דיאטה תוספת לעוף בלי פחמימות?

• הוסף לסימניות
דחוף לעכשיו!!!
מחפשת גיוון, תוספת לעוף למי שלא אוכל פחמימות בכלל.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ירקות מאודים
סלטים חיים

• הוסף לסימניות
שעועית ירוקה, ברוקולי, מגוון ירקות לפי הטעם פרוסים גדולים ואפויים בתנור (פלפל בצבעים, בצל, גזר, קישוא וכו'...הזהרו מפחמימות כמו תפו"א, בטטה...)

• הוסף לסימניות
אנטיפסטי
קישואים מאודים
פשטידה עם קמח חומוס / עדשים
בקיצור ירקות

• הוסף לסימניות
אף פעם לא הכנתי, יש מתכון טעים לזה?
לשטוף טוב טוב במסננת.
לטגן בצל, להוסיף לטיגון ירקות טעימים: פלפל קצוץ, קישואים מגורדים (כשאין מגבלת פחמימות: גזר ובטטה. מאוד מוסיפים לטעם). כשמתרככים קצת מוסיפים את הקינואה, מלח, ומים רותחים ומבשלים כמו אורז.
זכור לי כוס וחצי מים רותחים על כוס קינואה, אבל כבר מזמן לא הכנתי, מקווה שאני לא טועה.
כשהקינואה מוכנה הצורה של הגרגירים משתנה, הם נפתחים ויוצא מהם חוט קטן (וזה לא תולעים...).

• הוסף לסימניות
פטריות
אפשר לצלות אותם או בטוסטר ולהוסיף טיפלה מלח וזה יוצא מעדן

• הוסף לסימניות
אפונה וגזר
וזה מתכון לכרוב מושלםםםםם ונמס, משהו טעים בטירוף ואני לא מדיי אוהבת כרוב

• הוסף לסימניות
אפונה וגזר
וזה מתכון לכרוב מושלםםםםם ונמס, משהו טעים בטירוף ואני לא מדיי אוהבת כרוב
באפונה וגם בגזר יש פחמימות

• הוסף לסימניות
שימו לב לא להתבלבל בין קלוריות לפחמימות
וככלל כנראה שכל דבר מתוק יהיה עם פחמימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה