תוסף להשלמת כתובות מייל

• הוסף לסימניות
היה לי תוסף (שכמובן מצאתי פה בפרוג..) שהשלים כתובות מייל,
וגוגל הפסיקו לתמוך בו, יש למישהו משהו אחר עדכני?

1741456266331.png

• הוסף לסימניות
וגם כומתה כבר לא נתמך

• הוסף לסימניות
אצלי שניהם עובדים

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 1916524
ניסיתי למצוא קובץ crx של התוסף, לפעמים אפשר להפעיל את התוסף ללא תלות באישורי כרום, או עם העלאת תיקייה שמכילה את כל קבצי התוסף - אפשר תמיד להפעיל את זה.
שלחתי מייל לבעלי התוסף - מקווה שהוא ישלח לי את הקבצים.

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 1916524
יש אגב עוד תוסף שפועל בצורה דומה, והוא כן נתמך בכרום.
להלן הקישור:
יש לו גם אפשרות לעריכת הרשימה, הוספה והסרה של רשימת ההשלה האוטומטית, עריכת הסדר, וגם ייצוא נתונים והגדרות וייבוא למחשב אחר..

גם בתוך החלון של המייל יש אפשרות לגרור את רשימת האפשרויות לצד.

• הוסף לסימניות
@mlpk ממש תודה!!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי למצוא קובץ crx של התוסף, לפעמים אפשר להפעיל את התוסף ללא תלות באישורי כרום, או עם העלאת תיקייה שמכילה את כל קבצי התוסף - אפשר תמיד להפעיל את זה.
ע"י https://zvizvi.gitlab.io/crx-download

• הוסף לסימניות
@ליבה ארזי כאן הקובץ crx של התוסף להשלמה אוטומטית,
צריך להיכנת לניהול התוספים להפעיל מצב פיתוח בצד שמאל למעלה, ואז לגרור את הקובץ ולשחרר את זה בחלון התוספים, לפעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
למה??
מה העדיפות
החדש יש לו 85 משתמשים בסה"כ ולא ככ מוכר
ת'אמת שלא בדקתי את כמות המשתמשים, ואני לא מזלזל בחשיבות של הבדיקה הזאת, אבל הממשק, והאפשרות להגדיר הכל, משכו אותי יותר.
עדיפות והתרשמות שלי גרידא!

• הוסף לסימניות
אם כבר: התוסף של הזום של התמונות לא עובד
יש למישהו קישור לאחד תקין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה