- הוסף לסימניות
אין לאן למהראז מה מומלץ כרגע לגיל 30+ להתחסן בשלישי או לחכות עוד קצת?
חכו לעוד מחקרים ותוצאות.
אין לאן למהראז מה מומלץ כרגע לגיל 30+ להתחסן בשלישי או לחכות עוד קצת?
תלוי לי שומעים...אז מה מומלץ כרגע לגיל 30+ להתחסן בשלישי או לחכות עוד קצת?
חברה שלי, עברה חיסון וקיבלה שיתוק ברגליים, עכשיו בבית חולים. זה משהו הפיך, אבל בינתיים היא על סטרואידים וצפויה להישאר שם תקופה. הרופאים משערים שככל הנראה היו לה נוגדנים והחיסון השלישי יצר מצב שהגוף נלחם בעצמו ולכן השיתוק.
גם מי שמכיר את התיק הרפואי וגם רופא בכיר לא ידע אף פעם להגיד אם זה רק מהחיסון, גם מהחיסון או לא קשור לחיסון.את מכירה את התיק הרפואי של חברה שלך לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מהחיסון?
אם זו הסיבה - היו דורשים מכל מתחסן לבדוק נוגדנים.
לא היו לוקחים סיכונים.
זה מה שאמרו לה הרופאים.את מכירה את התיק הרפואי של חברה שלך לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מהחיסון?
לא היו לוקחים סיכונים.
אני חושבת שמקרה אחד לא אמור ללמד על הכלל. ברוך השם לא שמעתי על מקרים דומים, כך שלא נראה לי שעל סמך מקרה אחד יבקשו מכולם לבדוק נוגדנים.אם זו הסיבה - היו דורשים מכל מתחסן לבדוק נוגדנים.
לא היו לוקחים סיכונים.
בנתיים כל המחקרים שלך זה גבי מחלימים אז למה יש לחכות עוד?אין לאן למהר
חכו לעוד מחקרים ותוצאות.
את מכירה את התיק הרפואי של מי שנפטר מקורונה לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מקורונה?את מכירה את התיק הרפואי של חברה שלך לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מהחיסון?
לא היו לוקחים סיכונים.
את מכירה את התיק הרפואי של מי שנפטר מקורונה לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מקורונה?
מחוסן?אני מכירה לעומק תיק רפואי של אדם שנפטר מקורונה.
בן 85.
נקי חלק.
שום תרופה הוא לא לקח בגילו.
עשה פעם בשנה בדיקות מקיפות. הכל ברוך השם היה מצוין.
בריאות מדהימה - על כולנו בעזרת השם גם בגיל הזה.
שבוע ימים של קורונה. נזק בלתי הפיך לריאות. והוא איננו כאן איתנו![]()
את מכירה את התיק הרפואי של חברה שלך לעומק שאת יכולה לכתוב שזה קרה רק מהחיסון?
לא היו לוקחים סיכונים.
מחוסן?
אז מה מומלץ כרגע לגיל 30+ להתחסן בשלישי או לחכות עוד קצת?
אני מכירה לעומק תיק רפואי של אדם שנפטר מקורונה.
בן 85.
נקי חלק.
שום תרופה הוא לא לקח בגילו.
עשה פעם בשנה בדיקות מקיפות. הכל ברוך השם היה מצוין.
בריאות מדהימה - על כולנו בעזרת השם גם בגיל הזה.
שבוע ימים של קורונה. נזק בלתי הפיך לריאות. והוא איננו כאן איתנו![]()
לאחר חיסון 3
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים