עזרה תושבי רכסים? אשמח בעזרתכם

• הוסף לסימניות
יש מקום שאפשר לקנות אוכל מוכן לשבת אצלכם?
שניצלים/אורז/תפו''א/טשולנט וכו'.
וכמובן, מה הכשרות?

בשעת הדחק מתעניין גם בחיפה והקריות

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה!

מה זה/מי זה פיפו?
איזו כשרות?
ברכת השבת, איזו כשרות?

• הוסף לסימניות
תודה!

מה זה/מי זה פיפו?
איזו כשרות?
ברכת השבת, איזו כשרות?
פיפו זה ליד גן האוניה לפני כיכר מרן
איפה יש שם אוכל????????????????????????????????????
ואם כבר רכסימניקים, אז יש למישהו מידע על רכיבת סוסים בכפר?

• הוסף לסימניות
פיפו זה ליד גן האוניה לפני כיכר מרן
איפה יש שם אוכל????????????????????????????????????
ואם כבר רכסימניקים, אז יש למישהו מידע על רכיבת סוסים בכפר?
האוכל לא בפיפו אלא בחנות שווארמה ליד
אבל יש מצב שזה היה רק בבין הזמנים צריך לבדוק

• הוסף לסימניות
בחיפה יש פיינע זאכן בד"ץ
מטעמים הרב לנדא
תבשילי פרידמן כשרות הרב במברגר רב הקהילה החרדית

• הוסף לסימניות
אני רכסימנקית מה שליד פיפו המשביע, לא ידוע לי שאם מוכרים אוכל מוכן...יש לי כמה, אבל לכמה אנשים אתם צריכים?( כי זה תלוי בכמות...)ולגבי הרכיבת סוסים בכפר ... יש רכיבת סוסים , אם זה עדיין רלוונטי, ...אני יכולה לבדוק את זה ..בקבוצה של רכסים..

• הוסף לסימניות
אני רכסימנקית מה שליד פיפו המשביע, לא ידוע לי שאם מוכרים אוכל מוכן...יש לי כמה, אבל לכמה אנשים אתם צריכים?( כי זה תלוי בכמות...)ולגבי הרכיבת סוסים בכפר ... יש רכיבת סוסים , אם זה עדיין רלוונטי, ...אני יכולה לבדוק את זה ..בקבוצה של רכסים..
יש קבוצה של רכסים?

• הוסף לסימניות
יש בגבעה ב מול יש חסד חנות לצולנט ועוד בכשרות בדץ

• הוסף לסימניות
יש את דבי חרמוני
ברחוב הרב קוק
הכל יש שם לשבת בהכשרה של הרב ברלנדס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה