נכתב ע"י 2OR;410076:יפה שאת טורחת להתקשר, אבל אין שום צריך לעשות זאת ולהעביר שום מייל.
אלא א"כ מבקשים להגיד על מישהו תהלים למשל...
לא ייתכן מצב שבו מישהו יקבל כסף על מייל שתשלח, או שיהיה לו דרך לעקוב אחרי כל המיילים וכו'.
נכתב ע"י אין אפס;410137:עדין לא הבנתי,
מה יוצא להם מזה?
נכתב ע"י שיר770;410080:לפני שבוע קיבלתי מייל שמבקש לקרוא תהילים על חיילת ואח"כ יש סיפוק קורע לב... אפילו צרפו את הטקסט של פרק כ'...
אבל זה היה מוכר לי מאנשהו...
אז לקחתי חלק מהטקסט והעתקתי לשורת החיפוש במיילים...
מצאתי שזה הפעם הרבעית שאני מקבלת את השטות הזאת... (פעם ראשונה אולי לפני שנה וחצי...) ואני בטוחה שיש אנשים שקיבלו יותר...
גם היה סיפור דומה של ילד שנפל מסולם... קורע לב...
רק תסבירו לי... למה אנשים מעבירים את השטות הזו???
אין לי בעיה עם המזמור תהילים... בשמחה...נכתב ע"י 2OR;410189:אני באופן אישי לא מעביר גם מיילים כאלו, אבל לאלה לפחות אין לי התנגדות שאנשים יאמרו פרק תהלים גם אם זה לזכות חיילת אלמונית שנהרגה כבר במלחמת השחרור...
אם מישהו בפועל יגיד מזה תהלים, זה יכול להיות נפלא.
נכתב ע"י 2OR;410189:אני באופן אישי לא מעביר גם מיילים כאלו, אבל לאלה לפחות אין לי התנגדות שאנשים יאמרו פרק תהלים גם אם זה לזכות חיילת אלמונית שנהרגה כבר במלחמת השחרור...
אם מישהו בפועל יגיד מזה תהלים, זה יכול להיות נפלא.
נכתב ע"י ariels;410352:הבעיה עם המכתבי שרשרת האלה היא שברגע שאתם עושים "העבר" ושולחים לכל רשימת התפוצה שלכם, והם שולחים לכל רשימת התפוצה שלהם וכן הלאה וכן הלאה - אתם בעצם מעבירים מאות כתובות מייל וכל ספאמר יכול לאסוף אותן בנחת, ולהפציץ דואר זבל (או, למכור את הכתובת שלכם יחד עם עוד מאות-אלפי כתובות נוספות, לכל המעוניין).
לא חבל לגרום נזק לחברים שלכם?
היה פעם אתר שהיה בודק את כל המכתבים האלה ומפרסם מה עומד מאחוריהם.
אולי עוד קיים.
עוד סוג של מכתבים -
העבר את המייל ל10 אנשים וקבל מחשב נייד/פלאפון דור 17/דירה ויאכטה - חינם, כמובן...
קיימות מספר גרסאות של מכתבים המבטיחים שאם תעבירו את המכתב הלאה, ילד חולה או ארגון נצרך יקבלו מספר מסויים של סנטים או אגורות. מדי פעם מופיעות גרסאות חדשות.
פעם היה קשה לעקוב אחרי מעבר אימיילים. היום קיימת האפשרות.
עדיין לא נתקלתי במקרה אמיתי של גיוס כספים בדרך זו.
לכן, אפילו אם המכתב נוגע לליבכם, אל תעבירו אותו הלאה.
העברת המכתב הלאה תגרום אך ורק להגדלת דואר הזבל שאתם תקבלו.
למה? תוכנות להפצת דואר זבל משתלטות על מחשבים מוגנים של אנשים תמימים. ברגע שהכתובת שלכם תגיע למחשב כזה, היא תוסיף אתכם למאגר ותתחיל להפציץ אתכם בדואר זבל.
לטובתכם, ככל שתעבירו פחות מכתבים הלאה, כך תקבלו פחות דואר זבל אוטומטי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים