נכתב ע"י מיכל123;1134142:המדינה לא מעודדת את חופש חנוכה. זה המוסדות החרדיים מעודדים.
המדינה דואגת שכל מה שתחת חסותה יפעל בצורה קבועה ומסודרת, בחנוכה, בחול המועד, לפני/אחרי חגים ועוד.
נכתב ע"י קטיפתית;1134251:ממש לא נכון!!!
בלוח החופשות של משרד החי[נ]וך הח[ו]ילונית חנוכה הוא חופשה.
כמו"כ בצהרונים וכו'
לא מבינה איך הורים אמורים להסתדר...
מה ההגיון??
נכתב ע"י קטיפתית;1134251:ממש לא נכון!!!
בלוח החופשות של משרד החי[נ]וך הח[ו]ילונית חנוכה הוא חופשה.
כמו"כ בצהרונים וכו'
לא מבינה איך הורים אמורים להסתדר...
מה ההגיון??
נכתב ע"י איל עיצובים;1134301:לכן, אני נלחמת על מעון או משפחתון בגלל כל החופשים במשך השנה שצצים ועולים.....
ובכלל מה הקשר שגנון פרטי הולך לפי החופשים של הבנות .עדין לא הבנתי?????????????![]()
נכתב ע"י סטאזרית;1134308:גם אני נלחמת על מעון....
עד היום, כ"ב בכסלו, אני נלחמת שתפתח כיתת המעון של הבן שלי
הוא ילד ממשיך במעון, ובשל אישור סמל רק ל-2 כיתות במעון שלו, מתוך שלוש, החליטו להכניס ילדים חדשים ואת כיתת הבוגרים לפזר ברוח
מה דעתכן?
הזוי!!!!!!!!!!
בינתים הוא בגן פרטי: עשרה ילדים, בדירה של 50 מ"ר, בקומה רביעית בלי מעלית (ספורט לאבות שמביאים בבוקר...) והמחיר? רבע משכורת שלי (מ8:00 לא דקה קודם...)
כאילו למטפלת הפרטית של הקטנה אני לא משלמת יותר מ-1350 (שווה לעבוד?)
אה, ושכחתי לציין שהגננת הפרטית הנ"ל לוקחת חופש יומיים, על חשבוננו....
נכתב ע"י איל עיצובים;1134301:לכן, אני נלחמת על מעון או משפחתון בגלל כל החופשים במשך השנה שצצים ועולים.....
ובכלל מה הקשר שגנון פרטי הולך לפי החופשים של הבנות .עדין לא הבנתי?????????????![]()
נכתב ע"י pr;1134315:אין לך שום גן נורמלי באזור?
יש גנים מסודרים מאד, לא בבתים, מחירים מסובסדים...
באמת לא שווה לעבוד בתנאים כאלה.
נכתב ע"י סטאזרית;1134308:כאילו למטפלת הפרטית של הקטנה אני לא משלמת יותר מ-1350 (שווה לעבוד?)
נכתב ע"י גלגלים;1134365:הבנתי נכון?
זה הסכום שאת משלמת למטפלת??????
אל תשלחי אליה וזו בחירתך, לא?נכתב ע"י סתם;1134321:כן למה לא!
אחרת למה הם יצמדו לבין הזמנים?
הזוי ביותר!
"אני כמעט ולא מרוויחה אז לפחות חופשה שיהיה לי" תגובת המטפלת
אל תעבדי וזהו זה בחירתך לא?!
נכתב ע"י נוי;1134391:אל תשלחי אליה וזו בחירתך, לא?
עם כל הכאב, בחירותיה של המטפלת בחופשותיה זה העסק שלה. לא מתאים לך?
חפשי פתרון אחר, מה יש לעשות?
ולמה שלא תקום מישהי יוזמתית ותפתח גנון ללא חופשות? או שלפחות תצמיד את החופשות לתלמודי תורה? באזור שלי אני בטוחה שיהיה לה רישום תוך יומיים. והתחרות פה בתחום הגנים קשה מאד!נכתב ע"י mig;1134401:אצלינו בשכונה קמה אמא יוזמתית שהקימה חופשון:
בסכום קבוע לחודש, היא מכסה את כל החופשות של משרד החינוך,
בין יו"כ לסוכות, איסרו חג, חנוכה, ע"פ, ל"ג בעומר, וחודשיים החופש הגדול!!
ממליצה לכם לחפש יוזמתיות כאלו בשכונתכן, או להיות אלו בעצמכן.
נכתב ע"י פרפר;1134494:ולמה שלא תקום מישהי יוזמתית ותפתח גנון ללא חופשות? או שלפחות תצמיד את החופשות לתלמודי תורה? באזור שלי אני בטוחה שיהיה לה רישום תוך יומיים. והתחרות פה בתחום הגנים קשה מאד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים