אינני יכול לפרט אבל כל מה שכתבתי מגובה מגבוה!אני לא רוצה להיתערב אבל לפני שאתם כותבים מספרים אנא גבו בנתונים למה אתם חושבים כך או כך
אני לא רוצה להיתערב אבל לפני שאתם כותבים מספרים אנא גבו בנתונים למה אתם חושבים כך או כך
אינני יכול לפרט אבל כל מה שכתבתי מגובה מגבוה!ה60עדיין ריאלי
מה מגובה 58 או 60?אינני יכול לפרט אבל כל מה שכתבתי מגובה מגבוה!
חזון למועד...
לפי הטבלה שהביאו לעיל אם מוסיפים את כל המפלגות הקטנות גם לטבלה יורד ל-57 שס מאבדת לטובת כחול לבן.נכון לעכשיו 58
בעבודה בכנסת בועדת הבחירות.מישהוא יודע איפה אברהם וובר
אל תהרוס כאן לאנשים את השינה, מספיק אתמול חלק כמעט ולא ישנו.לפי הטבלה שהביאו לעיל אם מוסיפים את כל המפלגות הקטנות גם לטבלה יורד ל-57 שס מאבדת לטובת כחול לבן.
גם לי זה מוזר אבל ככה יצא לי,אל תהרוס כאן לאנשים את השינה, מספיק אתמול חלק כמעט ולא ישנו.
לי לא יצא כךגם לי זה מוזר אבל ככה יצא לי,
לעוד מישהו יצא ככה?
מאיפה המידע?העידכון באתר קצת מפגר בינתיים מספירת 99 אחוז עומדים על 59
כך נאמר כרגע מחכים לכפולות ומאוד ריאלי ה60
לא יצא כך, יצא 58גם לי זה מוזר אבל ככה יצא לי,
לעוד מישהו יצא ככה?
למי יש תוצאות מצביעים עדכנית לכל מפלגה ואיפה ניתן לראות?
לפי הטבלה יצא לי שיעבור מנדט לליכוד, מוזר.זה טעות
אם לכחול לבן יתווספו עוד 3213 קולות אז שס תאבד את העשירי
אבל סביר להניח שבעדכון הבא גם שס ויהדות התורה יעלו במספר הקולות כך שזה לא ישפיע
השם יעזור
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים