עזרה תופעה מוזרה, קרה גם לכם????

• הוסף לסימניות
נכנסתי היום לחשבון שלי בפרוג ממצב אורח, באתי להתחבר, ופתאום אני קולטת שאני כאילו על חשבון של מישהו כאן בפרוג, רק אחרי איזה דקה וחצי זה התאפס...
מוכר למישהו??

• הוסף לסימניות
קרה כבר בעבר,
סדרו את זה,
מעניין שזה חזר.

• הוסף לסימניות
קרה גם לי בשבוע האחרון,
מעניין אם נפלנו על אותו משתמש...

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה בשבוע שעבר פעמיים , כל פעם הכניס אותי למשתמש אחר!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מענין אם זה אותו משתמש...
אתם חושבים שצריך לעדכן את המשתמש ההוא?

• הוסף לסימניות
זה קורה מדי פעם מסיבות של קאש.
אבל אי אפשר לעשות עם זה כלום,
השרת מאובטח ולא נותן לעשות שום פעולה.
לא לראות לייקים ובטח שלא לכתוב או לקרוא הודעות.

• הוסף לסימניות
זה קורה מדי פעם מסיבות של קאש.
אבל אי אפשר לעשות עם זה כלום,
השרת מאובטח ולא נותן לעשות שום פעולה.
לא לראות לייקים ובטח שלא לכתוב או לקרוא הודעות.
האמת שלא ניסיתי... אז אין לי מושג, בכל אופן תודה!
ושוב, יש צורך לעדכן את המשתמש ההוא? ואם אין לי מנוי פרימיום איך אני יעשה את זה?

• הוסף לסימניות
ושוב, יש צורך לעדכן את המשתמש ההוא? ואם אין לי מנוי פרימיום איך אני יעשה את זה?
אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)

• הוסף לסימניות
אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)
אוקי, תודה, ואם כבר אני רואה שאת/ה מבין בגאבה, איך אני מורידה את גאבה למחשב? ניסיתי מהאתר שלהם ולא הצלחתי

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה שבוע שעבר .
ראיתי שהיה לייק אחד ו 25 הודעות .
כמובן לא נכנסתי יצאתי מהאתר .
לניק לא זוכרת את שמו .

• הוסף לסימניות
כמובן שיצאתי מהאתר, אבל ראיתי את השם...

• הוסף לסימניות
קרה שוב ...
1758476978150.png

• הוסף לסימניות
קורה לי הרבה פעמים.
בהתחלה נלחצים בטוחים שזו השתלטות סייבר של חוצנים/איראנים/ברית המועצות אבל שמתי לב שאני לא באמת יכולה להיכנס לחשבון של מי שזה מציג, כך שאם מרעננים את הדף זה אמור להעלם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה