א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אם הוא עובר טיגון - אז לא.
פחמימהבטטה בתנור
דבש, רוטב צ'לי קצת, שומשום,איך מתבלים? כמה זמן בערך אופים?
ממש לא!
שוטפת את האורז (למה? לא יודעת. ראיתי פרסומים שונים שכדאי), מטגנת (לפעמים אחרי שטגנתי בצל לפני כן), כשנראה לי מוכן - מכניסה כפית מלח כנגד כל כוס אורז, תבלינים אם מתחשק לי, 2-2.5 כוסות מים בהתאם לסוג האורז, ואז - שופכת פנימה כמות יפה של לקט ירקות (כוס, כוס וחצי) לפי העין.
מרתיחה, ומבשלת לפי אורך הזמן שהאורז דורש בישול. הירקות מסתפחים אליו.
וזה יוצא טעים!
כך גם בקוסקוס. אני לא משתמשת בו הרבה, אבל בכל מקרה אורך זמן בישול הירקות 'נספג' בבישול הפחמימה.
אפשר מתכון מדויק?שעועית צהובה/ ירוקה בפרורית
לצ'ו קישואים. הונגרי מאד , טעים, ואהוב אצלי גם על הסרבנים. מטגנים רצועות בצל עד להזהבה , מוסיפים קישואים חתוכים לפרוסות/קוביות, מה שאת אוהבת.
אפשר להוסיף עגבניה חתוכה לקוביות קטנות.
לאחר טיגון קל של הירקות -מוסיפים רסק עגבניות, מלח פלפל, מעט סוכר , א.מרק עוף, פפריקה ומים שיכסו את הירקות,
מבשלים עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך מאד. .
אפשר מתכוןאה, ויש קציצות ירוקות סופר בריאות, אבל לא מדייי טעימות אז זה בעקר למי שאוהב ומחפש בריא.
יש בפנים גם פטרוזיליה ושמיר, לא זוכרת בדיוק מה. אני אבדוק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים