נכתב ע"י miris;667954:אין תרופות פלא. תשכחי מזה.
אני שמעתי על משהו שרץ בעולם ועכשיו הגיע לישראל, חברה שלי שתה את זה והרזתה 15 קילו - מדהים.
אבא שלי עכשיו מתחיל את זה, והוא מוריד כל יום איזה 800 גר' והקטע שחברה שלי לא עלתה מאז, בסביבות חצי שנה
אבל זה תהליך לא קל.
קוראים להם 3 אותיות באנגלית משהו עם gh אני אבדוק לך את זה
שמעתי על זה, לא כ"כ היה נשמע לי, הבנתי שזה הורמונים, ושאלתי בטלפון ולא בדיוק היה להם לתת לי תשובה שתניח את דעתי (תתקשרי לרופא פלוני שמכיר את זה הוא יענה לך,) למה אני צריכה להתקשר, למה אין לכם תשובות ברורות? האם אין בזה סיכון לטווח ארוך?נכתב ע"י miris;667958:אני שמעתי על משהו שרץ בעולם ועכשיו הגיע לישראל, חברה שלי שתה את זה והרזתה 15 קילו - מדהים.
אבא שלי עכשיו מתחיל את זה, והוא מוריד כל יום איזה 800 גר' והקטע שחברה שלי לא עלתה מאז, בסביבות חצי שנה
אבל זה תהליך לא קל.
קוראים להם 3 אותיות באנגלית משהו עם gh אני אבדוק לך את זה?
נכתב ע"י מי;667958:לא סתרת את עצמך?
ממש לא התכוונתי להופ, התכוונתי למשהו במקביל לתהליך הדיאטה המייגע שיזרז מעט את תהליך הירידה..נכתב ע"י miris;668013:ממש לא. זה לא כדורים, אלא תקופה מסויימת של תהליך מייגע
מה ש-tamar התכוונה, זה לכדורים שלוקחים והופ...
אין דבר כזה, הגוף צריך לעבור תהליך של פריקת שומן וכדורים לא יכולים לעשות את זה.
אשמח את תבדקינכתב ע"י miris;667954:אין תרופות פלא. תשכחי מזה.
אני שמעתי על משהו שרץ בעולם ועכשיו הגיע לישראל, חברה שלי שתה את זה והרזתה 15 קילו - מדהים.
אבל זה תהליך לא קל.
קוראים להם 3 אותיות באנגלית משהו עם gh אני אבדוק לך את זה
לכל הרגישיםנכתב ע"י שקדיה;668294:היה כדאי שכל מי שמגיב ירשום גם כמה BMI הוא שווה
כדי לקבל אינדיקציה אם הוא עמד פעם במקום ההוא של הנדנדה המייגעת והסיזיפית
או שהוא מדבר ממידת פטיט ובחיים לא שינה את צורת הכרס שלא היתה לו
זה בתכנון...נכתב ע"י ליקי;668348:תמר אני חושבת שאמרת שתבואי איתי. (עד כמה שאני יודעת לא הגעת...)
!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים