נכתב ע"י דני;544304:מה החסרונות בריטלין?
נכתב ע"י דניאל נ;544529:חשש להתמכרות- דיכאונות -ירידה בתיאבון -הפרעות בגדילה
נכתב ע"י קורס;544547:אין כלל חשש להתמכרות לריטלין. אני מכיר ילד שלקח כמה שנים והפסיק ללא כל קושי.
גם "דיכאונות" אינה ההגדרה הנכונה, ניתן לומר זאת כ"עודף שקט", אבל מצד אחר זה מה שמתבקש...
החיסרון הבולט בריטלין הוא ירידה בתאבון.
נוי, הקדמת אותי.נכתב ע"י נוי;544564:שימו לב כי הרבה מן האזהרות והדעות נגד הריטאלין מקורן בכת ה"סיינטולוגיה". (מחלו לי אם האיות לא נכון)
נכתב ע"י קורס;544547:אין כלל חשש להתמכרות לריטלין. אני מכיר ילד שלקח כמה שנים והפסיק ללא כל קושי.
גם "דיכאונות" אינה ההגדרה הנכונה, ניתן לומר זאת כ"עודף שקט", אבל מצד אחר זה מה שמתבקש...
החיסרון הבולט בריטלין הוא ירידה בתאבון.
נכתב ע"י נוי;544564:שימו לב כי הרבה מן האזהרות והדעות נגד הריטאלין מקורן בכת ה"סיינטולוגיה". (מחלו לי אם האיות לא נכון)
וואו.נכתב ע"י דניאל נ;544529:ועד כמה שזה נשמע נדוש אבל תפילה מלב שבור של אבא או של המלמד עושה את רוב העבודה
דרך אגב ציטוט מתוך העלון המצורף לאקמולי:נכתב ע"י דניאל נ;544561:זה יהיה מצחיק שאני אכתוב שיש חשש ואתה תענה שאין לכן בוא נאמר שכמו שאתה מכיר דעה שאין חשש אני מכיר דעה ואני יכול לצטט אותה מהמקור שיש חשש גדול ..
דרך אגב על עלון המצורף לתרופה מופיעה האזהרה הבאה :שימוש ממושך עלול לגרום לתלות ולתופעות פסיכופטיות
נכתב ע"י שרה דן;544684:דרך אגב ציטוט מתוך העלון המצורף לאקמולי:
בזמן השימוש עלולות להופיע השפעות כמו פריחה גירויים או סחרחורת.
תופעות הנובעות בדר"כ ממינון יתר: שילשול,בחילה,הקאה,אבדן תאבון, כאבי בטן נפיחות כאב או רגישות בבטן עליונה...
זה שהם צריכים לבטח את עצמם זה לא עסק של הצרכן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים