תחושת נימול והרדמות בפנים

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;579169:
148 ולא המליצו לך על זריקות? (אולי זה בעיה בהריון?)
ממש מוזר.
בכ"א בהריון זה תמיד יורד עוד.
אל תזלזלי שיהיה לך בהצלחה ובריאות.

לא!
רק על כדורי מציצה,
והרופא טען שזו גם הסיבה שהמוגלובין נמוך כי הגוך לא מצליח ללספוג אותו בגלל חוסר בB12. אבל על זריקות אף אחד לא המליץ.....
מעניין!

• הוסף לסימניות
הרופאים גם בערכים של פחות ממאה לא תמיד נותנים זריקות...
אפילו להוציא הפניה לבדיקה של ה B12 צריך להתחנן.
(בד"כ התגובות שלהם- שטויות, זה שום דבר, את הרי לא צימחונית, אז כנראה
הכל בסדר...)

• הוסף לסימניות
אתן יודעות למה מתחמקים מלתת הפניה לבדיקת B12 בדם?
למה לא נותנים הפנייה לזריקות אפילו שחייבים?
כי זה עולה לקופה כסף!!!

אם תראי קצת ידע ותתעקשי על זריקות הם יהיו חייבים לתת לך ולממן את זה.
היום מי שלא מגלה קצת ידע לגבי מצבו ולגבי אופן הטיפול הדרוש לו - פשוט לא מקבל אותו... :(

• הוסף לסימניות
על הזריקות צריך להתחנן לרופא אבל אל תותרי! המציצות לא נספגות בגוף באותה מידה של הזריקה.
אומנם הזריקות הן סיוט אמיתי (זה מאד כואב) אבל אחרי כל אחת ממש הרגשתי בנאדם.

• הוסף לסימניות
לי קופ"ח כללית אמרה לקנות את הזריקות להביא להם והם יזריקו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;579229:
אתן יודעות למה מתחמקים מלתת הפניה לבדיקת B12 בדם?
למה לא נותנים הפנייה לזריקות אפילו שחייבים?
כי זה עולה לקופה כסף!!!

אם תראי קצת ידע ותתעקשי על זריקות הם יהיו חייבים לתת לך ולממן את זה.
היום מי שלא מגלה קצת ידע לגבי מצבו ולגבי אופן הטיפול הדרוש לו - פשוט לא מקבל אותו... :(

נכתב ע"י נעמי ברקאי;579238:
על הזריקות צריך להתחנן לרופא אבל אל תותרי! המציצות לא נספגות בגוף באותה מידה של הזריקה.

תודה רבה לכן על המידע!!!!
הפניה לבדיקה נתנו לי בקלות ויש לי תור שבוע הבא.
אם יהיה צורך אני אתעקש על הזריקות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;579169:
148 ולא המליצו לך על זריקות? (אולי זה בעיה בהריון?)
ממש מוזר.
בכ"א בהריון זה תמיד יורד עוד.
אל תזלזלי שיהיה לך בהצלחה ובריאות.

לא מחייב בכלל. לי גם כן ירד הB12 בהריון מתחת ל150, אמרו לי לקחת שני כדורים ביום, ותוך שבועיים זה קפץ למעלה מ- 1,000! הרופא כמובן הורה לי להפסיק מיד. הוא אמר שהאפקט של הכדורים אצלי היה שווה לזריקה!
אז כדאי לא לקבוע בנחרצות ולא להכליל, כל אחד והספיגה שלו.
מה שכן- אצל בעלי היו בדיקות והB12 שלו היה על הסף כמעט הכי נמוך (275), אמרתי לו שירוץ לרופא לקבל מרשם והרופא (סנדלר מצוי) אמר לו שכל עוד זה לא חרג מהגבול זה בסדר...
הוא עשה את הבדיקות בגלל חולשה ועייפות. אז מה, ללכת לרופא אחר או לקחת בלי לשאול?

• הוסף לסימניות
בטח ללכת לרופא אחר ולקחת!
כבר קרה שחשבנו שה"מונו" חוזר לחגוג אצל אחד מבני המשפחה, לבסוף התברר שזה חסר בויטמין B12 הוא קיבל זריקה, אח"כ תקופת מה לקח כדורים - וב"ה הכל הסתדר.

• הוסף לסימניות
אופססס... לרגע חשבתי שהשאלה היא על תחושתו של תינוק שנימול ;);):)

• הוסף לסימניות

אפשר להזריק את כל החומר במהירות ואז זה באמת כואב (החומר סמיך) ואפשר להזריק לאט ואז כמעט ולא מרגישים את הזריקה.
לפעמים לאחיות אין סבלנות אבל אם תבקשי יפה אולי יתחשבו בך.

• הוסף לסימניות
כולם פה מזכירים לי משום מה את נחמן שי ( - :

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי זריקות B12 , זה אמנם לא היה נעים, אבל אני ממש לא זוכרת את זה כסיוט, אולי כדאי לך לבדוק לאיזה אחות יש יד "טובה" יותר.

• הוסף לסימניות
אני לוקחת קבוע כדור מציצה של סולגאר [של חברות אחרות פחות טוב] פעם ביום. זה יושב לי ליד המחשב ועלה בוקר לוקחת אחד. לפעמים יש תקופות שאני שוכחת, ואז כשזה מתחיל לרדת, כשאני מרגישה חולשה, אני חוזרת לקחת כדור מציצה וזה מסתדר.

זריקות נותנים רק במצב ממש קריטי.

• הוסף לסימניות
זריקות נותנים למי שיש בעייה של ספיגת ויטמין B12.

לדעתי, אם היא לא צמחונית אין שום סיבה בעולם שתהיה לה רמה כ"כ נמוכה של B12.
אם היתה לה רמה נמוכה אבל עדיין בתוך הנורמה עוד היה אפשר לחשוב שהיא לא אוכלת מספיק בשר וכדורי מציצה/בליעה היו עוזרים במצב כזה, אבל הרמה שלה אפילו מתחת לנורמה וזה כבר מדליק נורה אדומה. גם אם יחליטו לתת לה כדורים כדאי שיתנו לה בהתחלה זריקה או שתיים כדי למלא את המאגרים של הויטמין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה