תחליפים לריטלין מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
פליזזז עדויות מקרוב ולא שמועות.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
1. סבירול
2. אטרקס
3.פנרגן
יש דרכי טיפול טבעיות הכוללות החלפת תזונה וטיפולים נוספים
אני ממליץ לך לעיין בספר של
ד"ר אברהם לוי + אבי לנדאו ( הוצאה משותפת ) הספר נקרא : גם אני יכול
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם הריטלין עוזר אבל תופעות הלוואי לא נסבלות, מאד כדאי לנסות קונצרטה. (אותו החומר, אבל שחרור מתמשך.) - כמובן כמובן עפ"י דעת הנוירולוג.
עולה יותר מריטלין, אבל ממש שיפור משמעותי באיכות החיים.

• הוסף לסימניות
כדורי מציצה של "רינה פארם מירושלים
בדוק ומנוסה

• הוסף לסימניות
כשריטלין ודומיו לא עוזרים, כדאי לנסות סטרטרה. פועל בשיטה שונה.
לא נכלל בסל הבריאות.

• הוסף לסימניות
תודה לכם על התשובות!
אסביר:
עוד לא נסינו ריטלין, הנוירולוג מסתפק ואומר לשאול את המלמד, לכן אנחנו רוצים להתחיל משהו מחייב פחות.

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה.
שה' ישלח לכם הרבה כוחות וסבלנות.

אם אתם מעוניינים בהמלצות על חומר קריאה בנושא, אפשר לפנות אלי באישי.

• הוסף לסימניות
אל תקפצו עם ההודעה הזו, אבל שמעתי משני כלים ראשונים על: אינטרא.
האחת החלה לשווק את המוצר עם הההצלחה של בנה שהסתפקו לגבי הצורך בריטלין.
השני - התחילה עם האינטרא בנסיון של טיפול בדלקות אזניים חוזרות ונשנות. לאזניים לא היה שיפור משמעותי, אבל מהרב'ה הם קבלו ד"ש פתאומי שהאש קצת נרגעה... והתמתנה.
כעבור תקופה הם הפסיקו (הרב'ה לא היה מודע כלל ללקיחה או לאי לקיחה) וזמן קצר אח"כ קבלו תגובה ש"הבטריה חזרה מהטענה..."
זה בא בצורת משקה (חמצמץ מתוק, מזכיר מיץ אגסים. יש המברכים עליו אפי' "שהכל".)
נשמר במקרר, כך שקל לזכור לקחת...
* לגבי פסח יש חשש חמץ. צריך לדאוג למוכרו / אחר פסח לבדוק שנמכר. כך עפ"י הידוע לי.

ו... לא. אין לי רווחים מהענין.

• הוסף לסימניות
מה החסרונות בריטלין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;544304:
מה החסרונות בריטלין?

חשש להתמכרות- דיכאונות -ירידה בתיאבון -הפרעות בגדילה
אני מניסיוני חושב שיש פתרונות אחרים שכוללים תזונה נכונה כלים אחרים להוצאת המרץ והגברת הריכוז כמובן שכל ילד והעולם המלא שלו אולם מכמה מקרים שאני מכיר אישית יש פתרונות אחרים וריטלין זה המוצא האחרון
ועד כמה שזה נשמע נדוש אבל תפילה מלב שבור של אבא או של המלמד עושה את רוב העבודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;544529:
חשש להתמכרות- דיכאונות -ירידה בתיאבון -הפרעות בגדילה

אין כלל חשש להתמכרות לריטלין. אני מכיר ילד שלקח כמה שנים והפסיק ללא כל קושי.
גם "דיכאונות" אינה ההגדרה הנכונה, ניתן לומר זאת כ"עודף שקט", אבל מצד אחר זה מה שמתבקש...
החיסרון הבולט בריטלין הוא ירידה בתאבון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;544547:
גם "דיכאונות" אינה ההגדרה הנכונה, ניתן לומר זאת כ"עודף שקט", אבל מצד אחר זה מה שמתבקש...

זה יהיה מצחיק שאני אכתוב שיש חשש ואתה תענה שאין לכן בוא נאמר שכמו שאתה מכיר דעה שאין חשש אני מכיר דעה ואני יכול לצטט אותה מהמקור שיש חשש גדול ..
דרך אגב על עלון המצורף לתרופה מופיעה האזהרה הבאה :שימוש ממושך עלול לגרום לתלות ולתופעות פסיכופטיות

• הוסף לסימניות
שימו לב כי הרבה מן האזהרות והדעות נגד הריטאלין מקורן בכת ה"סיינטולוגיה". (מחלו לי אם האיות לא נכון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;544564:
שימו לב כי הרבה מן האזהרות והדעות נגד הריטאלין מקורן בכת ה"סיינטולוגיה". (מחלו לי אם האיות לא נכון)
נוי, הקדמת אותי.

הנזק באי נטילת ריטאלין (למי שצריך) הוא עצום: חברתית, לימודית, רגשית ורוחנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;544547:

וחוסר שינה הילד נרדם מאוחר

מנסיון...

אגב הנושא כבר נידון בהרחבה באתרינו המובחר

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=28668

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;544564:

האזהרות מופיעות על התרופה עצמה ..
לגבי השימוש בריטלין : אני לא נגד השימוש בתרופה באופן גורף אולם לעניות דעתי יש פתרונות הרבה יותר טובים בחלק גדול מהמקרים שפשוט מצריכים יותר השקעה מהריטלין שהוא פיתרון "קל" ונוח ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;544529:
ועד כמה שזה נשמע נדוש אבל תפילה מלב שבור של אבא או של המלמד עושה את רוב העבודה
וואו.
האם בימינו יש מלמד כזה על פני האדמה, שיתפלל בלב שבור על תלמידו?
כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;544561:
זה יהיה מצחיק שאני אכתוב שיש חשש ואתה תענה שאין לכן בוא נאמר שכמו שאתה מכיר דעה שאין חשש אני מכיר דעה ואני יכול לצטט אותה מהמקור שיש חשש גדול ..
דרך אגב על עלון המצורף לתרופה מופיעה האזהרה הבאה :שימוש ממושך עלול לגרום לתלות ולתופעות פסיכופטיות
דרך אגב ציטוט מתוך העלון המצורף לאקמולי:
בזמן השימוש עלולות להופיע השפעות כמו פריחה גירויים או סחרחורת.
תופעות הנובעות בדר"כ ממינון יתר: שילשול,בחילה,הקאה,אבדן תאבון, כאבי בטן נפיחות כאב או רגישות בבטן עליונה...
זה שהם צריכים לבטח את עצמם זה לא עסק של הצרכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה דן;544684:
דרך אגב ציטוט מתוך העלון המצורף לאקמולי:
בזמן השימוש עלולות להופיע השפעות כמו פריחה גירויים או סחרחורת.
תופעות הנובעות בדר"כ ממינון יתר: שילשול,בחילה,הקאה,אבדן תאבון, כאבי בטן נפיחות כאב או רגישות בבטן עליונה...
זה שהם צריכים לבטח את עצמם זה לא עסק של הצרכן.

איש הישר בעיניו יעשה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת