תורמים 10 אג' ל"עזר מציון"!

• הוסף לסימניות
העליתי למייל של פרוג הודעה שבכל העברה אתם תורמים 10 אג' ל"עזר מציון" עבור חולי סרטן.העבירו כל אחד למייל האישי שלו ומשם הלאה...
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
סתם קשקוש.
תחשוב בהגיון - איך העברת אימייל יכולה באמת לזכות מישהו בכסף? מישהו יושב ובודק מי העביר אימייל לאן?

זה סתם קשקוש שנועד להעמיס על הסייברספייס ולא כדאי להעביר אימייל כזה הלאה ולהיות חלק משרשרת כזו.

• הוסף לסימניות
אגן סתם ספאם מטופש

לזרוק לסל וחסל..

• הוסף לסימניות
סתם טיפ,
אל תעבירו אף מייל שאומרים להעביר, יהא כסותו אשר תיהיה.
מקסימום תרמו בעצמכם 10 אג', או בשעת עוררות רחמים על חולה כמה פרקי תהילים.
וזהו.

• הוסף לסימניות
בעבר התקשרתי לעזר מציון ואמרו לי שאין להם שום קשר לזה
וכך אני עושה בכל פעם שאני מקבלת מייל מסוג זה
אם יש פרטים אני מתקשרת ומבררת ותמיד שומעת שזה לא או אף פעם לא היה אקטואלי
ואם אין פרטים בוודאי לא מעבירה הלאה

• הוסף לסימניות
יפה שאת טורחת להתקשר, אבל אין שום צריך לעשות זאת ולהעביר שום מייל.
אלא א"כ מבקשים להגיד על מישהו תהלים למשל...
לא ייתכן מצב שבו מישהו יקבל כסף על מייל שתשלח, או שיהיה לו דרך לעקוב אחרי כל המיילים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;410076:
יפה שאת טורחת להתקשר, אבל אין שום צריך לעשות זאת ולהעביר שום מייל.
אלא א"כ מבקשים להגיד על מישהו תהלים למשל...
לא ייתכן מצב שבו מישהו יקבל כסף על מייל שתשלח, או שיהיה לו דרך לעקוב אחרי כל המיילים וכו'.

לפני שבוע קיבלתי מייל שמבקש לקרוא תהילים על חיילת ואח"כ יש סיפוק קורע לב... אפילו צרפו את הטקסט של פרק כ'...
אבל זה היה מוכר לי מאנשהו...
אז לקחתי חלק מהטקסט והעתקתי לשורת החיפוש במיילים...
מצאתי שזה הפעם הרבעית שאני מקבלת את השטות הזאת... (פעם ראשונה אולי לפני שנה וחצי...) ואני בטוחה שיש אנשים שקיבלו יותר...
גם היה סיפור דומה של ילד שנפל מסולם... קורע לב...
רק תסבירו לי... למה אנשים מעבירים את השטות הזו???

• הוסף לסימניות
זה נובע מאותו דחף פסיכולוגי להעביר מיילים מפחידים על וירוסים קטלניים עם שמות של אנשי טכנולוגיה, או לחילופין על בקבוקוני בושם שכבר המיתו 5 נשים בשאיפה, ומשרד הבריאות מסתיר את הענין כי הוא לא מעוניין לעורר פאניקה...
בדרך כלל מדובר בטירוני דוא"ל, שלא כל כך מבינים את משמעות מסדי הנתונים שהם מסייעים בבנייתם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אין אפס;410137:
עדין לא הבנתי,
מה יוצא להם מזה?

למקרה של עזר מציון יש שם פרסום מוסווה לחברת נדל"ן
תוכלו לקרוא ולראות..
ציטוט
בחברת "גגלי - מאגרי
דירות" www.gagly.co.il החליטו להירתם לעזרתנו ,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;410080:
לפני שבוע קיבלתי מייל שמבקש לקרוא תהילים על חיילת ואח"כ יש סיפוק קורע לב... אפילו צרפו את הטקסט של פרק כ'...
אבל זה היה מוכר לי מאנשהו...
אז לקחתי חלק מהטקסט והעתקתי לשורת החיפוש במיילים...
מצאתי שזה הפעם הרבעית שאני מקבלת את השטות הזאת... (פעם ראשונה אולי לפני שנה וחצי...) ואני בטוחה שיש אנשים שקיבלו יותר...
גם היה סיפור דומה של ילד שנפל מסולם... קורע לב...
רק תסבירו לי... למה אנשים מעבירים את השטות הזו???

אני באופן אישי לא מעביר גם מיילים כאלו, אבל לאלה לפחות אין לי התנגדות שאנשים יאמרו פרק תהלים גם אם זה לזכות חיילת אלמונית שנהרגה כבר במלחמת השחרור...
אם מישהו בפועל יגיד מזה תהלים, זה יכול להיות נפלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;410189:
אני באופן אישי לא מעביר גם מיילים כאלו, אבל לאלה לפחות אין לי התנגדות שאנשים יאמרו פרק תהלים גם אם זה לזכות חיילת אלמונית שנהרגה כבר במלחמת השחרור...
אין לי בעיה עם המזמור תהילים... בשמחה...
אבל למה לקרוע את הלב לאנשים??? איזה תאורים יש שם... חסרים לנו צרות משלנו???
אין לי בעיה להעביר מייל:
"אילו ידעתם כוחם של פסוקי תהילים ופעולתם בשמי רום, הייתם אומרים אותם בכל עת. תדעו שמזמורי תהילים שוברים כל המחיצות, ועולים בעילוי אחר עילוי בלי שום הפרעה, ומשתטחים לפני אדון העולמים, ופועלים פעולתם בחסד וברחמים". (אדמור הצ"צ)
רגע... אני כבר מתחילה להעביר את זה עם אזהרה: מי ששובר את שרשרת התהילים הזו....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;410189:

הבעיה עם המכתבי שרשרת האלה היא שברגע שאתם עושים "העבר" ושולחים לכל רשימת התפוצה שלכם, והם שולחים לכל רשימת התפוצה שלהם וכן הלאה וכן הלאה - אתם בעצם מעבירים מאות כתובות מייל וכל ספאמר יכול לאסוף אותן בנחת, ולהפציץ דואר זבל (או, למכור את הכתובת שלכם יחד עם עוד מאות-אלפי כתובות נוספות, לכל המעוניין).
לא חבל לגרום נזק לחברים שלכם?
היה פעם אתר שהיה בודק את כל המכתבים האלה ומפרסם מה עומד מאחוריהם.
אולי עוד קיים.

עוד סוג של מכתבים -
העבר את המייל ל10 אנשים וקבל מחשב נייד/פלאפון דור 17/דירה ויאכטה - חינם, כמובן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;410352:
הבעיה עם המכתבי שרשרת האלה היא שברגע שאתם עושים "העבר" ושולחים לכל רשימת התפוצה שלכם, והם שולחים לכל רשימת התפוצה שלהם וכן הלאה וכן הלאה - אתם בעצם מעבירים מאות כתובות מייל וכל ספאמר יכול לאסוף אותן בנחת, ולהפציץ דואר זבל (או, למכור את הכתובת שלכם יחד עם עוד מאות-אלפי כתובות נוספות, לכל המעוניין).
לא חבל לגרום נזק לחברים שלכם?
היה פעם אתר שהיה בודק את כל המכתבים האלה ומפרסם מה עומד מאחוריהם.
אולי עוד קיים.

עוד סוג של מכתבים -
העבר את המייל ל10 אנשים וקבל מחשב נייד/פלאפון דור 17/דירה ויאכטה - חינם, כמובן...

זו בדיוק הסיבה שבגללה כתבתי שאני לא מעביר גם מיילים כאלו.

• הוסף לסימניות
מתוך אתר 'לא רלוונטי':
קיימות מספר גרסאות של מכתבים המבטיחים שאם תעבירו את המכתב הלאה, ילד חולה או ארגון נצרך יקבלו מספר מסויים של סנטים או אגורות. מדי פעם מופיעות גרסאות חדשות.

פעם היה קשה לעקוב אחרי מעבר אימיילים. היום קיימת האפשרות.

עדיין לא נתקלתי במקרה אמיתי של גיוס כספים בדרך זו.

לכן, אפילו אם המכתב נוגע לליבכם, אל תעבירו אותו הלאה.

העברת המכתב הלאה תגרום אך ורק להגדלת דואר הזבל שאתם תקבלו.

למה? תוכנות להפצת דואר זבל משתלטות על מחשבים מוגנים של אנשים תמימים. ברגע שהכתובת שלכם תגיע למחשב כזה, היא תוסיף אתכם למאגר ותתחיל להפציץ אתכם בדואר זבל.

לטובתכם, ככל שתעבירו פחות מכתבים הלאה, כך תקבלו פחות דואר זבל אוטומטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת