פורים תחפושות: רק רעיונות לפי גיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לתמוננה לתחפושת לבת יחידה בת שנתיים וחצי

• הוסף לסימניות
היי
מחפשת רעיון לתחפושת לתינוק בן חודשיים משהו חמוד
ואם אפשר גם קישורים
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לגיל 0-3
יש לי תחפושת מהממת של פו הדוב ראו תמונה
למכירה ב 50 ש"ח

קבצים מצורפים

• IMG_6549.JPG
    6 MB · צפיות: 137
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד אשמח אם תשימי קישור לקישורים הללו:) מחפשת שעות ולא מוצאת את זה....
הניקית ביקשה רק חליפה
את שאר הדברים את ג"כ רוצה? אם כן אביא לך
S0dec571062e940138595b658d805bcde1.jpg
S9a73b015658f4fe8bacb8df5e343fbccn.jpg

• הוסף לסימניות
הניקית ביקשה רק חליפה
את שאר הדברים את ג"כ רוצה? אם כן אביא לך

S0dec571062e940138595b658d805bcde1.jpg
S9a73b015658f4fe8bacb8df5e343fbccn.jpg
וואו מהמם.
אני חשבתי יותר להלביש הכל שחור ולהזמין לה גקט אדום, נעלי עקב אדומות וכובע- אשמח לקישורים אם יש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תות ובננה עשיתי שנה שעברה- יצא ממש מתוק!
ארנבת וגזר- יש לך קישורים? נשמע לי מוזר לחפש ילדה בת שלוש לארנבת, עם כל הכבוד לסט..
קישור לבובות - יש לך? נראה לי הכי מוצלח.
דבורה ודבש- אמרו לי שנדוש...
תודה רבה!
@לולין אשמח לשמוע איך חפשת לבננה

• הוסף לסימניות
כן זה מצוין, אין לי אפשרות לשלוח הודעות פרטיות,המייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואגב תות לגיל שנתיים וחצי + גם יש לה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיון לתחפושת לבן 2.5 ובן 8 חודשים
למי שיש אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה