אחד אולי שתיים שהרימו משהו גרנדיוזי במהירות פזיזה מדי... (אולי הכסף קצת סימא להם את העיניים...)
הרה"י בכלל לא קשור ללזה הוא רק נתן חסות לזה...

ושלא יובן לרגע לא נכון אני ממש מעריך את היוזמה והנחישות של אותם אברכים אבל מכאן ועד להגיד שכל מה שהם עושים זה רק טובה לציבור , זה לא...

אני כמובן גם לא אומר שהם משועממים...
אז בבקשה לא לכעוס עלי...
הרה"י עומד מאחורי זה ב 100% וזה יוזמה אישית שלו, אין פה אף אחד שהסתנוור מהכסף
הרעיון שלו היה במקום להשיג לכל אברך 4,000 ש"ח בחודש (שזה לא ריאלי...) ששווה 2,000 אפשר להביא לאברך 2,000 ששווה 4,000
והאינטרס היחיד שלו זה לחסוך מאות שקלים בחודש לאברך (לדבריו המכירה תתקדם לכיוון מכירה חודשית ארצית)
אם מישהוא מכיר עוד מערכת מטורפת כזאת נטו למען הציבור שהוקמה במהירות רבה כל כך בלי רווח של אגורה שחוקה בבקשה שיעדכן פה
וזה לא סותר את זה שצריכים אנשים יותר מנוסים במכירות ולתפעל את המערכת בצורה ממוסדת (דבר שמן הסתם יקרה במהלך הזמן)
לדעתי הדבר הכי אבסורדי במכירה הזאת שנתנו לכל קריית ספר להזמין שזה דבר שלא מובן משום כיוון וזה דבר משולל כל הגיון שזה הכביד על כל המערכת בלי שום פורפורציה ליכולות שלה החל מהעומס על האתר דרך זה שכל מלאי הבשר התרוקן ועד העומס המטורף שזה יצר על כל הליקוט והחלוקות

נערך לאחרונה ב:
חייבים לציין ולהודות:
בית שמש סניף רמה ג'
הבשר עמד כל סוג בעמודה אחרת
הדגים עמודו בצורה מסודרת
היו דפים לכל אחד מה הוא צריך לקחת
הכל דפק ותוך כמה דקות כבר היינו אחרי לקיחת הבשר והדגים בלי דחיפות וכו'.

תודה רבה!!!!

הודיעו לנו שיש היום מכירת השלמה,
האם מי שחסר לו דברים בודדים (לנו למשל חסר מצעים)
זה גם כלול בהשלמה או רק מי שלא קיבל כלל?

חייבים לציין ולהודות:
בית שמש סניף רמה ג'
הבשר עמד כל סוג בעמודה אחרת
הדגים עמודו בצורה מסודרת
היו דפים לכל אחד מה הוא צריך לקחת
הכל דפק ותוך כמה דקות כבר היינו אחרי לקיחת הבשר והדגים בלי דחיפות וכו'.

תודה רבה!!!!
היה מסודר מאוד.
כנראה כי הודיעו שהחלוקה תהיה ב9 ובוף ב8:15 הודיעו שהחלוקה כבר התחילה ככה שהאחראים יכלו לסדר הכול לפני שאנשים הגיעו.

אין לי כח לעבור על האשכול-
חייבת תשובה דחוף
האם במודיעין עילית היתה כבר החלוקה?
לא קיבלנו שום הודעה

איך אני יודע איזה מוצרים הזמנתי ולא מופיעים ברשימות של האחראים במקום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת