תחפושות לפורים תחפושות תשע"ח

מצב
הנושא נעול.
תחפושות של בובות במבה.
לגיל שנה ולגיל שנתיים
1 ב60
2 ב 100

upload_2018-2-8_14-9-9.png

upload_2018-2-8_14-10-20.png

נערך לאחרונה ב:
בוקר טוב !

אנא !!!! תמונות של מוכרות פרחים ...

הרעיונות לא פורחים :(

תגרסו אותי בבקשה !!!!!!!!!

אני הכנתי לבת שלי לפני שנתיים, לא מוצאת את התמונה משום מה.
אם את רוצה אני אלביש לה את זה הערב ואצלם לך, אבל החצאית כבר לא באורך שהיתה וגם האפודה כבר קצת קטנה עליה, קחי בחשבון

יש לכם רעיונות איך לשדרג תחפושת של הצלה שתהיה קצת יותר יפה מרק ווסט וכובע?
אני לא רוצה אופנוע/אופניים זה מסרבל

אנא, למי שיש תחפושת יפה להשכיר או למכור לילדה בת שנתיים שתפנה אלי באישי תודה.וכן תחפושת לתינוקת בת חודשיים

אני תפרתי בחלק העליון מרובע משקף , ביצעתי עוד תפר לאורך, ונוצרו לי כיסים ,

שמתי בתוכם מלח פלפל סכום וכו , יצא מהמם
יש לך לשלוח לי תמונה
אפילו באישי...תודה רבה

יש לי רעיון חמוד שעשיתי שנה שעברה
חיפשתי את הילדים לדן חסכן (גמד) צילמנו אותם לפני פורים ואת התמונות הדפסנו על פנקס שקים
ממש אמיתי כמו של בנק פועלים ונתנו להורים פנקס של 10 שקים שבכל אחד היתה תמונה אחרת של הילדים. ובמקום של הפרטים כתבנו משפט חמוד על מה אנחנו "משלמים" להם.. מי שרוצה אני יכולה לשלוח את הקובץ פתוח ..צרפתי תמונה

קבצים מצורפים

• פנקס צקים.jpg
    פנקס צקים.jpg
    KB 692.3 · צפיות: 494
  • פנקס צקים3.jpg
    פנקס צקים3.jpg
    KB 722.1 · צפיות: 521
  • פנקס צקים3.jpg
    פנקס צקים3.jpg
    KB 722.1 · צפיות: 532
זה מצמר גפן
וקונים את בכל בית מרקחת או סופר פארם
חבילה צבעונית של עיגולי צמר גפן ובוררים את הצבע הלבן
בהצלחה
אני רוצה גם להכין פאת פונפונים כזו לתחפושת סבתא אבל אני רוצה פונפונים אפורים. איפה מוצאים?

משהי העלתה כאן תמונה של כבשה מהממת-
איך עושים את זה???
אשמח מאד לתגובה. תודה.

קבצים מצורפים

• 318454-193d5081def2005cc38ddb261ac9228a.jpg
    318454-193d5081def2005cc38ddb261ac9228a.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 603
יש לך לשלוח לי תמונה
אפילו באישי...תודה רבה

יש לי רעיון חמוד שעשיתי שנה שעברה
חיפשתי את הילדים לדן חסכן (גמד) צילמנו אותם לפני פורים ואת התמונות הדפסנו על פנקס שקים
ממש אמיתי כמו של בנק פועלים ונתנו להורים פנקס של 10 שקים שבכל אחד היתה תמונה אחרת של הילדים. ובמקום של הפרטים כתבנו משפט חמוד על מה אנחנו "משלמים" להם.. מי שרוצה אני יכולה לשלוח את הקובץ פתוח ..צרפתי תמונה
מדהים!!!! אפשר בבקשה את הקובץ הפתוח? קניתי את הרעיון לגמרי.

רעיונות בקשר לכבשה?????
אנא!!

שלום לכולן,
מחפשת שמלה\סרפן להשאלה לפורים בעדיפות לסרפן כחול קטיפה לחפש ילד בן שנה וחצי לילדת עירה
(את אח שלו אני מחפשת לילד עירה עם מכנס כחול קטיפה ושלייקס)
מי שרוצה יש לי מכנס כחול קטיפה חדש! מידה 6-12 (של מלנז') ב30 ש"ח
אני בבני ברק.

הבת שלי צריכה להתחפש משהו בנושא בית קפה
אשמח לרעיונות הצעות תמונות בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה