• הוסף לסימניות
אני ודעת שהרעיון לא הכי מקורי ... בכל אופן אשמח לחוות דעת הערות והארות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;942632:
אני ודעת שהרעיון לא הכי מקורי ... בכל אופן אשמח לחוות דעת הערות והארות
את לא צריכה להתנצל על זה שהרעיון לא מקורי,זה מאד חמוד!!הילדות מתוקות!והתותים מגרים......

יש לך בעיה בשריפה של הרקע - הוא לא שרוף.

את שורפת אותו ידנית,וזה לא עשוי מספיק טוב.........
בתמונה הראשונה בין השיערות נשאר המון חלקים לא שרופים,
ובצד שמאל למטה - מה עשית לחולצה של הילדה??
(ניחוש שלי: השתמש בכלי השרביט וגזרת???)
את צריכה להגיע למצב שרוף כמעט לגמרי בצילום עצמו,וגם אח"כ,יש טכניקות מסויימות לשריפת רקע - יש לרבקה מדריך,כדאי לעבור עליו.
בהצלחההה..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;942643:
את לא צריכה להתנצל על זה שהרעיון לא מקורי,זה מאד חמוד!!הילדות מתוקות!והתותים מגרים......

יש לך בעיה בשריפה של הרקע - הוא לא שרוף.

את שורפת אותו ידנית,וזה לא עשוי מספיק טוב.........
בתמונה הראשונה בין השיערות נשאר המון חלקים לא שרופים,
ובצד שמאל למטה - מה עשית לחולצה של הילדה??
(ניחוש שלי: השתמש בכלי השרביט וגזרת???)
את צריכה להגיע למצב שרוף כמעט לגמרי בצילום עצמו,וגם אח"כ,יש טכניקות מסויימות לשריפת רקע - יש לרבקה מדריך,כדאי לעבור עליו.
בהצלחההה..!

אופס באמת פיספסתי בחולצה
הרקע כמעט שרוף במקור
אין לי אפשרות לשרוף יותר. כשניסיתי לשרוף יותר את הרקע בזמן הצילום - אכן ייצא שרוף אך ייצר הילה לא יפה סביב המצולימים. כי אין לי אפשרות להרחיק יותר מהרקע.
אני עובדת למצוא את הנוסחא המדוייקת אצלי
יש פה שיפור של החולצה אבל בין התלתלים הבהירים האלו גם השיטה של רבקה לא עוזרת כי הם כמעט שקופים והם נצרבים גם בתהליך
אני צריכה לעבוד יותר על תאורה מדוייקת

• הוסף לסימניות
הראשונה מהממת! המבט מתוק, ומתאים בול לתותים.
בשניה יש ילדה יפה ומתוקה, אבל לדעתי הצילום לא מוציא ממנה את המיטב.
התמונה של הידיים עם התותים לא מבוצעת מספיק טוב כדי להיות מעניינת (מאחר ואין פה הבעה).

לעניין שריפת הרקע: לדעתי אם יש לך כ"כ בעיה לשרוף במציאות (ואני רואה דרך השערות שלה שבמקור זה לא קרוב להיות שרוף, אז את בטח עובדת קשה בעריכה. ובסוף התוצאה לא מספיק טובה כי רואים גושים לא שרופים בין השערות) - אולי עדיף להישאר עם רקע לא שרוף. רקע לבן בהיר (לא שרוף) זה גם בסדר, לא? ואפשר רקע בז' מנייר, או רקעים שקטים אחרים.
זו דעתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;942689:
הראשונה מהממת! המבט מתוק, ומתאים בול לתותים.
בשניה יש ילדה יפה ומתוקה, אבל לדעתי הצילום לא מוציא ממנה את המיטב.
התמונה של הידיים עם התותים לא מבוצעת מספיק טוב כדי להיות מעניינת (מאחר ואין פה הבעה).

לעניין שריפת הרקע: לדעתי אם יש לך כ"כ בעיה לשרוף במציאות (ואני רואה דרך השערות שלה שבמקור זה לא קרוב להיות שרוף, אז את בטח עובדת קשה בעריכה. ובסוף התוצאה לא מספיק טובה כי רואים גושים לא שרופים בין השערות) - אולי עדיף להישאר עם רקע לא שרוף. רקע לבן בהיר (לא שרוף) זה גם בסדר, לא? ואפשר רקע בז' מנייר, או רקעים שקטים אחרים.
זו דעתי.

את יודעת מה? גם אני חשבתי על זה - שבמקור - הצבע פחות או יותר אחיד אז לא רואים את ההבדלים ולכן נראה יפה יותר.
הקטע שכן אני מצליחה יותר לשרוף זה למעלה מה שאת רואה שזה לא "מתקרב" להיות שרוף זה החלק התחתון יותר. והאמצע חצי שרוף.
אני בטוחה שאני יכולה להשתפר יותר בזמן הצילום (יש לי טרואמה מהסט צילומים שיצא מואר מידי מאחורה והייתי צריכה אח"כ שעות להורי הילות לא יפות בפוטושופ)
הנה תמונת המצב של הצילום:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;942699:
את יודעת מה? גם אני חשבתי על זה - שבמקור - הצבע פחות או יותר אחיד אז לא רואים את ההבדלים ולכן נראה יפה יותר.
הקטע שכן אני מצליחה יותר לשרוף זה למעלה מה שאת רואה שזה לא "מתקרב" להיות שרוף זה החלק התחתון יותר. והאמצע חצי שרוף.
אני בטוחה שאני יכולה להשתפר יותר בזמן הצילום (יש לי טרואמה מהסט צילומים שיצא מואר מידי מאחורה והייתי צריכה אח"כ שעות להורי הילות לא יפות בפוטושופ)
הנה תמונת המצב של הצילום:

אפשר לעשות עבודת שריפה הרבה יותר טובה מהדבר הזה, נראה לי. רוצה לשלוח לי במייל שאנסה?
info
שטרודל
RivkaPhotos.com

ראית את הסרטון שלי שמסביר על שריפת רקע לבן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;942722:
אפשר לעשות עבודת שריפה הרבה יותר טובה מהדבר הזה, נראה לי. רוצה לשלוח לי במייל שאנסה?
info
שטרודל
RivkaPhotos.com

ראית את הסרטון שלי שמסביר על שריפת רקע לבן?

אני שולחת
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;942914:
אני שולחת
תודה
את הפירוט שלחתי לך במייל, אבל את העריכה עצמה אני מצרפת גם פה.

קבצים מצורפים

• IMG_9334bs.jpg
    KB 185.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואו רבקה, איך את מחיה את התמונות!!
אפשר גם לקבל פרוט על העריכה?
תודה

• הוסף לסימניות
אכן, נשמח גם אנו להחכים!
תודה מראש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;943048:
את הפירוט שלחתי לך במייל, אבל את העריכה עצמה אני מצרפת גם פה.

הכיוון טוב
לטעמי גיהצת לה לחלוטין את הפנים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;943072:
הכיוון טוב
לטעמי גיהצת לה לחלוטין את הפנים...
לא ממש נגעתי לה בפנים (רק החלשתי טיפה את הכהות מתחת לעיניים וניקיתי קצת את הלכלוך בנחיריים... :rolleyes:).
אני חושבת שהם מגוהצים כי היא באובר. הם לא ממש שרופים, אבל כן יש פיקסלים שרופים טיפה בערוץ האדום. הייתי צריכה להוריד עוד שליש סטופ בחשיפה כדי להימנע מזה, וזה היה מקשה מאוד על שריפה הרקע.

• הוסף לסימניות
ההמרה שלי לרואו קצת שונה משל רבקי. הרבה פחות חמה. (לדעתי החימום מקשה על שריפה הרקע, הוא הופך אותו לצהוב במקום כמעט-לבן.) קצת פחות קונטרסטית (מאפשרת לחשוף יותר את התמונה <בשביל לעזור בשריפת הרקע> ועדיין להימנע משריפת הפנים).
אחרי ההמרה לג'ייפג שרפתי את הרקע ממש כמו במדריך הוידאו שלי, שלינקקתי אליו פה לא מזמן.
מבחינת עיבודי גוונים יש פה איזון לבן (אחרי שריפת הרקע חיממתי את מה שהיה חסר, והפעם זה לא פגע ברקע כי הוא כבר שרוף) ו-curves, נדמה לי שזהו.

למי שפספס בפעם שעברה, הנה המדריך לשריפת רקע לבן:
https://www.youtube.com/watch?v=ICWavwev190

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה