1. קורנפלור אתם אוכלים או שאמור להיות לי ברור שאם אין קתפו"א לא יהיה קורנפלור?1. קמח תפוחי אדמה
2. קקאו
3. תבלינים - למעט סוכר ומלח
4. שום דבר מתועש
5. מה כן...
יש לכם רעיון?
ממש אשמח אם תשתפו אותי!
גם לאשוקולד.
מה זה?חו"ג
כמובן שלאקורנפלור אתם אוכלים או שאמור להיות לי ברור שאם אין קתפו"א לא יהיה קורנפלור?
לא אוכלים כי אי אפשר לקלף את זה - אוכלים רק ירקות מקולפיםכוסברה/שמיר/פטרוזיליה!!!
לימון5. מה מותר? לפי זה נוכל (לנסות) לכתוב מה את יכולה להכין...
1. קורנפלור זה קטניות-ברור שאסור1. קורנפלור אתם אוכלים או שאמור להיות לי ברור שאם אין קתפו"א לא יהיה קורנפלור?
2. קשוח... אולי תנסי דברים עם שוקולד.
3. אפשר לייבש. אני במוצאי פסח באחת השנים הכנתי פיצה ולא היו תבלינים, מה עשיתי? ייבשתי כוסברה/שמיר/פטרוזיליה!!!
4. להכין בבית, הבעיה היא שכפי הנראה אין לכן את החו"ג, כי גם זה מתועש. (אז כל הנ"ל לא רלוונטי?)
5. מה מותר? לפי זה נוכל (לנסות) לכתוב מה את יכולה להכין...
אחי אוהב את זה גם ביום-יום.אני זוכרת שהיינו קטני
המעדן שהיינו מכינים זה גבינה קקאו וסוכר
וזה הדבר היחיד שעלה לי אחרי שקראתי את התפריט הנרחב
כמובן חוץ מבשרי
המצות מאד... יקרות
לכן לא אוכלים כמעט, ואין גם קמח מצה מאותה סיבה
אה כתבת למעלה שישאין קקאו
היא כתבה למי שלא אוכל קקאו.אה כתבת למעלה שיש
מתכון לבלינצ'ס:תודה!
הולכת לנסות
תפו''א טחון זה קמח תפו''א ?מה זה?
שקדים אני טוחנת, זה משהו מעבר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים