מצטרפת לשאלהיש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל לממוצע ....
דרך מזכירות הסמינריש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל לממוצע ....
את יודעת אם יש דרך אחרת לא דרך מזכירות הסמינר ?דרך מזכירות הסמינר
ולא בכל הסמינרים נותנים את האפשרות הזאת
(מס הנקודות מחושב לכל מקצוע בנפרד )
בד"כ מתחשבים בבנות עם מס נקודות נמוך ומצליחות בהקבצות וכו'
אם עשית את הטיל דרכם -אז לא נראה לי שיש אפשרות כזואת יודעת אם יש דרך אחרת לא דרך מזכירות הסמינר ?
אני יודעת שכן יש כאלה שיכולות לראותאם עשית את הטיל דרכם -אז לא נראה לי שיש אפשרות כזו
נמוך במידה רבה מהממוצע- באזור 250יש באמת דרך לדעת מה מספר הנקודות אם בסמינר שלנו הביאו רק את הגרף של הממוצע/מתחת לממוצע/מעל למ
לא מדויק,נמוך במידה רבה מהממוצע- באזור 250
נמוך מהממוצע- אזור 350
נמוך במעט מהממוצע- אזור 450
ממוצע 500
גבוהה במעט מהממוצע- 550
גבוה מהממוצע-אזור 650
גבוה במידה רבה מהממוצע- אזור 750
כשאת הולכת לייעוץ תעסוקתי הם צריכים להעביר את זה ליועץ ואז אפשר לשאול אותה...את יודעת אם יש דרך אחרת לא דרך מזכירות הסמינר ?
להנדסאים ( אני מניחה שאת מתכוונת תכנות? ) צריך ממוצע גבוה באופן כללי.אצלנו מקבלים טבלה של כל מיני סוגי דברים ולכל סוג יש ציון
למישהי יש מושג איזה קטגוריות צריך בשביל הנדסאים?
קשה להשיב על זה בצורה כזו, צריך לראות את כל המבחן. אבל בכל מקרה, נשמע שיש לך יכולת אקדמית טובה.אני אשמח לדעת מה אומרת תוצאה גבוהה ב: פתרון בעיות הגיון, ידע כמותי ויכולת מילולית
לאיזה מקצועות זה קשור? (תוצאה גבוהה מהממוצע בהכל אבל בזה גבוה מאד).
זה מה שמוכיח שהתיל הוא לא חזות הכל, ולא הציון הוא מה שמנבא הצלחה בחיים בהכרח.למד איתי מישהו שהוציא ציון של 800 (מתוך 800) במבחן תי”ל
ו... נשר בסוף מהלימודים
כנראה שעדיין צריך קצת להתאמץ
מה שמחזק את הדברים זו העובדה שלרוב, מקומות עבודה לא עושים מבחן תי”ל למועמדיםמה המטרה בלראות את תוצאות התיל?
בדרך כלל בקבלה למסלולי לימודים , מסתכלים על הציון הכללי, ובמקביל גם על היכולות, איזה יכולות חזקות יותר וחזקות פחות יש למועמדת. ( להוציא מוסדות שלא מעניין אותם יכולות אלא שציון מסוים בתיל מהווה מדד לקבלה למסלול)
שימו לב שהתיל לא בודק רק יכולות קוגניטיביות אלא גם מאפיינים כמו שימת לב לפרטים תחת לחץ, מוטיבציה, סגנון עבודה ( מהירה וחפיפניקית או איטית ויסודית) מהירות תגובה וכו׳.
אני חושבת, אך לא בטוחה, שאפשר לבקש מחברת תיל את תוצאות המבחנים, על אף שאני הייתי ממליצה לקרוא את התוצאות יחד עם יועצת תעסוקה ( לפעמים הציון יכול להבהיל כי נראה נמוך, למרות שייתכנו יכולות מסוימות שהן גבוהות)
באפן כללי להנדסאים ( אני מניחה שאת מתכוונת תכנות? ) צריך ממוצע גבוה באופן כללי.
פרמטים חשובים בדרך כלל זה אנגלית, יכולת מתמטית- חשבונית, יכולת לוגית/ פתרון בעיות/ הסקת מסקנות (בכל סוג של מבחן פסיכוטכני (תיל, לוגיפס, פילת וכו ) יש לזה שמות אחרים)
קשה להשיב על זה בצורה כזו, צריך לראות את כל המבחן. אבל בכל מקרה, נשמע שיש לך יכולת אקדמית טובה.
זה מה שמוכיח שהתיל הוא לא חזות הכל, ולא הציון הוא מה שמנבא הצלחה בחיים בהכרח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //