- הוסף לסימניות
מחפשת רעיון לתחפושת לתינוקת בת 3 חודשים תהיה בפורים
משהו חמוד מושקע ולא מסורבל...
משהו חמוד מושקע ולא מסורבל...
תות ובננה עשיתי שנה שעברה- יצא ממש מתוק!תות ובננה, ארנבת וגזר, בובות, נסיכות...
קישור לבובות
www.prog.co.il
שוויגער,יש רעיונות אולי לאחות של הכלה? בת שנתיים.. שיהיה קשור לכלה בצורה מענינת..
בדיוק מישהי ביקשה ממני קישורים לזהאיך מחפשים ילדה בת שנה וחצי לגברת?
יש לך קישורים לזה?בדיוק מישהי ביקשה ממני קישורים לזה
ז'קט מחויט, חצאית ישרה- הכל שחור. תיק אדום, כובע עם נוצה, עגילים ארוכות אבל לא כבדות כמובן.
נסיכים, דוורים,מחפשת רעיון ל2 בנים בן שנה ושנתיים וחצי.
תודה מראש!!
יש משהו???@פנינה ריימונד סליחה על החפירה שוב,
אבל אם את מוצאת תחפושת של רקדנית כולל נעליים לתינוקת בת שנה וחצי יותר מאשמח
תודה!
אני ואמא שלי הכנו תחפושת לאחי שהיה בכיתה א' -תולעת ספריםמה מתחפשים בכיתה א'?
אני ואמא שלי הכנו תחפושת לאחי שהיה בכיתה א' -תולעת ספרים
יצא מושלם! והוא זכה גם בתחרות תחפושות
קניתי שק וממנו יצרנו את הבגד ועליו הדבקנו ספרים שהכנו מסול וגרביים חומות ששמנו בהם צמר גפן ועיניים לתולעים
ואת התולעים הדבקנו על הספרים
בראש הכנו בריסטול ועליו כמה ספרים שהכנו מסול -זה היה כמו כתר ובעיניים ציירנו משקפיים.
זה היה שחזור לתחפושת שאמא שלי וחברה שלה הכינו לי כשהייתי בכיתה א' (בערך 18 שנה קודם...)
אם תרצי אחפש תמונה ואעלה לכאן
אולי בת 8 לתולעת ספרים?אני מחפשת את הבן שלי בן 6 לויטרינר ואת הקטן לחיה כלשהי,
אני מחפשת רעיון דחוף לבת ה8 ובת ה4 שרוצה לכלה כנראה בגן היא תהיה כלה אבל אכין לה משהו שיתאים גם לכולם..... מי שיש לה רעיון שתשלח..............
אשמח לתמונה של היהלומן@Malki.A
קודם את צריכה להחליט מה מספיק לרמה שלו, ואח"כ לקשר את הילדה..
הבן שלי שנה שעברה התחפש לאדריכל מושקע מאד (אני מוכרת אם מעניין אותך)
יש לי גם יהלומן / סוחר אבני חן מהמם
רעיונות נוספים (שאין לי)- מאלף חיות /מוכר פיצוחים /שופט
אגב, בת 6 זה כיתה א' או גן חובה? יש הבדל...
מחפשת תחפושת תות, יש לך להשכיר? לאיזה גיל? אשמח לתמונה.תות ובננה עשיתי שנה שעברה- יצא ממש מתוק!
ארנבת וגזר- יש לך קישורים? נשמע לי מוזר לחפש ילדה בת שלוש לארנבת, עם כל הכבוד לסט..
קישור לבובות - יש לך? נראה לי הכי מוצלח.
דבורה ודבש- אמרו לי שנדוש...
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים