עזרה תושבי רכסים? אשמח בעזרתכם

• הוסף לסימניות
מי קונה אוכל בחוץ? מלבד הכשרות המפוקפקת ומלבד בעיית כשרות הבשר ( בעיית הסכינים) מה שהופך את הבשר לטרף! גם אם יש חותמת של הבד"ץ העדה החרדית.מתי בפעם האחרונה ביקרת במטבח מוסדי? ראית את ההגיינה שם? בדקת את התבלינים ששמים לך על התבשילים? האם ידוע לך שישנה בעיה של חרקים שנטחנים יחד עם התבלין?ויוצא מכך שאתה אוכל שקצים ורמסים טחונים דק דק!!!שומר נפשו ירחק מכל אלו.פני הדור כפני הכלב!!!
בגלל זה יש משגיחי כשרות ברכסים.. אבא שלי הוא משגיח כשרות בכמה מקומות ואני יודעת בוודעות שבודקים את התבלינים ששמים וכל דבר אחר ששמים אני לא יודעת מה בערים אחרות.. אבל ברכסים מאוד!! מקפידים על זה !

• הוסף לסימניות
מי קונה אוכל בחוץ? מלבד הכשרות המפוקפקת ומלבד בעיית כשרות הבשר ( בעיית הסכינים) מה שהופך את הבשר לטרף! גם אם יש חותמת של הבד"ץ העדה החרדית.מתי בפעם האחרונה ביקרת במטבח מוסדי? ראית את ההגיינה שם? בדקת את התבלינים ששמים לך על התבשילים? האם ידוע לך שישנה בעיה של חרקים שנטחנים יחד עם התבלין?ויוצא מכך שאתה אוכל שקצים ורמסים טחונים דק דק!!!שומר נפשו ירחק מכל אלו.פני הדור כפני הכלב!!!
מי גולש באינטרנט ה' ירחם? ועוד בפרוג? והוא נתקל באנשים שקונים אוכל מוכן ה' ישמור ויציל!!

• הוסף לסימניות
אני רכסימנקית מה שליד פיפו המשביע, לא ידוע לי שאם מוכרים אוכל מוכן...יש לי כמה, אבל לכמה אנשים אתם צריכים?( כי זה תלוי בכמות...)
בסך הכל שני אנשים..
יש משהו בתוך רכסים בהכשר שאינו מקומי? (וללא טיפת זלזול חלילה בהכשרים המקומיים)

תודה תודה

• הוסף לסימניות
בסך הכל שני אנשים..

תודה תודה
ההכשרים ברכסים הם הכשרים מצוינים
גם ההכשר של הרב ברנדייס וגם של הרב זוננפלד
ואלו הכשרים שמוכרים בכל הצפון וכולם סומכים עליהם

• הוסף לסימניות
ב"המשביע"-ליד כיכר מרן-מוכרים שווארמה שניצלים והסגנון....
"הצולנט בגבעה" בכיכר בצומת ליד יש חסד-ביומיום מוכרים שם פלאפל ציפס באגט ושניצל וליל שישי רק צולנט,
הכשרים או של הרב ברנדייס או של הרב זוננפלד.
מה עם המכירה ברימון? קיימת עדיין?

• הוסף לסימניות
בסך הכל שני אנשים..

תודה תודה
הרב זוננפלד באופן עקרוני לא מסכים להכניס כשרויות חיצוניות לרכסים, כמו שבק"ס כל החנויות בכשרות של הרב קסלר

• הוסף לסימניות
אני אמנם לא רכסימניק אבל קצת מכיר את רכסים, לדעתי להגיד אמנם יש הרב ברנדייס זה כמו להגיד אמנם יש הרב זוננפלד, הרב ברנדייס הוא הרב של רכסים זה לא מישהו חיצוני

• הוסף לסימניות
אני אמנם לא רכסימניק אבל קצת מכיר את רכסים, לדעתי להגיד אמנם יש הרב ברנדייס זה כמו להגיד אמנם יש הרב זוננפלד, הרב ברנדייס הוא הרב של רכסים זה לא מישהו חיצוני
מתנצל שלא הבנת אותי נכון לזה היתה כונתי שהרב ברנדייס הוא הרב של רכסים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה