דרוש מידע תור לשגרירות האמריקאית

• הוסף לסימניות
מי שעדיין לא הגיש על 2020 לא לשכוח שרק עד ה15 לחודש הזה אפשר לבקש הארכה על הגשת הדו"ח

• הוסף לסימניות
מי שעדיין לא הגיש על 2020 לא לשכוח שרק עד ה15 לחודש הזה אפשר לבקש הארכה על הגשת הדו"ח
מי שהגיש הארכה עד ה15/06 יכול לקבל SSN עד ה15 לאוקטובר בשביל ילד שלו מתחת גיל 18
אבל מבוגר שאין לו SSN חייב שהןפק בשבילו SSN לפני ה15/06 ואז הוא יכול להגיש דוח לעוד 3 שנים כדי לקבל הכסף
בגלל אם לא הופק בשביל מבוגר SSN לא יעזור לו אם הוא יקבל את זה אח"כ בגלל מבחינת הIRS הוא לא היה אזרח בשנת 2020 בגלל לא היה לו SSN עד סוף זמן של הגשת הדוחות
מקווה שזה ברור

• הוסף לסימניות
מי שהגיש הארכה עד ה15/06 יכול לקבל SSN עד ה15 לאוקטובר בשביל ילד שלו מתחת גיל 18
אבל מבוגר שאין לו SSN חייב שהןפק בשבילו SSN לפני ה15/06 ואז הוא יכול להגיש דוח לעוד 3 שנים כדי לקבל הכסף
בגלל אם לא הופק בשביל מבוגר SSN לא יעזור לו אם הוא יקבל את זה אח"כ בגלל מבחינת הIRS הוא לא היה אזרח בשנת 2020 בגלל לא היה לו SSN עד סוף זמן של הגשת הדוחות
מקווה שזה ברור
כלומר אם לא הופק SSN לפני 15.6 לא נוכל להגיש דוח לגבי 2020 לעולם?
SSN מתקבל רק לאחר קבלת אזרחות?

• הוסף לסימניות
נכון
אבל שמעתי עכשיו ממישהו שהוא כן הגיש למפרע על שנים שהילדים שלו לא היו בכלל אזרחים עדיין והוא קיבל הכסף
אבל אם הם יעשו לו audit ז"א שהם יבדקו אותו אז יחייבו אותו להחזיר כל הכסף
כך הוא אמר ךי
אני לא לוקח אחריות שזה 100% נכון

• הוסף לסימניות
נכון
אבל שמעתי עכשיו ממישהו שהוא כן הגיש למפרע על שנים שהילדים שלו לא היו בכלל אזרחים עדיין והוא קיבל הכסף
אבל אם הם יעשו לו audit ז"א שהם יבדקו אותו אז יחייבו אותו להחזיר כל הכסף
כך הוא אמר ךי
אני לא לוקח אחריות שזה 100% נכון
אתם מתעסקים בקביעת תורים?
אנחנו מחפשים משהו שיעזור - בתשלום כמובן.

• הוסף לסימניות
אתם מתעסקים בקביעת תורים?
אנחנו מחפשים משהו שיעזור - בתשלום כמובן.
אני מתעסק יותר עם SSN ואני ממליץ בחום על דוד 0548494405 שהמלצתי מקודם שאני עובד איתו
בגלל הוא הביא תוצאות בשטח גם בזמנים שהיה מאוד מאוד קשה להשיג תורים וכמובן גם היום משיג לי כל הזמן לכל מי שאני שולח אליו. שבוע שעבר הוא השיג לי תורים ל6 אנשים לאותו שבוע שהם היו צריכים לטוס לשמחות וכדומה. ולא היה להם שום דרך לקבל דרכון והוא הצליח להשיג ב"ה בשבילם
הוא גם ממלא כל הטפסים בשביל הלקוח אם הם לא יודעים למלאות והוא דואג שיהיה להם הכל מה שצריך לתור כדי שלא ישלחו אותם הביתה לריק
לאזרחות לילדים בחול אני ממליץ על ברכי ריבקין 0546761181 שהיא מעולה בזה ומומחית

• הוסף לסימניות
אני מתעסק יותר עם SSN ואני ממליץ בחום על דוד 0548494405 שהמלצתי מקודם שאני עובד איתו
בגלל הוא הביא תוצאות בשטח גם בזמנים שהיה מאוד מאוד קשה להשיג תורים וכמובן גם היום משיג לי כל הזמן לכל מי שאני שולח אליו. שבוע שעבר הוא השיג לי תורים ל6 אנשים לאותו שבוע שהם היו צריכים לטוס לשמחות וכדומה. ולא היה להם שום דרך לקבל דרכון והוא הצליח להשיג ב"ה בשבילם
הוא גם ממלא כל הטפסים בשביל הלקוח אם הם לא יודעים למלאות והוא דואג שיהיה להם הכל מה שצריך לתור כדי שלא ישלחו אותם הביתה לריק
לאזרחות לילדים בחול אני ממליץ על ברכי ריבקין 0546761181 שהיא מעולה בזה ומומחית
פניתי אליו.
ממתינה לתשובה.
תודה!

• הוסף לסימניות
ברכי ריבקין
היא הביאה לנו תור אחד לשני ילדים לאזרחות + הכניסה ילד בן 16 לחידוש לאותו תור,
תכלס הגענו לשם ולא רצו לשמוע אותנו, כי הם אמרו שהתור הוא לדרכון, לא לאזרחות,
לבן הסכימו לחדש.
ברכי טוענת שאין תורים לאזרחות והיא שלחה כמה משפחות עם תור של דרכון לאזרחות,
וכן עשו להם,
לי בכל אופן לא עשו, ונסחבנו עם 2 ילדים קטנים.

• הוסף לסימניות
היא הביאה לנו תור אחד לשני ילדים לאזרחות + הכניסה ילד בן 16 לחידוש לאותו תור,
תכלס הגענו לשם ולא רצו לשמוע אותנו, כי הם אמרו שהתור הוא לדרכון, לא לאזרחות,
לבן הסכימו לחדש.
וכן עשו להם,
לי בכל אופן לא עשו, ונסחבנו עם 2 ילדים קטנים.
נכון הם לא נותנים לעשות בזמן שיש תור לחידוש דרכון את האזרחות. והם מאוד מקפידים על זה אך יש אפשרות לקבל תורים לעשות אזרחות אמנם יותר קשה להשיג כזה תור מאשר תור לדרכון אך עדיין אפשר להשיג תור לאזרחות.

• הוסף לסימניות
נכון הם לא נותנים לעשות בזמן שיש תור לחידוש דרכון את האזרחות. והם מאוד מקפידים על זה אך יש אפשרות לקבל תורים לעשות אזרחות אמנם יותר קשה להשיג כזה תור מאשר תור לדרכון אך עדיין אפשר להשיג תור לאזרחות.
אני מחכה שהיא תצליח להשיג.......

• הוסף לסימניות
קצת סדר, ניתן לכלול ילד בדו"ח רק אם היה לו ssn לפני הגשת הדו"ח, זמן הגשת הדו"ח הוא עד 15/6 ולכן כתבו כנ"ל אבל ניתן לבקש הארכה על הגשת הדו"ח ואז יש עוד זמן להנפקת הssn וממילא ניתן עדיין להגיש דו"ח ולכלול בו את הילד.
כמובן ssn ניתן רק אחרי אזרחות.

• הוסף לסימניות
וכן עשו להם,
ודאי שיש תורות לעשות אזרחות, זה תור להוצאת תעודת לידה וביחד עם זה אפשר גם להוציא דרכון.

• הוסף לסימניות
קצת סדר, ניתן לכלול ילד בדו"ח רק אם היה לו ssn לפני הגשת הדו"ח, זמן הגשת הדו"ח הוא עד 15/6 ולכן כתבו כנ"ל אבל ניתן לבקש הארכה על הגשת הדו"ח ואז יש עוד זמן להנפקת הssn וממילא ניתן עדיין להגיש דו"ח ולכלול בו את הילד.
כמובן ssn ניתן רק אחרי אזרחות.
אז אם יש לי 2 ילדים שיש להם אזרחות מזמן, אבל תור ל- SSN יש לנו ביום רביעי, מה זה אומר?
ומה לגבי 2 ילדים נוספים שעדיין אין להם אזרחות?

• הוסף לסימניות
ודאי שיש תורות לעשות אזרחות, זה תור להוצאת תעודת לידה וביחד עם זה אפשר גם להוציא דרכון.
היו פעמים שנתנו לעשות אזרחות גם בתור של דרכון אבל בגלל שהקונסוליה ראתה שהרבה אנשים קובעים תור לחידוש דרכון ובאמת רוצים להוציא תעודת לידה, הם הפסיקו כמעט לתת לאנשים בזמן שיש להם תור לחידוש דרכון לעשות תעודת לידה ושלחו אותם הבייתה לריק. לכן חשוב מאוד שמי שרוצה להוציא תעודת לידה יבוא עם תור לתעודת לידה ואז גם יוכל לעשות דרכון ולא להיפך.

• הוסף לסימניות
אז אם יש לי 2 ילדים שיש להם אזרחות מזמן, אבל תור ל- SSN יש לנו ביום רביעי, מה זה אומר?
ומה לגבי 2 ילדים נוספים שעדיין אין להם אזרחות?
על אלו שיש להם אזרחות, אם תגישו הארכה להגשת הדו"ח ותספיקו לקבל עד סוף הזמן את הssn, לכאו' תוכלו לכלול אותם בדו"ח.
אלו שעדיין אין להם, קשה לי להאמין שתספיקו לקבל את הssn זה תהליך שלוקח כמה חודשים טובים.
מענין שקבעו לכם תור רק בשביל ssn לנו אמרו רק לשלוח בדואר. (או שזה ילד מעל גיל 12?)
אכן קשה לקבוע תורים, לי היה תור לאזרחות באזור פסח

• הוסף לסימניות
יש לי מישהוא שממש מבין בזה,
אחראי אמין מקצועי ומסור לאורך כל התהליך,
הוא לקח לי באזור ה400 פלוס,
והויזה היתה מסודרת לחלוטין תוך שבועיים שלוש!!!
לא הייתי צריכה לעשות כלום!הבנאדם סדר הכל כולל הכל!
שמעון-0527658301

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת