דרוש מידע תור לשגרירות האמריקאית

• הוסף לסימניות
ודאי שיש תורות לעשות אזרחות, זה תור להוצאת תעודת לידה וביחד עם זה אפשר גם להוציא דרכון.
לא ברור על סמך מה אתם אומרים את זה.
בדרך הרגילה יש בערך 5 תורות חדשים כל כמה חודשים, ואלפים (אם לא עשרות אלפים) ממתינים לתורים.
אנשים שמשיגים תורות לתעודת לידה עושים את זה בתשלום למאכרים.

• הוסף לסימניות
על אלו שיש להם אזרחות, אם תגישו הארכה להגשת הדו"ח ותספיקו לקבל עד סוף הזמן את הssn, לכאו' תוכלו לכלול אותם בדו"ח.
אלו שעדיין אין להם, קשה לי להאמין שתספיקו לקבל את הssn זה תהליך שלוקח כמה חודשים טובים.
מענין שקבעו לכם תור רק בשביל ssn לנו אמרו רק לשלוח בדואר. (או שזה ילד מעל גיל 12?)
אכן קשה לקבוע תורים, לי היה תור לאזרחות באזור פסח
התור הוא רק לילד אחד (בן 12, והשני 8),
אז נגיש כבר ביחד לשתייהם.

• הוסף לסימניות
לא ברור על סמך מה אתם אומרים את זה.
בדרך הרגילה יש בערך 5 תורות חדשים כל כמה חודשים, ואלפים (אם לא עשרות אלפים) ממתינים לתורים.
אנשים שמשיגים תורות לתעודת לידה עושים את זה בתשלום למאכרים.
לא התכוונתי שיש עכשיו תורות פנויים, הגבתי על טענה שאמרו שעושים אזרחות דרך תור לדרכון ועל זה כתבתי שיש כזה דבר תורות לאזרחות (תעודת לידה).

• הוסף לסימניות
יש לי מישהוא שממש מבין בזה,
אחראי אמין מקצועי ומסור לאורך כל התהליך,
הוא לקח לי באזור ה400 פלוס,
והויזה היתה מסודרת לחלוטין תוך שבועיים שלוש!!!
לא הייתי צריכה לעשות כלום!הבנאדם סדר הכל כולל הכל!
שמעון-0527658301
מתי הוא סידר לכם את זה? בחודש/חודשיים האחרונים?
אם לא, זה לא רלוונטי לאשכול הזה. הבעיות עכשיו שונות מתקופת טרום קורונה, ואפילו מלפני כמה חודשים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא התכוונתי שיש עכשיו תורות פנויים, הגבתי על טענה שאמרו שעושים אזרחות דרך תור לדרכון ועל זה כתבתי שיש כזה דבר תורות לאזרחות (תעודת לידה).
ברכי יודעת את זה, אבל היא חשבה שבגלל שיותר קל להשיג תור לדרכון,
יסכימו לקבל אותנו גם לאזרחות (מה שהצליח לה בכמה מקרים),

• הוסף לסימניות
אחי לא מזמן קיבל 5 תורות לילדיו לחודש אוגוסט בתל אביב בפניה אליהם במייל, ללא עזרה בתשלום...
הוא ציין מקרה חרום שבשלו הם צריכים תור?
בפניה שלי למייל הם ציינו שהתורות נקבעים במערכת הממוחשבת (שכבר אין בה תורות, כאמור) והמייל הוא רק למקרי חרום

• הוסף לסימניות
@אוסטרלי ומי שמתמצא - האם יש סיכוי לאזרח ילדים עדיין בשנת 2021 ולקבל את מענק הקורונה השלישי? במידה וכן יש סיכוי - אני אמורה לבקש בקשה להארכה להגשת הדו"ח או שלא רלוונטי לי?

• הוסף לסימניות
@אוסטרלי ומי שמתמצא - האם יש סיכוי לאזרח ילדים עדיין בשנת 2021 ולקבל את מענק הקורונה השלישי? במידה וכן יש סיכוי - אני אמורה לבקש בקשה להארכה להגשת הדו"ח או שלא רלוונטי לי?
לבקש הארכה בכל מקרה כדאי, אחרת אתם צריכים להגיש את הדו"ח עד שבוע הבא וודאי לא תוכלו אח"כ לקבל שום מענק.
לגבי סיכוי, קצת קשה לומר, צריך לקחת בחשבון את הזמן עד התור (במידה ובכלל תצליחו לקבוע), אח"כ לוקח כחדשיים עד שמקבלים תעודת לידה ואח"כ עוד כמה חדשים עד קבלת ssn, במידה ותעשו במעמד האזרחות גם דרכון תוכלו מיד לבקש את הssn ואז תחסכו חדשיים אבל עדיין זה לוקח כמה חדשים עד שהמספר מגיע (בין חדשיים לחצי שנה ולפעמים גם יותר).

• הוסף לסימניות
אבל עדיין זה לוקח כמה חדשים עד שהמספר מגיע (בין חדשיים לחצי שנה ולפעמים גם יותר)
לא יודעת אם נכון - הבנתי שאפשר לבקש מהם עוד קודם ולקבל את הssn(רק את המספר, בלי הכרטיס) וכך גם אם לא התקבל הכרטיס, עדיין ניתן לקבל את ההחזר עבור הילדים

• הוסף לסימניות
בין חדשיים לחצי שנה ולפעמים גם יותר).
ואם שולחים לכתובת בארה"ב?
גם בלי קשר לקורונה זה תמיד לקח זמן לקבל SSN?

איך אני מבקשת הארכה? ההארכה היא לדוח של 2020?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם נכון - הבנתי שאפשר לבקש מהם עוד קודם ולקבל את הssn(רק את המספר, בלי הכרטיס) וכך גם אם לא התקבל הכרטיס, עדיין ניתן לקבל את ההחזר עבור הילדים
לא נראה לי נכון, כשמבקשים את המספר רק ממלאים טפסים וזהו, לוקח זמן עד שבכלל מנפיקים מספר, כך שאין דרך לדעת את המספר בלי לקבל את הכרטיס. (זה לא כמו בארץ שמיד מקבלים מ"ז)
אדרבא אם ידוע לכם כזו דרך נשמח לעדכון זה יעזור להרבה אנשים

• הוסף לסימניות
ואם שולחים לכתובת בארה"ב?
גם בלי קשר לקורונה זה תמיד לקח זמן לקבל SSN?
זה תמיד לקח זמן.
למי שנולד בארץ הם מנפיקים את המספר בשגרירות בארץ כך שאין ענין לתת כתובת בארה"ב, ומי שנולד בארה"ב לוקח הרבה יותר זמן לקבל את המספר כי הם שולחים הכל למדינה שבה נולד ושם מנפיקים את המספר.
איך אני מבקשת הארכה? ההארכה היא לדוח של 2020?
כן הארכה לדו"ח של 2020, אני לא יודע איך, תפנו למי שמגיש בשבילכם את הדו"ח, רק ידוע לי שזה מאוד פשוט לוקח דקה.
(רק מדגיש שכל מה שכתבתי זה ממה שנתקלתי וקראתי, בכל מקרה כדאי להתיעץ עם מי שמבין בתחום ולא לסמוך עלי בכלל)

• הוסף לסימניות
לוקח זמן עד שבכלל מנפיקים מספר, כך שאין דרך לדעת את המספר בלי לקבל את הכרטיס.
אמור לקחת מספר שבועות עד חצי שנה לקבל את הכרטיס
כדאי לנסות לברר מה הסטטוס לאחר כחודש וחצי- חודשיים והאם ניתן לקבל את המספר במייל:
fbu.jerusalem#ssa.gov
נשמח להתעדכן ממישהו שהתכתב עימם בנוגע לכך
(אצלי לא עבר מספיק זמן - רק הגשתי את הבקשה לssn...)

• הוסף לסימניות
האם יש הבדל בין תמונה לויזה לתמונה לדרכון אמריקאי (אזרחות)?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת