איך מוציאים?כמעט...
שווה לנסות להוציא!
לי הוציא תו ירוק למי שעשה סרולוגי לפני למעלה מחצי שנה!! גם לילדים בגיל 18!!
מוציא למי שיש לו סורולוגית אבל לא מוצג כמחלים לפני יותר מחצי שנהלי הוציא תו ירוק למי שעשה סרולוגי לפני למעלה מחצי שנה!! גם לילדים בגיל 18!!
ניסיתי להוציא למחלימה לפני למעלה מחצי שנה ולא עבדידוע לכם על מחלים (בדיקה) שהצליח להוציא ?
זה ממש הזויניסיתי להוציא למחלימה לפני למעלה מחצי שנה ולא עבד
מבוגרים בכל מקרה צריכים (מבחינת המדינה) להתחסן.זה ממש הזוי
כי אני הייתי חולה לפני למעלה מחצי שנה
ועשיתי אח"כ סורולוגי לילדים שיכול להיות שנדבקו כבר הרבה לפני
הם קיבלו תו ירוק ואני לא!
אבל הביא לי תו ירוק גם לבחורה בת 18 שאמורה להתחסן ולא התחסנהמבוגרים בכל מקרה צריכים (מבחינת המדינה) להתחסן.
רק ילדים מחלימים יהיו זכאים לתו ירוק גם אחרי חצי שנה.
זה ממש הזוי
כי אני הייתי חולה לפני למעלה מחצי שנה
ועשיתי אח"כ סורולוגי לילדים שיכול להיות שנדבקו כבר הרבה לפני
הם קיבלו תו ירוק ואני לא!
כאן זה לא העניין של מבוגרים או לא.מבוגרים בכל מקרה צריכים (מבחינת המדינה) להתחסן.
רק ילדים מחלימים יהיו זכאים לתו ירוק גם אחרי חצי שנה.
עברה חצי שנה מההחלמה?אבל הביא לי תו ירוק גם לבחורה בת 18 שאמורה להתחסן ולא התחסנה
לילדים (עד 12) אמור להיות כרגע עד סוף השנה לפי מה שפורסם היום בתקשורת, לא יודע האם כבר עודכן בפועל.מי שהיה מאומת, סופרים לו חצי שנה מהבדיקה המאמתת.
כןעברה חצי שנה מההחלמה?
לא עבד...כמעט...
שווה לנסות להוציא!
לי הוציא תו ירוק למי שעשה סרולוגי לפני למעלה מחצי שנה!! גם לילדים בגיל 18!!
זה התו הישן.אני הייתי חולת קורונה בינואר ולא התחסנתי עדיין ונתן לי עשיו שוב תו ירוק עד סוף דצמבר
איזה טלפון כתוב לך בקופת חולים?למה האתר מתעקש לכתוב לי:
שימי לב שהטלפון הוא של בעל מס' הזהות. וגם המייללמה האתר מתעקש לכתוב לי:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים