נכתב ע"י Aאילה;892737:אצלכם ביום שיש מקבלים צהריים?
אצלנו לא?
מגבונים זה באמת שערוריה,
תמיד ביקשו 2 חבילות לחודש לילדים בני שנתיים
השנה הם מבקשים 3 חבילות לחודש,
אין לי מושג מה עושים עם כ"כ הרבה מגבונים.
?
נכתב ע"י רחלים;892762:תסלחי לי, זה דיבור ממש בוטה.
למה מה נראה לך שהן עושות עם המגבונים? לוקחות לבית?
מנגבות לעצמן את הפנים?
נכתב ע"י מולטימד;892728:בקשר לשעות יש באמת כללים למעונות חרדים- כמו לוח חופשות שונה
אבל אם נהיה חזקים ונעמוד על שלנו הם לא יעשו מה שהם רוצות
והרי ידוע לכולנו שהם לא מרוויחות בסוף חודש אלף שקל....
שלחתי את הקובץ למנהלת המעון שלי במייל אני מחכה לתגובה...
וסתם תוספת מלבבי הם לא מתביישים לבקש מגבונים?
מה קרה הם לא יכולים לקנות בסיטונאות? אני צריכה כל כמה שבועות לרוץ עם חבילת מגבונים ביד?
למה הכל עם הראש בקיר?
יש כסף- מחפשים עוד כסף
וכמובן על חשבון ההורים שיוצאים לעבוד בשביל שקל וחצי...
נכתב ע"י רחלים;892762:תסלחי לי, זה דיבור ממש בוטה.
למה מה נראה לך שהן עושות עם המגבונים? לוקחות לבית?
מנגבות לעצמן את הפנים?
לפי ידיעתי המחיר למעונות של התמת הוא כללי לכלל האוכלוסיה,נכתב ע"י ליקי;892765:לדעתי 3 חבילות זה לא הרבה!
מה לא הולך לך בחודש 8 חבילות מגבונים שהילד בבית?
8 חבילות בחודש?![]()
רק נקודה אחת שאולי אנחנו לא זוכרות המעונות בציבור החרדי מסובסדים! (נכון המעון מקבל את הכסף אבל אנחנו לא משלמים אותו) מה שאן כך בציבור הכללי ששם מעון עולה בן 2000-3000 אז אולי לא כדאי כ"כ לבכות .
נכתב ע"י pinati;892764:יש כאלה שלא כ"כ חסות על ממון אחרים! וכל נגלה הם לוקחות כמות הרבה יותר גדולה מזו שהיו לוקחות אצל ילדיהם.
- וזכותן, בשביל זה הן פתחו אותו, ומי שרוצה מוזמנת למצטרף.נכתב ע"י Aאילה;892777:מה בוטה כאן?
איך עד היום הספיק להם 2 חבילות לחודש?
מקנחים את האף לילדים עם מגבון במקום טישו...
וזה דבר חדש שמנגבים במגבון במקום עם טישו? יש אף מלוכלך ונזלת יבשה, לא כולן מסוגלות לנקות את זה עם הידיים, וזה לא יורד עם טישו.
מנהלות המעון מרוויחות הון!!
אם המעון שייך למוסדותנכתב ע"י אסנת לוי;892781:זה הבעיה..שמעון מקבל הון מהמדינה זה הדבר הכי ריווחי שיש.
הבעיה שהם משלמים למטפלות מינימום וכל השאר מסבסדים את המוסדות שלהם(לא כולם..).
אם היו משלמים למטפלת 27 שקל לשעה הכול היה נראה אחרת,היחס לילדים והחשק של המטפלות לעבוד..
נכתב ע"י אסנת לוי;892781:זה הבעיה..שמעון מקבל הון מהמדינה זה הדבר הכי ריווחי שיש.
הבעיה שהם משלמים למטפלות מינימום וכל השאר מסבסדים את המוסדות שלהם(לא כולם..).
ואיך יתקימו המוסדות האחרים? צריך לחשוב גם להבא כשהילד שלך יגדל ויעלה למוסדות שהוא מסבסד, ואז מי יתלונן?
אם היו משלמים למטפלת 27 שקל לשעה הכול היה נראה אחרת,היחס לילדים והחשק של המטפלות לעבוד..
...רואים את הקרניים שיצאו...נכתב ע"י רחלים;892780:אם קונים להן מגבונים בשקל, אז אולי זה כך,- מה לעשות שיש ילדים צורחים וצריך לרוץ לטפל בהם ופתאום יוצא לך בוחטה כזאת, והילד מתהפך ומסתובב והאב עומד מנגד, וגם לא כ"כ בא לך להתלכלך.
זה יותר אי שימת לב לדבר שלא כ"כ חשוב בעיניהם...נכתב ע"י רחלים;892780:ואם בחרדים עסקינן- רובן חושבות על גזל, מניסיון. ומי שלא זה כבר עינינה.
נכתב ע"י pinati;892802:...רואים את הקרניים שיצאו...[
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים