- הוסף לסימניות
אני ודעת שהרעיון לא הכי מקורי ... בכל אופן אשמח לחוות דעת הערות והארות
את לא צריכה להתנצל על זה שהרעיון לא מקורי,זה מאד חמוד!!הילדות מתוקות!והתותים מגרים......נכתב ע"י רבקי פרידמן;942632:אני ודעת שהרעיון לא הכי מקורי ... בכל אופן אשמח לחוות דעת הערות והארות
נכתב ע"י RacheliM;942643:את לא צריכה להתנצל על זה שהרעיון לא מקורי,זה מאד חמוד!!הילדות מתוקות!והתותים מגרים......
יש לך בעיה בשריפה של הרקע - הוא לא שרוף.
את שורפת אותו ידנית,וזה לא עשוי מספיק טוב.........
בתמונה הראשונה בין השיערות נשאר המון חלקים לא שרופים,
ובצד שמאל למטה - מה עשית לחולצה של הילדה??
(ניחוש שלי: השתמש בכלי השרביט וגזרת???)
את צריכה להגיע למצב שרוף כמעט לגמרי בצילום עצמו,וגם אח"כ,יש טכניקות מסויימות לשריפת רקע - יש לרבקה מדריך,כדאי לעבור עליו.
בהצלחההה..!
נכתב ע"י רבקה.;942689:הראשונה מהממת! המבט מתוק, ומתאים בול לתותים.
בשניה יש ילדה יפה ומתוקה, אבל לדעתי הצילום לא מוציא ממנה את המיטב.
התמונה של הידיים עם התותים לא מבוצעת מספיק טוב כדי להיות מעניינת (מאחר ואין פה הבעה).
לעניין שריפת הרקע: לדעתי אם יש לך כ"כ בעיה לשרוף במציאות (ואני רואה דרך השערות שלה שבמקור זה לא קרוב להיות שרוף, אז את בטח עובדת קשה בעריכה. ובסוף התוצאה לא מספיק טובה כי רואים גושים לא שרופים בין השערות) - אולי עדיף להישאר עם רקע לא שרוף. רקע לבן בהיר (לא שרוף) זה גם בסדר, לא? ואפשר רקע בז' מנייר, או רקעים שקטים אחרים.
זו דעתי.
נכתב ע"י רבקי פרידמן;942699:את יודעת מה? גם אני חשבתי על זה - שבמקור - הצבע פחות או יותר אחיד אז לא רואים את ההבדלים ולכן נראה יפה יותר.
הקטע שכן אני מצליחה יותר לשרוף זה למעלה מה שאת רואה שזה לא "מתקרב" להיות שרוף זה החלק התחתון יותר. והאמצע חצי שרוף.
אני בטוחה שאני יכולה להשתפר יותר בזמן הצילום (יש לי טרואמה מהסט צילומים שיצא מואר מידי מאחורה והייתי צריכה אח"כ שעות להורי הילות לא יפות בפוטושופ)
הנה תמונת המצב של הצילום:
נכתב ע"י רבקה.;942722:אפשר לעשות עבודת שריפה הרבה יותר טובה מהדבר הזה, נראה לי. רוצה לשלוח לי במייל שאנסה?
info
שטרודל
RivkaPhotos.com
ראית את הסרטון שלי שמסביר על שריפת רקע לבן?
את הפירוט שלחתי לך במייל, אבל את העריכה עצמה אני מצרפת גם פה.נכתב ע"י רבקי פרידמן;942914:אני שולחת
תודה
נכתב ע"י רבקה.;943048:את הפירוט שלחתי לך במייל, אבל את העריכה עצמה אני מצרפת גם פה.
לא ממש נגעתי לה בפנים (רק החלשתי טיפה את הכהות מתחת לעיניים וניקיתי קצת את הלכלוך בנחיריים...נכתב ע"י tamiro;943072:הכיוון טוב
לטעמי גיהצת לה לחלוטין את הפנים...
נכתב ע"י רבקה.;943048:את הפירוט שלחתי לך במייל, אבל את העריכה עצמה אני מצרפת גם פה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים