ניסיתי למצוא קובץ crx של התוסף, לפעמים אפשר להפעיל את התוסף ללא תלות באישורי כרום, או עם העלאת תיקייה שמכילה את כל קבצי התוסף - אפשר תמיד להפעיל את זה.היה לי תוסף (שכמובן מצאתי פה בפרוג..) שהשלים כתובות מייל,
וגוגל הפסיקו לתמוך בו, יש למישהו משהו אחר עדכני?
צפה בקובץ המצורף 1916524
יש אגב עוד תוסף שפועל בצורה דומה, והוא כן נתמך בכרום.היה לי תוסף (שכמובן מצאתי פה בפרוג..) שהשלים כתובות מייל,
וגוגל הפסיקו לתמוך בו, יש למישהו משהו אחר עדכני?
צפה בקובץ המצורף 1916524
יש את זה, זה עובד מצויין!וגם כומתה כבר לא נתמך
זה לכאורה עניין של זמן, עד שגם אצלך זה יפסיק לעבוד.אצלי שניהם עובדים
בדר"כ רק אם מעלים קובץ crx או מעלים את תיקיית התוסף.אם מפעילים מצב פיתוח אפשר להפעיל את התוסף
אצלי כןבחנות התוספים של כרום כבר לא פעיל הלחצן להתקנת התוסף גם אם מצב פיתוח מופעל.
ע"י https://zvizvi.gitlab.io/crx-downloadניסיתי למצוא קובץ crx של התוסף, לפעמים אפשר להפעיל את התוסף ללא תלות באישורי כרום, או עם העלאת תיקייה שמכילה את כל קבצי התוסף - אפשר תמיד להפעיל את זה.
מעניין.אצלי כן
@ליבה ארזי כאן הקובץ crx של התוסף להשלמה אוטומטית,
עדכון, אין לי את כומתה אלא את צופר והשלמת מיילים עובדאצלי שניהם עובדים
למה??
ת'אמת שלא בדקתי את כמות המשתמשים, ואני לא מזלזל בחשיבות של הבדיקה הזאת, אבל הממשק, והאפשרות להגדיר הכל, משכו אותי יותר.למה??
מה העדיפות
החדש יש לו 85 משתמשים בסה"כ ולא ככ מוכר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים