תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
יש הודעה מתחת להודעה שכתבתי עם קובץ של תמונה מצורפת

תאמת לא ראיתי , עככשיו אני רואה
לא, זה לא מתאים
אולי סתם נסיכה

איפה אפשר לקנות סמלים ופרטי לבוש לטייס?
וכובע טייס/שוטר בהיקף ראש קטן?
לילד בן 5

יש רעיון אולי לתחפושת לחבורה של 3 בנות בגילאי חודש עד שנה ורבע?

רציתי את כולם בובות / בובות חרסינה, אבל רק עם שמלות מוכנות - אליאקספרס ודומיו, אבל לא מוצאת שם שום שמלה מתאימה לגיל הזה (אין לי שום מושג בתפירה).

אשמח לעזרתכם - תחפושת אחרת / רעיונות איך ניתן לבצע ללא תפירה / קישורים.

תודה.

כל הכבוד לכולן על הרעיונות והביצועים!
אני מחפשת נעלי עקב לילדה בת 6 (רצוי משהו שגם אפשר ללכת איתו ;))
באלי אקספרס זה היה נראה מדי אלי....
למישהי יש רעיון??
ראיתי פעם בקרית גת בחנות שנקראת סופר קידס

רציתי את כולם בובות / בובות חרסינה, אבל רק עם שמלות מוכנות - אליאקספרס ודומיו, אבל לא מוצאת שם שום שמלה מתאימה לגיל הזה (אין לי שום מושג בתפירה).

תודה.
אשמח גם למידע / קישורים איפה קונים בובת חרסינה לגיל 1.5/2??

זה שלושת הבננות שלי ---
חתן, כלה ו....שויגער....

השמלת כלה למכירה ב150 ש"ח מידה 5-6 בבני ברק
לפרטים: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• פוריים.jpg
    10.3 MB · צפיות: 663
אני מחפשת בדחיפות להשכיר תחתית לשמלת כלה
אבל תחתית ענקית וטובה, מכירים??

קבצים מצורפים

• upload_2018-1-30_15-19-42.png
    upload_2018-1-30_15-19-42.png
    KB 247.1 · צפיות: 787

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה