- הוסף לסימניות
מקודם פרוג ניתק אותי במפתיע מהמשתמש ודרש להתחבר שוב. בנס לא אבדה לי הסיסמה....
גם לי.....מקודם פרוג ניתק אותי במפתיע מהמשתמש ודרש להתחבר שוב. בנס לא אבדה לי הסיסמה....
קורה לי כל מעבר בין אשכולות.מקודם פרוג ניתק אותי במפתיע מהמשתמש ודרש להתחבר שוב. בנס לא אבדה לי הסיסמה....
אצלי המנהל סיסמאות שומר לי אותה, אבל זה עדיין מעצבןקרה גם לי
ואין לי שמץ מה הסיסמא שלי
אבל סגרתי את הכרטסייה נכנסתי שוב והכל כרגיל
שים לב שחוץ מזה ששמענו עליך, לא יודעים עליך כלום. אי אפשר לקרואת את הוודעות האישיות וכו'שלום איזה פדיחות איך זה קרה????
לפי מה זה מחליט על מי ליפול?אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)
מה ההשערה?אין שום צורך, זה יצא עליו באופן אקראי.
(לא לגמרי, יש לי השערה לפי מה הוא נקבע, אבל זה מסובך וזה רק השערה. בכל מקרה, זה יכול היה להיות כל אחד וכאמור אין לזה משמעות)
זה קורה לי הרבה לאחרונה (לדוג' הלילה זה כבר קרה לי 3 פעמים...)גם אצלי זה קרה עושים ריענון וזה מסתדר
וזה גם לא נותן למלאות את התגובה הוא כותב שגיאה
מה עם זה?גם אצלי. בעז"ה יטופל אחרי החג.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים