זה התו הישן.
מיום חמישי הוא כבר לא ניתן לשימוש.
להרבה אנשים זה הוציא כך.וראיתי באחדהאשכולות שכתבו שהברקוד לא עובד כשסורקיםבמקרה זהה: אכן נתן לי להוציא תו ירוק, בתוקף מ4.10 עד סוף השנה.
על פי הכללים לא היה אמור להיות לי. ייתכן שזו תקלה?
אם זה התו החדש היה צריך להוציא לך לחצי שנה.במקרה זהה: אכן נתן לי להוציא תו ירוק, בתוקף מ4.10 עד סוף השנה.
על פי הכללים לא היה אמור להיות לי. ייתכן שזו תקלה?
כבר כתבתי כמה פעמיםהצלחתי להוציא תו ירוק-
בדיקה סרולוגית לפני חצי שנה וזהו.
התקשרתי למשרד הבריאות ושאלתי האם התו הזה באמת תקף ותקין ואפשר להשתמש בו.
הנציג הסביר לי שאין סיכוי שקיבלתי תו ירוק,
אמרתי לו שיש לי מסמך יפה שכתוב שם שהוא תקף מה4.10 ועד ה31.12, ואם לא אכפת לך, הוצאתי את זה מהאתר הרשמי של משרד הבריאות, המשרד שאתה עובד בו, והייתי רוצה לדעת אם אני הוא תקין.
אם אני יכולה להכנס למסעדה איתו, למשל.
הוא אומר לי "אני לא יודע, תנסי להכנס למסעדה ותראי אם נותנים לך"
יש לי סרולוגית ולא מצליחה להוציאמוציא למי שיש לו סורולוגית אבל לא מוצג כמחלים לפני יותר מחצי שנה
אותו מס' שכתבתי בבקשה לתו ירוק.איזה טלפון כתוב לך בקופת חולים?
כך בדיוק עשיתי ולא הולך. לא אתמול ולא היום.שימי לב שהטלפון הוא של בעל מס' הזהות. וגם המייל
אני צריכה לטסט וממש בלחץ שלא יעבוד.תכל'ס למה אתם צריכים תו ירוק? יש מי שבאמת בודק?
הצלחתי להוציא תו ירוק-
בדיקה סרולוגית לפני חצי שנה וזהו.
התקשרתי למשרד הבריאות ושאלתי האם התו הזה באמת תקף ותקין ואפשר להשתמש בו.
הנציג הסביר לי שאין סיכוי שקיבלתי תו ירוק,
אמרתי לו שיש לי מסמך יפה שכתוב שם שהוא תקף מה4.10 ועד ה31.12, ואם לא אכפת לך, הוצאתי את זה מהאתר הרשמי של משרד הבריאות, המשרד שאתה עובד בו, והייתי רוצה לדעת אם הוא תקין.
אם אני יכולה להכנס למסעדה איתו, למשל.
הוא אומר לי "אני לא יודע, תנסי להכנס למסעדה ותראי אם נותנים לך"
כמעט...
שווה לנסות להוציא!
לי הוציא תו ירוק למי שעשה סרולוגי לפני למעלה מחצי שנה!! גם לילדים בגיל 18!!
מישהי שבאמת יודעת שהתו שלה תקין, זוהר וחדש, יכולה להעלות לכאן תמונה איך הוא אמור להראות?
תו ירוק עם העיצוב החדש?לדעתי יש תקלה, הצלחתי להוציא תעודת החלמה, ותו ירוק למרות שעבר מעל לחצי שנה מהסרולוגי
השאלה אם זה מספיק לטיסה
לטיסה מספיק תעודת קורנה שהתוקף שלה לא נגמרלדעתי יש תקלה, הצלחתי להוציא תעודת החלמה, ותו ירוק למרות שעבר מעל לחצי שנה מהסרולוגי
השאלה אם זה מספיק לטיסה
טסט צריך תו ירוק?אני צריכה לטסט וממש בלחץ שלא יעבוד.
באיחוד הצלהאיפה אפשר להשיג לקנות בדיקה לסרולוגית? עבור מבוגרים שהחלימו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים