- הוסף לסימניות
חשבתי שהמוקדים של העיריות זה בשביל מי שלא נתפס בPCR
זה כדי לבדוק סורולוגי, לא?
בכל אופן -
תודה על העדכון.
נערך לאחרונה ב:
חשבתי שהמוקדים של העיריות זה בשביל מי שלא נתפס בPCR
מאוחדתאלו שהצליחו להוציא אחרי סרולוגי בלבד- איזה קופ"ח אתם?
אנחנו עשינו את הסרולוגי בלאומית ומענין אותי אולי אפשר למצוא משהו משותף.
אני לא מצליחה להוציא, כותב לי שאני לא זכאית ויצאתי חיובית בבדיקה סרולוגית לפני כחודשיים.מאוחדת
זה באתר משרד הבריאות
כמה נוגדנים היו לך?אני לא מצליחה להוציא, כותב לי שאני לא זכאית ויצאתי חיובית בבדיקה סרולוגית לפני כחודשיים.
אני גם במאוחדת...
כן, 450כמה נוגדנים היו לך?
מעל 150?
עדיין זה לא נותן להוריד תו ירוק לילדים.כך שאל אתמול חה"כ מקלב שיח' את הגב' פרייס שתחי', וכך ענתה לו.
כנ"ל הוצאנו לכולם היום תו ירוק ממשרד הבריאות
על סמך בדיקה סרולוגית מהירה שנעשתה
היום לילדים
בגבעת שאול רחוב אלקבץ 48אפשר לדעת איפה עשיתם בדיקה מהירה סרולוגית???
במתחם של פיקוד העורף?
לי ולבעלי אישרו סרולוגית לפני כחודש בגלל שהיה לנו 4 ילדים עם נוגדנים בבדיקות של העיריהשאלה
בעלי חלה בקורונה
לא נבדק
האם זה שלכל המשפחה יש סרולוגי
אולי יאשרו גם לו לעשות?
יש דרך נוספת לקבל תו ירוק עבורו?
אם נשלם פרטי על סרולוגי נוכל להנפיק תו?
הרי הצלחנו להנפיק לכל הילדים על סמך סרולוגי מטעם העיריה
מה עוזר הסרולוגי? נתנו לך תו ירוק?לי ולבעלי אישרו סרולוגית לפני כחודש בגלל שהיה לנו 4 ילדים עם נוגדנים בבדיקות של העיריה
שווה לך לנסות
וודאימה עוזר הסרולוגי? נתנו לך תו ירוק?
יצא לי סרולוגי חיובי (ולא הייתי חולה) ואני לא מצליחה להוציא לי תו ירוק.
כפי שאני מבינה, לא הייתם חולים?!וודאי
קיבלנו תעודת מחלים ויש לנו תו ירוק עד סוף שנה לועזית
מתי עשית את הבדיקה? לוקח כמה ימיםכפי שאני מבינה, לא הייתם חולים?!
אז מאיפה יש לכם תעודת מחלים? אולי אני צריכה קודם להוציא תעודת מחלים ואז תו ירוק?
ניסיתי כבר מספר פעמים להוציא תו ירוק דרך האתר וכתב לי שאני לא זכאית
בבדיקה הסרולוגית רשום שיש לי נוגדנים ואני נקראת חיובית (כמו מחלימה)
עשיתי כבר לפני כחודש/ חודשייםמתי עשית את הבדיקה? לוקח כמה ימים
אנחנו במכבי ואוטמטית הרופא הוציא תעודת מחלים כשקיבל את התוצאות
הייינו חולים באיזור טבת אבל לא נבדקנו רשמית
אני לא מצליחה להוציא, מנסה להבין למה...מתי עשית את הבדיקה? לוקח כמה ימים
אנחנו במכבי ואוטמטית הרופא הוציא תעודת מחלים כשקיבל את התוצאות
הייינו חולים באיזור טבת אבל לא נבדקנו רשמית
לא התחסנואני לא מצליחה להוציא, מנסה להבין למה...
אני התחסנתי 2 חיסונים ולא מזמן עשיתי סרולוגי
התחסנתם? אולי פה נעוץ ההבדל...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים