תח"צ תחבורה ציבורית פנימית מוצאי שושן בירושלים

• הוסף לסימניות
שלום ומוצאי פורים שמח!
הייתי ברמות ופשוט לא היה תחבורה ציבורית פנימית בכלל!!!! (האמת שראיתי איזה 72 אחד מפוצץ ברמה מסוכנת , מי מפעיל את 72? עדיין אגד או סופרבוס?)
שיכורים אומללים מצפים לאיזה משהו על גלגלים שיקח אותם למיטה ואין מושיע.
יכול להיות שאגד על שלל חסרונותיה היית לוקחת אחריות ומוציאה אוטובסים לעומת החברות האחרות שפשוט לא אכפת להם שלא יהיה תח"צ כלל?
אשמח שתשתפו מהחוויה האישית שלכם בכל שכונות העיר
סגן השר מקלב? משרד התחבורה? מישהו שם למעלה? תתעוררו בבקשה!

• הוסף לסימניות
שלום ומוצאי פורים שמח!
הייתי ברמות ופשוט לא היה תחבורה ציבורית פנימית בכלל!!!! (האמת שראיתי איזה 72 אחד מפוצץ ברמה מסוכנת , מי מפעיל את 72? עדיין אגד או סופרבוס?)
יכול להיות שאגד על שלל חסרונותיה היית לוקחת אחריות ומוציאה אוטובסים לעומת החברות האחרות שפשוט לא אכפת להם שלא יהיה תח"צ כלל?
דווקא ראיתי תחבורה ציבורית של אקסטרה ירושלים לאורך כל היום (גבעת שאול).

• הוסף לסימניות
שלום ומוצאי פורים שמח!
1742165187361.png

1742165207379.png

התחושה הכללית הייתה של קריסת רוב התחבורה העירונית בי-ם אחה"צ

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1922981
צפה בקובץ המצורף 1922982

נתונים מדהימים. שכוייח!
ואם תוכל תבדוק גם את 516

• הוסף לסימניות
נתונים מדהימים. שכוייח!
ואם תוכל תבדוק גם את 516
1742165415659.png

1742165526759.png

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1922981
צפה בקובץ המצורף 1922982

השאלה האם הנסיעות החסרות זה עקב הפקקים האין סופיים?
לא הייתי בירושלים אבל סיפר לי אחד שבצומת רמות פשוט לא הסתכלו על רמזורים והכל עמד?

• הוסף לסימניות
לא הייתי בירושלים אבל סיפר לי אחד שבצומת רמות פשוט לא הסתכלו על רמזורים והכל עמד?
באופן כללי נראה שכמדי שנה המשטרה נמנעת מלהשליט סדר בתנועה בשושן פורים בכל רחבי י-ם

• הוסף לסימניות
באופן כללי נראה שכמדי שנה המשטרה נמנעת מלהשליט סדר בתנועה בשושן פורים בכל רחבי י-ם
וטוב שכך.
המשטרה אלופה בחסימת צירים, מעודי לא נתקלתי בסיטואציה שהמשטרה משחררת את התנועה.
בכל מקום שהמשטרה נמצאת - ניידת על נתיב אחד, שוטר טירון על נתיב שני עם פנס מסנוור ומנקז את כל התנועה לנתיב אחד וזה הגורם לפקקים.
בצומת הרחובות שמואל הנביא - בר אילן הרמזורים לא פעלו והתנועה הוכוונה ע"י פקחים - והתנועה זרמה יפה מאוד! בלי ניידות ובלי שום שוטרים פרובוקטורים.​

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום @נבחר @כל מי שמייבין בתח"צ מה זה? קומבינה של החברות או אירוע אמיתי של עומס בלתי צפוי? מחצות עד 1:05 סוף השירות כל הנסיעות של 577 מירושלים לכיוון אלעד הם במתוכנת נסיעה שלא תוכננה)
Screenshot 2025-03-17 015257.png

• הוסף לסימניות
@מנוי פרימיום @נבחר @כל מי שמייבין בתח"צ מה זה? קומבינה של החברות או אירוע אמיתי של עומס בלתי צפוי? מחצות עד 1:05 סוף השירות כל הנסיעות של 577 מירושלים לכיוון אלעד הם במתוכנת נסיעה שלא תוכננה)
צפה בקובץ המצורף 1923008
באג במערכות של משרד התחבורה
רלוונטי להרבה קווים - הלו"ז לימי הפורים לא היה מעודכן לשעות שאחרי 0:00

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 1922981
צפה בקובץ המצורף 1922982

האתר הזה לא אמין כלל!! אתמול חיכינו קו 885 משעה 16 עד 18 ולא עבר שום אוטובו עד 18!!!
Screenshot_2025-03-17-07-18-08-321.jpeg

• הוסף לסימניות
אני עמדתי ברמות בירושלים למעלה משעה- בפורים בצהרים ולא היה אפילו אוטובוס אחד
בסוף לקחתי מונית עם נהג עצבני שעשה טובה שהסכים להעלות אותי (באמת זה היה טובה ענקית!)
עוד משהו- הגיעו אלינו אורחים מחוץ לעיר, ובשביל להגיע לרמות- הם היו צריכים ללכת ברגל (מהר חוצבים!!) ליסוע על קורקינט(!) לבסוף נהג מגבעת זאב הסכים לקחת את חלקם ולהוריד אותם ליד רמות, למרות שממש אסור לו.
ומשהו אחרון- אני גרה יחסית קרוב למסוף- ושם ראיתי במו עיני (בבוקר) אוטובוסים שבמקום להיכנס לשכנות, דלגו על כל התחנות!, העלו אנשים בתחנה הראשונה, נכנסו לרחוב מירסקי- ומשם הופה לקניון רמות וצומת רמות...
אז זה לא שלא היה אוטובוסים, אלא חוצפה ענקית של חברות ונהגים שעושים מה שבא להם ומשאירים אלפי נוסעים לחכות בתחנות וללכת ברגל מרחקים הזויים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה