עזרה תופעה מוזרה, קרה גם לכם????

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמיד זה קורה על חשבון שלי או גם על חשבונות אחרים?

• הוסף לסימניות
קרה גם לי
ואין לי שמץ מה הסיסמא שלי
אבל סגרתי את הכרטסייה נכנסתי שוב והכל כרגיל

• הוסף לסימניות
אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)
לפי מה זה מחליט על מי ליפול?

• הוסף לסימניות
אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)
מה ההשערה?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה קרה עושים ריענון וזה מסתדר
וזה גם לא נותן למלאות את התגובה הוא כותב שגיאה

• הוסף לסימניות
קרה לי גם, בדקתי אח"כ את ההודעות של הניק ומסתמן שלא ביקר כאן כבר כמה שנים....
מעניין לפי מה נבחר, ולמה זה קורה, בתחילה ממש נלחצתי...

• הוסף לסימניות
לי כמה פעמים היום זה מתנתק לגמרי מהחשבון וצריך להתחבר .
אחרי ריענון לרוב מסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה