דרוש מידע תוצאות מבחן תיל

• הוסף לסימניות
יש סמינרים שאומרים לבנות את הציון הסופי...
אצלינו לא קיבלו למסלולים מסוימים מי שקיבלה מתחת 600,
אז זה כן היה מדד קצת.
בכל אופן שימו לב שזה לא מבחן שבודק רמת IQ אלא בודק יכולות בתחומים מסוימים...

• הוסף לסימניות
אצלנו מקבלים טבלה של כל מיני סוגי דברים ולכל סוג יש ציון
למישהי יש מושג איזה קטגוריות צריך בשביל הנדסאים?

• הוסף לסימניות
יש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל לממוצע ....

• הוסף לסימניות
יש בהחלט יתרון למי שהתכוננה (אפילו בחינם) ומכירה את סוג השאלות
מכיר כמה שהוציאו מעל 700

• הוסף לסימניות
יש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל לממוצע ....
דרך מזכירות הסמינר
ולא בכל הסמינרים נותנים את האפשרות הזאת
(מס הנקודות מחושב לכל מקצוע בנפרד )
בד"כ מתחשבים בבנות עם מס נקודות נמוך ומצליחות בהקבצות וכו'

• הוסף לסימניות
דרך מזכירות הסמינר
ולא בכל הסמינרים נותנים את האפשרות הזאת
(מס הנקודות מחושב לכל מקצוע בנפרד )
בד"כ מתחשבים בבנות עם מס נקודות נמוך ומצליחות בהקבצות וכו'
את יודעת אם יש דרך אחרת לא דרך מזכירות הסמינר ?

• הוסף לסימניות
אני אשמח לדעת מה אומרת תוצאה גבוהה ב: פתרון בעיות הגיון, ידע כמותי ויכולת מילולית
לאיזה מקצועות זה קשור? (תוצאה גבוהה מהממוצע בהכל אבל בזה גבוה מאד).

• הוסף לסימניות
אם עשית את הטיל דרכם -אז לא נראה לי שיש אפשרות כזו
אני יודעת שכן יש כאלה שיכולות לראות
יש לי חברה שעשתה ולא הביאו לה תוצאה והיא הלכה ליועצת תעסוקתית שיכולה לראות את התוצאות.

• הוסף לסימניות
האם אני יכולה לראות איפה שהוא את התוצאה לאחר כמה שנים?
או שהסמינר שומר אותם לעצמו?
יש איזה אתר כלשהו?

• הוסף לסימניות
יש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל למ
נמוך במידה רבה מהממוצע- באזור 250
נמוך מהממוצע- אזור 350
נמוך במעט מהממוצע- אזור 450
ממוצע 500
גבוהה במעט מהממוצע- 550
גבוה מהממוצע-אזור 650
גבוה במידה רבה מהממוצע- אזור 750

• הוסף לסימניות
נמוך במידה רבה מהממוצע- באזור 250
נמוך מהממוצע- אזור 350
נמוך במעט מהממוצע- אזור 450
ממוצע 500
גבוהה במעט מהממוצע- 550
גבוה מהממוצע-אזור 650
גבוה במידה רבה מהממוצע- אזור 750
לא מדויק,
מ600-גבוה במידה רבה
מ450-ממוצע
400-נמוך במעט מהממוצע
(אצלינו קיבלו גם ציונים)

• הוסף לסימניות
את יודעת אם יש דרך אחרת לא דרך מזכירות הסמינר ?
כשאת הולכת לייעוץ תעסוקתי הם צריכים להעביר את זה ליועץ ואז אפשר לשאול אותה...

• הוסף לסימניות
אני לא קיבלתי ציון רק ניתוח לפי נושאים
היה לי הרוב גבוה מהממוצע
2 גבוה במעט מהממוצע
ו נראה לי אחד או שתיים גבוה במידה רבה מהממוצע
(לא היה לי ממוצע או מתחת לממוצע)
מה הציון בערך ??

• הוסף לסימניות
מה המטרה בלראות את תוצאות התיל?
בדרך כלל בקבלה למסלולי לימודים , מסתכלים על הציון הכללי, ובמקביל גם על היכולות, איזה יכולות חזקות יותר וחזקות פחות יש למועמדת. ( להוציא מוסדות שלא מעניין אותם יכולות אלא שציון מסוים בתיל מהווה מדד לקבלה למסלול)
שימו לב שהתיל לא בודק רק יכולות קוגניטיביות אלא גם מאפיינים כמו שימת לב לפרטים תחת לחץ, מוטיבציה, סגנון עבודה ( מהירה וחפיפניקית או איטית ויסודית) מהירות תגובה וכו׳.
אני חושבת, אך לא בטוחה, שאפשר לבקש מחברת תיל את תוצאות המבחנים, על אף שאני הייתי ממליצה לקרוא את התוצאות יחד עם יועצת תעסוקה ( לפעמים הציון יכול להבהיל כי נראה נמוך, למרות שייתכנו יכולות מסוימות שהן גבוהות)
אצלנו מקבלים טבלה של כל מיני סוגי דברים ולכל סוג יש ציון
למישהי יש מושג איזה קטגוריות צריך בשביל הנדסאים?
להנדסאים ( אני מניחה שאת מתכוונת תכנות? ) צריך ממוצע גבוה באופן כללי.
פרמטים חשובים בדרך כלל זה אנגלית, יכולת מתמטית- חשבונית, יכולת לוגית/ פתרון בעיות/ הסקת מסקנות (בכל סוג של מבחן פסיכוטכני (תיל, לוגיפס, פילת וכו ) יש לזה שמות אחרים)
אני אשמח לדעת מה אומרת תוצאה גבוהה ב: פתרון בעיות הגיון, ידע כמותי ויכולת מילולית
לאיזה מקצועות זה קשור? (תוצאה גבוהה מהממוצע בהכל אבל בזה גבוה מאד).
קשה להשיב על זה בצורה כזו, צריך לראות את כל המבחן. אבל בכל מקרה, נשמע שיש לך יכולת אקדמית טובה.
למד איתי מישהו שהוציא ציון של 800 (מתוך 800) במבחן תי”ל

ו... נשר בסוף מהלימודים
כנראה שעדיין צריך קצת להתאמץ
זה מה שמוכיח שהתיל הוא לא חזות הכל, ולא הציון הוא מה שמנבא הצלחה בחיים בהכרח.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה המטרה בלראות את תוצאות התיל?
בדרך כלל בקבלה למסלולי לימודים , מסתכלים על הציון הכללי, ובמקביל גם על היכולות, איזה יכולות חזקות יותר וחזקות פחות יש למועמדת. ( להוציא מוסדות שלא מעניין אותם יכולות אלא שציון מסוים בתיל מהווה מדד לקבלה למסלול)
שימו לב שהתיל לא בודק רק יכולות קוגניטיביות אלא גם מאפיינים כמו שימת לב לפרטים תחת לחץ, מוטיבציה, סגנון עבודה ( מהירה וחפיפניקית או איטית ויסודית) מהירות תגובה וכו׳.
אני חושבת, אך לא בטוחה, שאפשר לבקש מחברת תיל את תוצאות המבחנים, על אף שאני הייתי ממליצה לקרוא את התוצאות יחד עם יועצת תעסוקה ( לפעמים הציון יכול להבהיל כי נראה נמוך, למרות שייתכנו יכולות מסוימות שהן גבוהות)

באפן כללי להנדסאים ( אני מניחה שאת מתכוונת תכנות? ) צריך ממוצע גבוה באופן כללי.
פרמטים חשובים בדרך כלל זה אנגלית, יכולת מתמטית- חשבונית, יכולת לוגית/ פתרון בעיות/ הסקת מסקנות (בכל סוג של מבחן פסיכוטכני (תיל, לוגיפס, פילת וכו ) יש לזה שמות אחרים)

קשה להשיב על זה בצורה כזו, צריך לראות את כל המבחן. אבל בכל מקרה, נשמע שיש לך יכולת אקדמית טובה.

זה מה שמוכיח שהתיל הוא לא חזות הכל, ולא הציון הוא מה שמנבא הצלחה בחיים בהכרח.
מה שמחזק את הדברים זו העובדה שלרוב, מקומות עבודה לא עושים מבחן תי”ל למועמדים

בדרך כלל (אלה שעושים) משתמשים במבחנים יותר מקיפים שכוללים אספקטים נוספים מעבר לכישורים בתחום מסויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת