- הוסף לסימניות
משרד התחבורה יהיה חייב לבצע דבר שבג"ץ פטר אותו?משרד התחבורה יהיה חייב גם אם לא יירצה. האזרחים פשוט חייבים להתלונן. להציף את המשרד בתלונות. רק ככה זה עובד חוץ מזה שזה בדוק ומנוסה זה גם דבר ידוע
אתם מאמינים בזה?
משרד התחבורה יהיה חייב לבצע דבר שבג"ץ פטר אותו?משרד התחבורה יהיה חייב גם אם לא יירצה. האזרחים פשוט חייבים להתלונן. להציף את המשרד בתלונות. רק ככה זה עובד חוץ מזה שזה בדוק ומנוסה זה גם דבר ידוע
היי כאן הפקח הזועם, לא סתם פקח, אלא פקח שמתפרנס מעסק פרטי...רק מי
רק מי שנגוע והןא חלק מהממסד יגיד שזה רעיון גרוע. המון פקחים זעמו על פוסט שהעלתי בפייסבוק באותו נושא כי הם מפחדים לאבד את העבודה שלהם. הם גם הגיבו תגןבות שזה רעיון גרוע וכדומה אגל אף אחד לא נימק סיבה הגיונית. הכל היה חסר טעם
@iaqov השתמשת פעם בתחצ באירופה?
ממליץ לך לחרוש על ערוץ עיר לחיות בה ביוטיוב.
שם תקבל מידע על מה הבעיות האמיתיות של התחצ בארץ ותשתיות בכלל.
קח לשם את האנרגיות המעולות שלך ולא ליוזמות חסרות סיכוי שמטרתן ליהמנע ממפגש עם פקחים.
גם ככה עם אמביציות כמו שלך תוך כמה שנים אתה עם רכב פרטי
בגדול דעתי היא:היי כאן הפקח הזועם, לא סתם פקח, אלא פקח שמתפרנס מעסק פרטי...
רצית סיבה הגיונית, אז הנה:
גיגול קצר של "השוואת מחירי התח"צ בישראל מול מדינות הOECD" מעלה שהמחיר בישראל גבוה במעט ממוצע הOECD,
אלא שכאשר מסתכלים באלו מדינות המחיר נמוך יותר ובאלו גבוה, לא ניתן להתעלם מכך שהמדינות בהם המחיר גבוה יותר אלו המדינות בהם התחבורה הציבורית ידועה כיעילה ומתפקדת.
בנוסף, הרעיון שלך כולל הערכה, שכאשר המדינה תוציא הרבה כסף על תחבורה, זה יאלץ אותה להשקיע ביעילות שלה, הערכה זו לא נתמכת במציאות כלל וכלל, וקיימות אינספור דוגמאות על כסף שהמדינה שופכת בצורה לא יעילה.
ובנוגע למדען הראשי של משרד התחבורה, עם כל הכבוד (ואין), לא נראה שהוא הוביל את המשרד בהצלחה יתירה...
בקיצור, לך תעשה שיעורי בית...
לא מעניין אותי מה המחירים בעולם. זה ששם זה גבוה לא אומר שישראל צריכה להתאים את עצמה אליהם. אני עברתי לנתיבות מירושלים לפני 5 שנים. המחיר ב3 שנים הראשונות שהייתי פה היה 2.90 ש"ח כולל מעבר!!. עכשיו המחיר 8 ש"ח והשירות נשאר אותו דבר חוץ מזה שהוסיפו עוד פקחים. העלו את המחיר בלי סיבה רק כי "צריך לשלם כמו שמשלמים בכל העולם" לפי שיטתך. מה זה התירוץ הזה העלוב הזה?!?! אם כבר מעתיקים ראוי להעתיק רק מה שטוב, לא מה שרע. ואת זה שמדינת ישראל היא אחת היקרות בעולם את זה אתה לא מזכיר!!!היי כאן הפקח הזועם, לא סתם פקח, אלא פקח שמתפרנס מעסק פרטי...
רצית סיבה הגיונית, אז הנה:
גיגול קצר של "השוואת מחירי התח"צ בישראל מול מדינות הOECD" מעלה שהמחיר בישראל גבוה במעט ממוצע הOECD,
אלא שכאשר מסתכלים באלו מדינות המחיר נמוך יותר ובאלו גבוה, לא ניתן להתעלם מכך שהמדינות בהם המחיר גבוה יותר אלו המדינות בהם התחבורה הציבורית ידועה כיעילה ומתפקדת.
בנוסף, הרעיון שלך כולל הערכה, שכאשר המדינה תוציא הרבה כסף על תחבורה, זה יאלץ אותה להשקיע ביעילות שלה, הערכה זו לא נתמכת במציאות כלל וכלל, וקיימות אינספור דוגמאות על כסף שהמדינה שופכת בצורה לא יעילה.
ובנוגע למדען הראשי של משרד התחבורה, עם כל הכבוד (ואין), לא נראה שהוא הוביל את המשרד בהצלחה יתירה...
בקיצור, לך תעשה שיעורי בית...
כי האזרחים אפאתיים. אם ילחצו כמו שצריך לא תהיה להם ברירה אלא לשנות את החוק ובג"ץ כפוף לחוק. למרות שבעניינים מסויימים הוא מחטיא את המטרהמשרד התחבורה יהיה חייב לבצע דבר שבג"ץ פטר אותו?
אתם מאמינים בזה?
חי במדינה ומשלם כמו כולם. מה שנוציא מהכיס בדביל לקדם את הרעיון בקושי יורגש, וגם אם יורגש בטווח הארוך זה יחזיר את ההשקעה לכולם. רוב התגובה שלך מצונזרת לא יודע למה. אני מעדיף שלא תהיה צנזורהאני מבין ש
א. אתה לא משלם מיסים למדינה הזו (בשום שם וכינוי שלהם)
ב. אתה חי בחו"ל ולא משתמש בשירותי המדינה הזו (כנ"ל)
כי אם כן היית משלם מיסים / חי במדינה הרי שהרגשת את העלות ההיא או במיסים ששילמת והלכו לשם או בשירותים אחרים שהיית יכול לקבל ולא קיבלת או גם וגם.
אתה מסלף את הטיעון, לא טענתי שזה שמשלמים יקר זה טוב, ו"צריך לשלם כמו שמשלמים בכל העולם", אלא הוכחתי שמחיר זול או יקר הם לא פקטור ביעילות.לא מעניין אותי מה המחירים בעולם. זה ששם זה גבוה לא אומר שישראל צריכה להתאים את עצמה אליהם. אני עברתי לנתיבות מירושלים לפני 5 שנים. המחיר ב3 שנים הראשונות שהייתי פה היה 2.90 ש"ח כולל מעבר!!. עכשיו המחיר 8 ש"ח והשירות נשאר אותו דבר חוץ מזה שהוסיפו עוד פקחים. העלו את המחיר בלי סיבה רק כי "צריך לשלם כמו שמשלמים בכל העולם" לפי שיטתך. מה זה התירוץ הזה העלוב הזה?!?! אם כבר מעתיקים ראוי להעתיק רק מה שטוב, לא מה שרע. ואת זה שמדינת ישראל היא אחת היקרות בעולם את זה אתה לא מזכיר!!!
זה שהמדינה תסבסד את התח"צ לא יוציא את האזרחים מאפאתיותם...כ
כי האזרחים אפאתיים. אם ילחצו כמו שצריך לא תהיה להם ברירה אלא לשנות את החוק ובג"ץ כפוף לחוק. למרות שבעניינים מסויימים הוא מחטיא את המטרה
אגב, אתה גם מתעלם מהטיעונים האחרים...לא מעניין אותי מה המחירים בעולם. זה ששם זה גבוה לא אומר שישראל צריכה להתאים את עצמה אליהם. אני עברתי לנתיבות מירושלים לפני 5 שנים. המחיר ב3 שנים הראשונות שהייתי פה היה 2.90 ש"ח כולל מעבר!!. עכשיו המחיר 8 ש"ח והשירות נשאר אותו דבר חוץ מזה שהוסיפו עוד פקחים. העלו את המחיר בלי סיבה רק כי "צריך לשלם כמו שמשלמים בכל העולם" לפי שיטתך. מה זה התירוץ הזה העלוב הזה?!?! אם כבר מעתיקים ראוי להעתיק רק מה שטוב, לא מה שרע. ואת זה שמדינת ישראל היא אחת היקרות בעולם את זה אתה לא מזכיר!!!
אתה מסלף את הטיעון, לא טענתי שזה שמשלמים יקר זה טוב, ו"צ
זה שהמדינה תסבסד את התח"צ לא יוציא את האזרחים מאפאתיותם...
ריך לשלם כמו שמשלמים בכל העולם", אלא הוכחתי שמחיר זול או יקר הם לא פקטור
לא מתעלם בכוונה לא נוח לעבור על שרשור כ"כ ארוך של הרבה מגיבים ועוד בפלאפון. יש אנשים רואים תגובה שלי ושואלים שאלות ומקשים מבלי לעבור בעצמם על השרשור ואם היו עוברים היו רואים שכבר עמיחי על השאלות. חןץ מזה לא באתי לפה בשביל לענות על שאלות של אנשים. ביקשתי בקשה בהסתמך על חוות דעת מומחה. מי שחושב שהוא יותר מומחה ממנו וחןשב שהוא טועה שיתעלם מהבקשה שלי. לפני ששואלים שאלות שיעשו רשימה של יתרונות וחסרונות כמו שצריך ובהעמקה ולא בשלוף לפני שהוא בא להקשות. אני חושב שגם אני צריך לעשות סוג של מצגת כזו שתענה על הכל. חשבתי שמכיוון שזה פורןם של חרדים הם יתלהבו לעזןר יותר כימלהם יש יותר ילדים שמשתשים בתחבןרה ציבןרית וזה יקל להםצעל החיים לחסוך את ההוצאה הזאתאגב, אתה גם מתעלם מהטיעונים האחרים...
מהי הסדרת העניין? כפיה של מכשירים כשרים על האזרחים החילונים? אולי גם נסגור להם את המצלמה בפלאפון כי הם יכולים לצלם אירועים ולאיים שידווחו למשטרה ואנחנו לא?אנתומך מאוד בביטול הצורך בתיקוף ברב קו רק בגלל האפליה האנטישמית נגד הציבור החרדי, יטות התשלום הקיימות מאפשרת הטענה, תיקוף ושקיפות לציבור החילוני, ומוגבלת מאוד לציבור החרדי שכמעט ואינו משתמש במחשבים סלולריים ניידים
הצורך במעקב אחרי נתוני הרב קו, הטענתו ואופני התשלום מצדיקה בהחלט הפעלת תח"צ חינמית עד להסדרת העניין
המשפט הזה משולל יסוד עובדתי ומנותק מהמציאות.כ
כי האזרחים אפאתיים. אם ילחצו כמו שצריך לא תהיה להם ברירה אלא לשנות את החוק ובג"ץ כפוף לחוק. למרות שבעניינים מסויימים הוא מחטיא את המטרה
תסביר את עצמך.מהי הסדרת העניין? כפיה של מכשירים כשרים על האזרחים החילונים? אולי גם נסגור להם את המצלמה בפלאפון כי הם יכולים לצלם אירועים ולאיים שידווחו למשטרה ואנחנו לא?
מה יש להסביר, אתה מתלונן למה אתה לא משתמש בפלפון עם אפשרויות נוספות, ועניתי לך שאם אתה גודר את עצמך - אשריך, מה זה נוגע לציבור הכללי שכן משתמש?תסביר את עצמך.
גם אני לא התלוננתי למה אני לא משתמש עם טלפון עם אשרויות נוספות, וגם אני לא חושב שזה קשור לציבור הכללי שכן משתמשמה יש להסביר, אתה מתלונן למה אתה לא משתמש בפלפון עם אפשרויות נוספות, ועניתי לך שאם אתה גודר את עצמך - אשריך, מה זה נוגע לציבור הכללי שכן משתמש?
יצא המרצע מן השק...חשבתי שמכיוון שזה פורןם של חרדים הם יתלהבו לעזןר יותר כימלהם יש יותר ילדים שמשתשים בתחבןרה ציבןרית וזה יקל להםצעל החיים לחסוך את ההוצאה הזאת
אז תפנה בבקשה למשרד התחבןרה ותדרוש תחבורה ציבורית בחינם בהסתמך על המחקר שעשה המדען הראשי שלהם ב2015. אם יסרגו תגיש תלונה למבקר המדינה. את הכל ניתן לעשות בקלות בצורה מקוונת באתרים שלהם. תבקש מחבריך לעשות את זה גםאנתומך מאוד בביטול הצורך בתיקוף ברב קו רק בגלל האפליה האנטישמית נגד הציבור החרדי, יטות התשלום הקיימות מאפשרת הטענה, תיקוף ושקיפות לציבור החילוני, ומוגבלת מאוד לציבור החרדי שכמעט ואינו משתמש במחשבים סלולריים ניידים
הצורך במעקב אחרי נתוני הרב קו, הטענתו ואופני התשלום מצדיקה בהחלט הפעלת תח"צ חינמית עד להסדרת העניין
בזבוז זמןתלונה למבקר המדינה
הייתי באזורים מסויימים באיטליה צרפת ושוויץ שככה זה באמת. התחבורה שם היא בחינם (אוטובוסים, שאטלים ורכבלים).האם יש מקומות בעולם שזה אכן כך?
לא עיירות קטנות ושכוחות, אלא מדינות שלמות.
rhon.co.il
“אור השמש הוא הטוב שבחומרי החיטוי” — לואי ברנדייס,
היהודי הראשון שכיהן כשופט עליון בארצות הברית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים