- הוסף לסימניות
- #1,061
המלך עדיין רלוונטי .הנסיכה לאעדיין רלוונטי?
תוכלי לשלוח לי תמונה של הנסיכה והמלך?
ומה המחיר?
המלך עדיין רלוונטי .הנסיכה לאעדיין רלוונטי?
תוכלי לשלוח לי תמונה של הנסיכה והמלך?
ומה המחיר?
אני אקפיץ את האשכול עם התמונות ואביא לך קישורהמלך עדיין רלוונטי .הנסיכה לא
הנה קישור לאשכול עם התמונותהמלך עדיין רלוונטי .הנסיכה לא
באפקט בבני ברקאיפה היא הדפיסה ?
אני צריכה להדפיס על כובע כתום
בוקר טוב !
אנא !!!! תמונות של מוכרות פרחים ...
הרעיונות לא פורחים
תגרסו אותי בבקשה !!!!!!!!!
יש לך לשלוח לי תמונהאני תפרתי בחלק העליון מרובע משקף , ביצעתי עוד תפר לאורך, ונוצרו לי כיסים ,
שמתי בתוכם מלח פלפל סכום וכו , יצא מהמם
אני רוצה גם להכין פאת פונפונים כזו לתחפושת סבתא אבל אני רוצה פונפונים אפורים. איפה מוצאים?זה מצמר גפן
וקונים את בכל בית מרקחת או סופר פארם
חבילה צבעונית של עיגולי צמר גפן ובוררים את הצבע הלבן
בהצלחה
מישהו טען לי שזה דמות נוצרית ,יש בזה מן האמת?חיפשתי את הילדים לדן חסכן (גמד)
מדהים!!!! אפשר בבקשה את הקובץ הפתוח? קניתי את הרעיון לגמרי.יש לך לשלוח לי תמונה
אפילו באישי...תודה רבה
יש לי רעיון חמוד שעשיתי שנה שעברה
חיפשתי את הילדים לדן חסכן (גמד) צילמנו אותם לפני פורים ואת התמונות הדפסנו על פנקס שקים
ממש אמיתי כמו של בנק פועלים ונתנו להורים פנקס של 10 שקים שבכל אחד היתה תמונה אחרת של הילדים. ובמקום של הפרטים כתבנו משפט חמוד על מה אנחנו "משלמים" להם.. מי שרוצה אני יכולה לשלוח את הקובץ פתוח ..צרפתי תמונה
קוראת בקפההבת שלי צריכה להתחפש משהו בנושא בית קפה
אשמח לרעיונות הצעות תמונות בנושא
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים