זה קמח כמו קמח שמיוצר משקדיםאז מה זה?
טוב אם כך ברור שאנחנו לא אוכלים את זה![]()
אולי אפשר להכין את התבלין לפני פסח אז יש את הדין של בטל ברב.לא אוכלים כי אי אפשר לקלף את זה - אוכלים רק ירקות מקולפים
בננות?לא אוכלים כי אי אפשר לקלף את זה - אוכלים רק ירקות מקולפים
בננות אפשר לקלף.בננות?
מאיזו סיבה?אם כי בננה גולמית אף אחד לא קונה אצלינו
מזה בננה גולמית?כן!
אם כי בננה גולמית אף אחד לא קונה אצלינו
ובכל זאת הרבה לא אוכליםבננות אפשר לקלף.
חדש לי ממש.ובכל זאת הרבה לא אוכלים
לא יודע למה
מה זה?
שקדים אני טוחנת, זה משהו מעבר?
תפו''א טחון זה קמח תפו''א ?
שקדים טחונים זה לא קמח שקדים
תחפשי למעלה יותר הבאתי קישור לאשכול.קמח תפוחי אדמה אפשר להכין לבד מהעמילן של התפוח אדמה (פעם שמעתי איך אנסה לברר)
תקשיבי בובה - אצלינו מהבית גם החמירו מאד ולא אכלו את כל מה שזז....לא קונה אצלינו התכוונתי לא אוהב
בקושי אם אני מכינה מזה משהו מוכנים לאכול
אולי כי בפולין לא היה בננות כל השנה...חדש לי ממש.
אוקיי, כמו הרבה מן המנהגים שאמצו לעצמם הרבה מן הקהילות.אולי כי בפולין לא היה בננות כל השנה...
אז בפסח זה חמץ..
את באה להגיד לי שתירס זה קטניות???1. קורנפלור זה קטניות-ברור שאסור
תירס הוא לא קטניות אבל נהגו בו מנהג קטניות שלא לאכול אותו.את באה להגיד לי שתירס זה קטניות???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים