- הוסף לסימניות
בובת חרסינה[
השמלה שהעליתי מתאימה?
בובת חרסינה[
השמלה שהעליתי מתאימה?
לבן - ניקנור, דניאל בגוב האריות, מעורר לסליחות, רבי חנינא בן דוסא,
ראיתי פעם בקרית גת בחנות שנקראת סופר קידסכל הכבוד לכולן על הרעיונות והביצועים!
אני מחפשת נעלי עקב לילדה בת 6 (רצוי משהו שגם אפשר ללכת איתו)
באלי אקספרס זה היה נראה מדי אלי....
למישהי יש רעיון??
מחיר? מידה? ומאיפה את?מוכרת תחפושת מרדכי של סופר שיין ,
שנלבשה שנה שעברה
במצב חדש ממש
מידה 6
אשמח גם למידע / קישורים איפה קונים בובת חרסינה לגיל 1.5/2??רציתי את כולם בובות / בובות חרסינה, אבל רק עם שמלות מוכנות - אליאקספרס ודומיו, אבל לא מוצאת שם שום שמלה מתאימה לגיל הזה (אין לי שום מושג בתפירה).
תודה.
אפשר ל2 גבירותכל שנה אני תופרת והשנה לא נראה לי שאני אספיק ויש לי בארון 2 שמלות מפוארות שתפרתי להן לחתונה של אחותי בצבע ורוד בהיר תנו לי רעיון מה אפשר לעשות איתן לבנות בגילאי 7 ו 9
איפה אפשר לקנות סמלים ופרטי לבוש לטייס?
וכובע טייס/שוטר בהיקף ראש קטן?
לילד בן 5
לקראת פורים מפןרסמות מלא מכירות דמוכרות את המוצרים הנ"ל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים